Arkadaşlar selam, güzel haberlerim var. Boston, MA dan göndermiştik dosyamızı. Biometric leri verdikten 32 gün sonra yani bugün, new card being produced güncellemesi geldi, yani interview waive oldu
İnşallah diğer arkadaşlarında en kısa zamanda sonuçlanır 
mustafauzun447
@mustafauzun447
mustafauzun447 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
Merhaba arkadaslar, biometrics randevusunu erkene cekip gecen hafta biometricslerimizi verdik. USCIS sitesinden randevunuzu on tarihe cekebilirsiniz. Bundan sonra herhalde interview tarihini beklemek kaliyor, veya waive etmelerini umacagiz..
mustafauzun447 tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaslar SSN lerin uzerinden DHS work authorization only yaziyor. Bu normal mi?
-
@batum November 7, 2024 te case received, January 7 2025 case approved and interview waived in Boston. 2 ay surdu bizim AOS.
-
Arkadaşlar selam, güzel haberlerim var. Boston, MA dan göndermiştik dosyamızı. Biometric leri verdikten 32 gün sonra yani bugün, new card being produced güncellemesi geldi, yani interview waive oldu
İnşallah diğer arkadaşlarında en kısa zamanda sonuçlanır 
-
Merhaba arkadaslar, biometrics randevusunu erkene cekip gecen hafta biometricslerimizi verdik. USCIS sitesinden randevunuzu on tarihe cekebilirsiniz. Bundan sonra herhalde interview tarihini beklemek kaliyor, veya waive etmelerini umacagiz..
-
@Figen Merhaba Figen Hanim, cevabiniz icin cok tesekkur ederim, dv fee receipt geldi fakat guncellememisim onuda yazayim.
Dosyamizi hazirladik sayilir. Bir tek su income, public charge olaylari beni geriyor
-
Merhaba arkadaslar, I-485 Formu doldururken Part 8 de Public Charge sorusuna illaki Yes mi dememiz gerekiyor? No isaretleyip dosyamiza paystubs ve employment letter eklesek dogru olur mu? Lottery kazanip AOS yapanlardan affidavit of support istenmiyormus, bunun bir ilgisi var midir public charge ile? Simdiden tesekkurler
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhaba arkadaslar tekrardan. Biz suan yasal olarak F1/F2 esim ile birlikte amerikadayiz ve OPT surecindeyim, kartim var. siralamamiz 40xx, normalde islemleri AOS ile yapacaktik fakat sonradan sira numaramiz dusuk oldugu icin avukat Turkiyeden de yapabilirsiniz dedi. Mulakat icin Turkiyeye gidip tekrardan amerikaya donerken bir sorun yasar miyim? Hali hazirda 3 yillik daha vizem var pasaportumda.
-
Herkese merhabalar, suan amerikada ben F1, esim F2 vizesi ile ikamet ediyoruz. OPT calisma iznim 3 yil olmak suretiyle basladi gecen ay. Esim DV2025 talihlisi. Sureci buradan yurutmek icin ekstra avukat tutmamiza gerek var midir?