DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @pnarr istenen evraklar. Buradan bakabilirsiniz detayına


  • @EzgiLera anladim, o zaman yapmam gereken tek sey beklemek. Case numarama güveniyorum 53xx civari olup ankarada mülakat alamayana rastlamadim. Eger case numaram bültende verilen numaraya esit ya da altinda ise dosyam aktif oluyor, daha sonrasinda kcc aktif olan dosyalara mülakat dagitiyor, ve mülakat dagitilan dosya sahiplerine mail gidiyor ve mülakattan haberdar oluyor. dogru anladim degil mi?


  • @Vildan-0 teşekkürler detaylı bakacağım ama ingilizcem iyi değil biraz karışık geliyor .Ufak bir hata da yapmak istemiyorum size sormak isterim🙏.KCC son bi kaç yıldır extra belge istemediği için benim o sekmeyi beklememe gerek yok sadece mülakat mailini beklemem gerekiyor değil mi?


  • @Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @onuru Evet tam olarak ondan bahsediyorum. Doğru anlamışım değil mi ?

    hocam selamlar, sanirim sizin soylediginiz gibi degil. bir onceki yayinlanan guide line da ayni sekilde yaziyor sadece alt tarafta bir degisiklik olmus.

    Alt taraftaki fotograf bir onceki yayinlanan guide line.
    eski guide line

    b9575460-5633-4e6a-8630-a34facaa8da5-image.png

    Buda guncel olan renkli olan kisimlar yeni eklenen yerleri ifade ediyor.
    yeni guide line

    b7834e26-400a-46ac-9058-87853ac9f811-image.png


  • Merhaba arkadaşlar. Eşime çıktı, form doldururken ilk sayfada katılımcı kısmı var, eş olarak kendimi buraya ekleyip, eşimin Case no dan mi kendi formumu yolluycam ? Eşimin formunu Submit etmeden mi ettikten sonra mi doldurucam ?? Acil


  • Selamlar, Eşim Case no ile formu doldurdum, Submit etmedim. Forma eşi olarak kendimi kaydettik, bu noktada aynı Case no ile benim formumu da mi doldurucam ? İkincisi eşimin formunu Submit ettikten önce veya sonra fark eder mi ?


  • @ATS16 yardımlarınız ve hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim pek forum ve sosyal medya olaylarından anlamıyorum ama dediğiniz yaptım sanırım kalan bilgilerede sahip oldukça giriş yapıcam 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @muammerkrgvs case no ile sisteme giriş yaptığınızda zaten eşinizin formu altında sizin formunuzunda çıkmış olması gerekiyor otomatik. Ayrıca yeni üye olduğunuz için mesajlarınız onaydan geçip yayınlanıyordum aynı mesajı birden fazla atmanıza gerek yok Muammer bey


  • @muammerkrgvs Merhabalar, sorunuzda bazı detayları belirtmediğinizden dolayı eski iletilerinizi okudum. Anladığım kadarıyla eşiniz başvuru aşamasında medeni durum itibariyle bekarmış, sonrasında resmi evliliğiniz olmuş. Bu şekilde olmasında bir sorun yok. Eşiniz formu henüz onaylamadıysa en güncel bilgiler doğrultusunda doğru bir şekilde doldurması gerekmekte. Bu duruma istinaden resmi evlilik ile alakalı bilgileri sizin bilgileriniz dahilinde doldurmalı. Buna ek olarak kendiniz için yeni form eklemeli ve güncel bilgiler doğrultusunda formunuzu doldurmalısınız.

    Ayrıca evliliğinizde bir ömür mutluluklar dilemekle beraber iletilerinizde ''acil'' şeklinde uyarı girmeniz iletiniz üzerinde hoş olmayan bir eda oluşturduğunu belirtmek isterim.


  • @olowen Merhabalar, bu sorunuzun cevabı için bu başlığın ilk iletisinde olan son 3 yıla ait excel tablolarını inceleyebilirsiniz.


  • @mustafauzun447
    Selamlar, DV2024 mali yılının bitmesine son 2 mülakat ayı kalmışken Ankara Konsolosluğu henüz 5300 sıra numaralarına mülakat planladı. Sizin süreciniz henüz başlamadı ancak Ankara bu sene de benzer performans gösterebilir. İmkanınız varken AOS seçeneği üzerinden ilerlemeniz sizin için en iyi seçenek olacaktır. Yine de DV2025 mali yılı başladığında sürecinizi takip ederek Ankara performansına göre aksiyon alabilirsiniz. Karar sizin, bol şanslar.

  • ⭐⭐⭐

    @olowen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera Anladım teşekkürler, peki 2022 senesi dışında reopen yapmak problem oluşturdu mu ? 2023 ve 2024de böyle bir sorun gördünüz mü?

    Hayır olmadı ama 2022’ye kadar da hiç olmamıştı. Hangi sene neye takılacakları belli olmuyor.

  • ⭐⭐⭐

    @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera anladim, o zaman yapmam gereken tek sey beklemek. Case numarama güveniyorum 53xx civari olup ankarada mülakat alamayana rastlamadim. Eger case numaram bültende verilen numaraya esit ya da altinda ise dosyam aktif oluyor, daha sonrasinda kcc aktif olan dosyalara mülakat dagitiyor, ve mülakat dagitilan dosya sahiplerine mail gidiyor ve mülakattan haberdar oluyor. dogru anladim degil mi?

    Case numaranızla ilgili yorum tamamen size ait. Ama ben sizin numaranızda olup da 2022’de mülakat alamayanları biliyorum. O yüzden bu konuda olumlu/olumsuz bir şey söylemeyeceğim, her şey mümkün.

    Evet, current olduktan sonra mülakat için mail bekliyorsunuz. Gelen mail de sisteme girip mülakat tarihinizi öğrenmeniz için bir uyarı zaten. Kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan mülakat bilgilerini öğreniyorsunuz.

  • ⭐⭐⭐

    @muammerkrgvs, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Eşime loto çıktı ve onun üzerinden formu doldurdum. Kendim için form dolduracak miyim? Nasıl nereden doldurucam? Teşekkür ederim

    Başvuru yaparken evli miydiniz?

    Eşiniz için formu doldurduğunuz ekranda kendiniz için de bir form yok muydu?


  • Değerli arkadaşlar sohbet bölümüne sordum yanlışlıkla, aslında buraya sormam lazımdı. KCC üzerinden dosyamı kanada’ya taşıdım ama elimde sadece turist vizem var. Konsolosluk oturumun yok bu iş olmaz der mi?


  • @mymuyi sizinle aynı durumda olan DV2024 kapsamında 12.07.24 tarihinde Montreal'de mülakata girecek olan @emirhan1 isimli kullanıcı var, kendisinin paylaşımlarını okumanız ve onun sürecini takip etmeniz sizin de sürecinizin yararına olacaktır. Sizinle aynı şekilde turist vizesi ile dosyasını Montreal'e taşıdı. Bol şans...


  • @serserotek, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Beyza-0
    Mülakata çağırılmama gibi bir sorun yaşanmayacaktır. Mülakat sırasında kontrol ediliyor ds260 forum. Bu sırada sizlere zaten sorulacaktır. Adres bilgileriniz güncel mi durumunuzda değişiklik var mı gibisinden. O sırada söyleyip memur tarafından düzenleme yaptırabilirsiniz. Tabi dilerseniz mülakat tarihinizin kesinleşmesi sonunda ilgili konsolosluğa güncel adresim değişti adres bilgimde eksiklikler var formun düzenleme kilidini açılması talep ediyorum gibisinden bir mail ile mülakata gitmeden açıp düzenlemiş olabilirsiniz. Ben şahsen bir kere bilgi güncellemesi yaptım. Yani açtırıp tekrar submit ettim.

    Anladım çok sağ olun cevabınız için 🙏🙏

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   A ATS16 

  • Merhabalar. Ben ingilizce öğretmeniyim ve Gürcistan’da bir dönem olacağımı belirterek mail atmıştım Kcc ye dosya taşımak için. Kabul aldım şükür. Süreç her şey yolunda ilerlerse mülakat almam mümkün.


  • Arkadaşlar merhaba,
    DV çekilişinde kullandığım mailim ds-260 doldururken hata verdi ve yeni bir mail adresi alıp ds260 a onu ekledim.Her iki mail de bana ait tabii umarım ds260 a yazdığım yeni maile mülakat mailim gelir🙏.Sorun şu ki ben formu doldurup gönderdim yeni bir mail kullandığıma dair KCC bilgilendirmedim ,bilgilendirmeye gerek var mıydı?
    @ugursway bey sanırım sizin de mailinizi kabul etmiyordu sistem siz nasıl yaptınız ?

    Teşekkürler

  • ⭐⭐⭐

    @mymuyi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Değerli arkadaşlar sohbet bölümüne sordum yanlışlıkla, aslında buraya sormam lazımdı. KCC üzerinden dosyamı kanada’ya taşıdım ama elimde sadece turist vizem var. Konsolosluk oturumun yok bu iş olmaz der mi?

    Konsolosluğun oradaki oturumunuzu sorma hakkı var evet. Ama yeni açıklanan yönergede başka konsoloslukta mülakata girmek için orada oturum sahibi olmanız gerekmediği, orada bulunmanın veya yaşamayı planlamanın yeterli olabileceği yazıyordu. Yani bunun pratikte nasıl olduğunu deneyimlenmek için henüz fırsat olmadı ama siz forumu takipte kalın. Özellikle size benzer süreçte olanları daha sıkı takip edin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

37
Çevrimiçi

43.7k
Kullanıcı

4.5k
Konu

440.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum