@gucarslan O zaman derhal mevcut kimlik ve pasaport bilgileri ile formu doldurayim, yenilenmiş kimlik ve pasaport u mülakata götüreyim. Eskisiyle beraber.
muammerkrgvs
@muammerkrgvs
muammerkrgvs tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
Arkadaşlar neden yardımcı olmuyorsunuz anlamıyorum? Mülakat tarihi verildi 20 Ağustos, us travel doc sisteminde kayıt olmam lazım evliyim. Asıl talihli eşim onun adına profil açıp uid alıp hesap oluşturdum, ancak kendimi eklerken sorun yaşadım. Create new dependent kısmını doldurdum ödeme ekranına geldim 2 kişi ödeyemedim, ödeme yapmadan case no girdim barkodlu çıktıda eşim yoktu adres bilgileri çıkmadı. Bunun üzerine tüm bilgileri sıfırladım, tekrar asıl talihli eşimin bilgilerini doldurdum kendimi dependent olarak ekleyemedim, daha önce böyle bir dosya vardır diyor, bunun üzerine ben kendi adıma profil oluşturup uid no aldım. Suan bu noktada ne yapmam gerekiyor?
1- kendime hesap açtım (dv2) yim doğru mu yaptım? Eğer değilse ne yapmalıyım
2- ödeme ekranında neden 2 kişi ödeyemedim
3- bu kayıt işlemi için adım adım eş aile ekleme ile birlikte olan bir kılavuz var mı ? Video veya PDF şeklinde -
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Selamlar, Eşim Case no ile formu doldurdum, Submit etmedim. Forma eşi olarak kendimi kaydettik, bu noktada aynı Case no ile benim formumu da mi doldurucam ? İkincisi eşimin formunu Submit ettikten önce veya sonra fark eder mi ?
muammerkrgvs tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Green Card sahiplerinin ABD dışında Kalış SüreleriTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@knnrn peki ilk girişi yaptıktan sonra mevcut tarih ve sistemde sıkıntı oluyor mu 6 ayı geçse dahi
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Arkadaşlar şimdi benim eve teslimat seçeneği ile pasaportu alacaktım ama 29 Ağustos’tan itibaren 3 4 haftadır VFS global Ankara’daki şubesinde teslimat için bekletiliyor kargoya verilmedi. Almak için randevu almam gerekiyor mu randevu almak için bazı arkadaşlar size link gelecek yazmış bana gelen link falan yok randevu da alamıyorum Randevusuz alabilir miyim?
-
RE: DV2025 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@aliaytac41 geldi mi dostum pasaportun adresine?
-
Selam arkadaşlar, mülakatımız 20 ağustosta, evliyim asıl talihli eşim, çoçuğumuz yok. Formül A doğum belgesi alırken, eşimin kızlık soyadı ile yazıyor ancak başka tüm evraklarda kimlik, pasaport, sicil, nüfüs, banka vs mevcut soyadımız yazıyor. Sadece doğum belgesinde kızlık soyadı geçiyor doğum yapmadığı için olabilir sanırım bu. Mülakata buna takılıyorlar mı? Sorun olur mu sizce ?
-
RE: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)Gündem içinde yayımlandı
@muammerkrgvs yardımcı olabilen var mı acaba
-
@gucarslan profil oluşturdum için profil kapatma gibi durum yok sanırım, anasayfayı asağıya kaydırdığımda aile üyeleri pasaport statüsü no var ama durumu yazmıyor. Bilgileri doldurma asamasında Ödeme kısmında lokal israretledim ve para ödenmeden case no girip submit ettim. Acaba local seçenek mi hatalı onu düşünüyorum. Adrese gönder diyince para ödemeden submit edince de sadece barkod ank2 dv1 bilgisi var. Adres şehir posta kodu boş. Nerde hata yapıyorum
-
@gucarslan çok teşekkür ederim, forum üyelerinden de özür dilerim haklısınız elbette, sadece biraz stres yaşıyorum. En sonunda case no girip submit edince barkodlu cıktı çıkıyor ancak eşimin bilgileri yer almıyor adres şehir gibi yerler bomboş. Neden böyle sonucla karşılaşıyorum acaba ?

-
Arkadaşlar neden yardımcı olmuyorsunuz anlamıyorum? Mülakat tarihi verildi 20 Ağustos, us travel doc sisteminde kayıt olmam lazım evliyim. Asıl talihli eşim onun adına profil açıp uid alıp hesap oluşturdum, ancak kendimi eklerken sorun yaşadım. Create new dependent kısmını doldurdum ödeme ekranına geldim 2 kişi ödeyemedim, ödeme yapmadan case no girdim barkodlu çıktıda eşim yoktu adres bilgileri çıkmadı. Bunun üzerine tüm bilgileri sıfırladım, tekrar asıl talihli eşimin bilgilerini doldurdum kendimi dependent olarak ekleyemedim, daha önce böyle bir dosya vardır diyor, bunun üzerine ben kendi adıma profil oluşturup uid no aldım. Suan bu noktada ne yapmam gerekiyor?
1- kendime hesap açtım (dv2) yim doğru mu yaptım? Eğer değilse ne yapmalıyım
2- ödeme ekranında neden 2 kişi ödeyemedim
3- bu kayıt işlemi için adım adım eş aile ekleme ile birlikte olan bir kılavuz var mı ? Video veya PDF şeklinde -
Arkadaşlar, us travel doc adresınden kayıt yapan var mı ? Bununla ilgili video var mı ? Yardımcı olabilir misiniz? Eşimi de eklicem ayrıca
-
Selam arkadaşlar, ağustos mülakat alanlar için ais sistemi yerine vps sistemine geçiş mi yapıldı ? Kargo kaydını vps ye mi yapıcaz ? Ais e yapsak olur mu? Nasıl yapıcaz ?