Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

Mulakat maili alan arkadaslar, excel dosyasinda bilgilerini guncelleyebilirler mi?

• @dogukan-altn dostum benim şahsi düşencem herhangi bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum eğer öyle olsaydı çoğu insanlar Telegram'da ve benzeri gruplarda katılmak isteyenler oluyor katılmak isteyenlere case number soruluyor ortalama bir cevap da veriliyor bazı insanlar komple numarasını birebir de söyleyebiliyor ne mail adresim var ne doğum tarihin karşı tarafta yani konuştuğun kişi de bu bilgilerin olmadan dosya falan taşıyamaz ve art niyetli başka bir şeyde yapacağını düşünmüyorum için rahat olsun iyi düşün iyi olsun🙏

• @16bilgin teşekkürler 👍

• 1600cn. Mail gelmedi dosya kcc’de. Mülakat gelen arkadaşlara bol şans

• Mülakat maili aldım hayırlı olsun herkese 😊

• Ben de mülakat mailini aldım herkese hayırlı olsun 😊

Dosya Numarasi: 2025EUXXXXXX2X
    DS-260 Gonderimi: 06/10/2024
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: 08/01/2025
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: gg/aa/yyy

• Mülakat mailini ben de aldım değerli arkadaşlar. En yakın zamanda herkesin de alması dileğiyle.

• 13.11.2024 23:07’de mülakat mailimiz geldi 😍 Darısı tüm bekleyenlere 🙏🏼 Aynı tarih için bir çok kişiye mülakat verilmiş, hepimize bol şans diliyorum 🍀

• dv2024 excelini inceledim ve ankaranin ocak ayina 2k cnye kadar mülakat dagittigini gördüm, dv2025te ocak ayi icin 900 lere anca dagitim yapilmis. Bu da ankaranin dv2025 performansinin dv2024 den daha beter olacagini tescilliyor…. cnsi 3k ve üstü olanlarin hic vakit kaybetmeden dosya tasima icin bütün konsolosluklara mail atmali diye düsünüyorum

• Ben de mülakat mailini alanlardanım...🥳 Darısı tüm bekleyenlerin başına. Şu an ayrı bir heyecan bastırdı. Elim ayağıma dolandı sanki. Aylardır tüm forumu okumama rağmen sanki her şeyi unutmuş gibiyim heyecandan.

• ⭐⭐

Anlasilan Ankara, Kasim ve Aralik ayini bos gecip Ocak ayina mulakat dagitimi yapmis. Excel dosyasini kontrol ettigimde en son 13xx lere mulakat vermis. Bu sekilde devam ederse 3k-4k lari zor gorecek gibi

• @merve34 hayırlı olsun Merve hanım. Tebrik ediyorum.

• @omerfarukuysal hayırlı olsun Ömer Faruk bey. Tebrik ederim

• @ahope hayırlı olsun tebrikler

• @cemciftcioglu tebrikler Cem bey. Hayırlı olsun

• @memetozkan tebrikler Mehmet bey. Hayırlı uğurlu olsun inşallah

• @Özlem-Toraman hayırlı olsun Özlem hanım. Tebrik ederim

• @SoulofSword teşekkür ederim sizede hayırlı olsun

• Ben de büyük bir sevinçle mail aldığımı belirteyim. Sanırım bugün mail gelenler arasında en büyük numara bende.

• @smhcnr88 mail gelmediğine eminiz değil mi? Benim cn de 1600xx, bana da mail gelmedi ama teyit etmek istedim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

116

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |