Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @hodelek

transfer başına 250 küsür tl (teb) + 45$ civarı bofa

• Selamlar,

Enpara'dan BofA hesabıma para aktaracağım.
    1Milyon ve üzeri TL'ye denk gelen usd'yi gönderirken talimat zorunluluğu var mı halen güncel bir bilgi var mıdır?
    Bir de bugün QNB'ye gittim, talimatı burdan veremezsiniz çünkü tamamen ayrıldık dedi. Talimat için ne yapmam gerekiyor, bankayı mı aramalıyım acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@cttl, içinde söyledi: ABD-Türkiye Arası Para Transferleri

Selamlar,

Enpara'dan BofA hesabıma para aktaracağım.
    1Milyon ve üzeri TL'ye denk gelen usd'yi gönderirken talimat zorunluluğu var mı halen güncel bir bilgi var mıdır?
    Bir de bugün QNB'ye gittim, talimatı burdan veremezsiniz çünkü tamamen ayrıldık dedi. Talimat için ne yapmam gerekiyor, bankayı mı aramalıyım acaba?

1 Milyon ve üzeri TL'ye denk gelen usd'yi gönderirken talimat zorunluluğu var diye biliyorum, kendim denemedim talimat ile transferi, en son yine maksimum TL 999.999’ye denk gelen USD’yi swift yaptım, sorunsuz ulaştı.

Enpara aplikasyondaki sağ üst köşedeki çözüm merkezine kısaca yazarsanız sorunuzu, canlı destek ile Finansbank ile ayrılış süreci sonrası sorular dahil cevaplıyorlar kısa bir bekleyiş sonrası.

• @ATS16 Teşekkürler. Şimdi yazdım dediğiniz yerden, örnek talimat dilekçesi ilettiler. Buraya da ekleyeyim belki başka biri de faydalanır.

Bu arada müşteri temsilcisinin ilettiği bazı önemli notları ekleyeyim:

• Swift mahiyeti kesinlikle belirtilmelidir
    • Açıklama yazılması zorunlu değil, yazılıyorsa ingilizce yazılmalıdır
    • Açıklama alanına ad soyad, fatura/sözleşme no veya hediye, bağış, hibe, invoice, loan, sermaye, kar, contract, order, ihracat bedeli ifadeleri girilirse otomatik olarak engellenecek ve reddedilecektir

diye özellikle belirtti müşteri temsilcisi.

Enpara talimat örneği.pdf

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |