DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • arkadaşlar yaklaşık 5 günde belki de hayatımın en ayrıntılı formunu doldurdum eşim cocuğum ve kendim için adresler eğitimler sosyal medya derken bir kaç ufak unuttuğum bilgi dışında yüzde 99 doğru bilgileri vermeye çalıştım. 7. başvurumda bize nasip oldu bundan sonra vize bültenini ekim ayından itibaren nereden takip edelim ve amerikadan mail randevudan ne kadar önce gönderilir.bu site sayesinde işimiz çok kolaylaştı.herkese çok teşekkür ederim.amerikada tanıdığım yok diye 100 dolar isteyen yotubçudan tut da amerikada milyon dolarlık iş yapıp adresini şak diye paylaşan siz yesilkartforum kurucuları ve kullanıcıları gibi güzel insanlarla karşılaşmak dileklerimle.hakkımızda hayırlısı olsun.


  • Arkadaşlar Dv lottery kazandığımızada bize bir yönerge maili geliyor mu
    ? Bana ulaşan hiçbir mail yok şuan? ID number vs bir konu geçiyor acil yardım edermisiniz 😞


  • @MERVE-SARI merhaba, lutfen bu basligin ilk 4 iletisini dikkatle inceyin. Aradiginiz sorularin cevaplari orda mevcut. Ayrica 3. ileti de soylendigi sekilde, DS260 formunuzu hizlica doldurmaniz gerekiyor.

  • ⭐⭐⭐

    @MERVE-SARI Formu doldurduğunuzda kendinize onaylanma (da-260 submit confirmation) maili yönlendirebilirsiniz. Bunun dışında mülakat alırsanız mail gelecek zaten. Kim ne diyor bilmiyorum ama burada forumda başka bir şey demeyiz.


  • @sevdemimi merhaba, tebrikler! Dilerim mulakat icin Ankara bu sene uzun sure bekletmez.

    Bulten icin su basligi inceleyebilirsiniz; https://yesilkartforum.com/forum/topic/580/vize-bulteni-aktif-current-olan-ve-mulakat-tarihi-verilecek-dosya-case-numaralari?page=1

    Mulakat surecleri icin de gecmis yillarin mulakat deneyim basliklarini inceleyebilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @Ufuk123 Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin. Yonergeler icin tiklayiniz.

    Bu basligin ilk uc iletisini okuyun, adres konusuyla ilgili detay oradadir.

  • ⭐⭐⭐

    @Kenshin-himura Oncelikle, lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin, mesajiniza ekleyince olmuyor. Yonergeler icin tiklayiniz.

    Bu hatayi mulakat aldiginizda duzeltirsiniz.


  • merhaba arama kısmında güney amerika ülkeleri hakkında pek bir bilgiye rastlamadım kafam karıştı bu yüzden ordan da dil okulları bakıyordum onun için az bir bilgisi olan payalaşabilirmi.


  • @lumos cevabınız için teşekkür ederim

  • ⭐⭐⭐

    @serro Bu durumun DV2025 ile ilgisi yoktur, ona ozel degildir. Hic bir sey hizli olmayacak merak etmeyin, o konuda endise etmenize gerek yok.

  • ⭐⭐⭐

    @rasitcenngiz Isterseniz forumun diger basliklarinda ve genelinde ulke ulke arama yapin. Yoksa deneyim ya olmamistir ama daha buyuk ihtimalle paylasilmamistir, belki siz baslarsiniz paylasmaya, ama baska baslikta olmali tabii bu aktarim.


  • ABD adres olayını nasıl yapacağız (Mülakat gelirse tabii) ben DS-260 formunda atladım bu bölümü ama bir Allahın kulunu tanımıyorum yurtdışında bir arkadaşımın arkadaşı LA olduğunu onun yardımcı olabileceğini söyledi ama bir sorun yaşar mıyım bilmiyorum.


  • @evrentnrkl bu surecin en zor kismi adres bulmak degil, inanin bana mulakat almak. Mulakat aldiktan sonra adres konusunda mutlaka yardimci olacak birisi olacaktir. Bunun icin, formu aktif olarak takip etmeye devam etmeniz yeterli.

  • ⭐⭐⭐

    @evrentnrkl Forumu takip edin, arkadaşlıklarınız olusur, sizden once gidenlerle boyle bir bag kurabilirsiniz. Bir cok kimse bu sekilde sagliyor adresini. Mesela dun paylasilan mesajlarda destek verecek kimselerin paylasimlari var, onlara da bakabilirsiniz... Yeter ki mulakat alin da bu kolay.


  • haklısınız @lumos @deebee umarım bu sene çok daha hızlı ilerler mülakatlar. Siz değerli arkadaşlarım tarafından çok bilgiye ulaştım bu süreçte hakkınız ödenmez.


  • @lumos dvcharts da baktım zaten çok az kişi misal urugaydan grafikte belki 100 kisilik veri yok ama eu dan mülakatlar yapmışlar. Demek istediğim grafikte az kişi sakin bir konsolokluk gözüküyor güvenebilirmiyim sizce.

  • ⭐⭐

    @nvrgbck, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese boş şans ve burada bıkmadan bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ederim. DS260 doldurmaya başlayacağım da; Ben 2 yıllık önlisans mezunuyum ve halihazırda Açıköğretimden 4 yıllık lisans okuyorum, sadece 1 dersim kaldı ki normalde geçen yıl verecektim ama hiç ilgilenmedim. Tam hatırlamıyorum ama lottery doldurur iken lisans mezunu seçmiş olabilirim mezun olurum diye. Şimdi Ds260 doldururken 4 yıllık lisans seçsem mezun tarihine bugünün tarihini mi yazmalıyım ? Ya da en kötü ihtimal ola ki o 1 dersi de veremez isem mezun da olamıyorum, mülakata gittiğimde orada lisans seçili ama ben önlisans diploması vermem sorun olur mu ? Ne yapmalıyım ?

    Son olarak; ben 2023'te Amerika vize başvurusunda bulundum ve red aldım. Şimdi mülakat öncesi tekrar vizeye başvursam bir sorun teşkil eder mi ?

    Tekrar teşekkürler.

    Başvuruyu gelecek koşullara göre değil, anlık duruma göre yapmalıydınız ancak bu reddedileceğiniz anlamına gelmiyor.

    Siz kendinizi mezun değil öğrenci olarak seçin. Mezun olmamanız önemli değil zira minimum eğitim şartı olan lise mezunu kriterini karşılıyor olmanız yeterli olacaktır. Öğrenci olarak seçtiğinizde illa bir mezuniyet tarihi girmeniz gerekiyor ise dünün tarihini yazabilirsiniz ama tarih girmek gerekmiyordu diye hatırlıyorum.

    Vize başvurusu derken turist vizesi diye düşünüyorum. Eğer terörist olduğunuz için falan reddedilmediyseniz turist vizesinden reddedilmek gc almak için engel teşkil etmiyor. Tamamen farklı amaçlar.

    Tekrar turist vizesine başvurmanız için bir engel yok ancak kabul edilme ihtimaliniz pek olası görünmüyor.

  • ⭐⭐

    @ugurbocegi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan hocam ben de aynı kısımda "Highest Level of Education Completed: HIGH SCHOOL DIPLOMA" olarak seçmişim, lise bilgilerimi yazmışım ancak en üstüne de şu anda okumakta olduğum üniversiteyi yazmışım, şu an 3. sınıf öğrencisiyim. Üniversite için ilgili alana:
    "Degree or Diploma: NOT AVAILABLE YET"
    "Date of Attendance To: 01 MAY 2024"
    olarak girmişim. Ancak bu üniversiteyi hala okuyorum, yani henüz bitmedi, sanırım forumdaki DS-260 paketinde o alan için bugünün tarihini yazabilirsiniz deniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Önemli bir hata mıdır, formu açtırmam gerekir mi?

    Önemli bir hata değil, formu açtırmanıza gerek yok bunun için. Önemli olan diploma sahibi olmadığınızı belirtmiş olmanız.


  • DS260 formunu submitleyip gönderdikten sonra fotoğraf gereksinimleri yazan bir kısım var ordan ne yapılıyor ? fotoğraf mı yüklemek gerekiyor ? zorunlumu ? bir uyarı falan almadım . yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim .

  • ⭐⭐

    @Yusuf-Uzak, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    DS260 formunu submitleyip gönderdikten sonra fotoğraf gereksinimleri yazan bir kısım var ordan ne yapılıyor ? fotoğraf mı yüklemek gerekiyor ? zorunlumu ? bir uyarı falan almadım . yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim .

    Hayır fotoğraf yüklemenize gerek yok.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

43.1k
Kullanıcı

4.5k
Konu

437.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum