Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Yangın sonrası oluşan para ve mal kaybı sonrası yapılabilecekler


  • Acil!!!!!amerikaya work and travel ile geldim ve geldigimin ilk gunu kaldigim otelde yangın çıktı. ve herseyimi kaybettim. 1500 dollar param ve 2 valiz esyam ve passportum ve kimliğim. Zararımı Kim karşılar? tazminat olarak ne kadar almam Gerek? avukatları arıyorum ama sormak için bile 100 dolar para istiyorlar. hiçbişeyim kalmadı. başka insaların kıayfetlerini giyiyorum. lütfen yardım edinnnnn !!!!!!

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gizmo, içinde söyledi: Yangın sonrası oluşan para ve mal kaybı sonrası yapılabilecekler

    Acil!!!!!amerikaya work and travel ile geldim ve geldigimin ilk gunu kaldigim otelde yangın çıktı. ve herseyimi kaybettim. 1500 dollar param ve 2 valiz esyam ve passportum ve kimliğim. Zararımı Kim karşılar? tazminat olarak ne kadar almam Gerek? avukatları arıyorum ama sormak için bile 100 dolar para istiyorlar. hiçbişeyim kalmadı. başka insaların kıayfetlerini giyiyorum. lütfen yardım edinnnnn !!!!!!

    Cok gecmis olsun, maalesef avukatsiz basarili olacaginizi dusunmuyorum; cunku oteller size para vermemek veya mumkun olan en az parayi vermek icin caba sarfedeceklerdir.

    Umarim herhangi bir saglik problemi yasamamissinizdir? Sagliginiz disinda her sey geri gelir, hangi eyalettesiniz? Belki ucretsiz danismanlik yapabilecek veya en azindan ilk danismanligi ucretsiz verebilecek avukatlar buluruz.

    Vizeniz ve DS-2019 formunuz da tamamen yandi mi?


  • şöyle ben kaldığım otelde çalışıyordum.ama iş veren para vermeye yanışmıyor. spoonsorun yardımcı olacak diyor. New York eyaletindeyim. eagle bay diye Bir kasaba. New York'a 4 Saat uzaklıkta. evet eğer Bir avukatla konuşabilirsem çok iyi olur. evet pasaportumla birlikte vizem de yandı. DS-2019 foRmum yanmadı o laptop çantamın içindeydi. otelden telofonumu ve laptopu aldım çıktım. BANA BİR AVUKAT BULURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.


  • YA bilen biri varsa lütfen cevap versinnn. sponsorum kaybettiğim esyaları karşılamıyor. bana bir avukat lazım. yok mu bilen biri?????

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gizmo, içinde söyledi: Yangın sonrası oluşan para ve mal kaybı sonrası yapılabilecekler

    şöyle ben kaldığım otelde çalışıyordum.ama iş veren para vermeye yanışmıyor. spoonsorun yardımcı olacak diyor. New York eyaletindeyim. eagle bay diye Bir kasaba. New York'a 4 Saat uzaklıkta. evet eğer Bir avukatla konuşabilirsem çok iyi olur. evet pasaportumla birlikte vizem de yandı. DS-2019 foRmum yanmadı o laptop çantamın içindeydi. otelden telofonumu ve laptopu aldım çıktım. BANA BİR AVUKAT BULURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.

    Sayin @gizmo , tekrardan gecmis olsun. Maalesef otel sahibinin bu sekilde yapacagini tahmin etmistim. Fakat DS-2019 formunuzun sizde olmasi sevindirici, diger belgelerin (kimlik, pasaport vs.) yenilerini cikartmaniz cok zor olmayacak.

    Acmaniz gereken dava "personal injury" davasi olacak o nedenle bir "personal injury attorney" ile konusmak iyi olacaktir sizin durumunuzda, lutfen her seyi belgelemeye calisin ve tum belgelerin ve raporlarin kopyalarini almayi unutmayin. Eger polislerle konustuysaniz ya da itfaiye gorevlileriyle vs. bu kisilerin ismi, badge numarasi, iletisim bilgileri, polis raporunun kopyasi, eger hastaneye gittiyseniz hastanedeki doktorun isim ve iletisim bilgileri, ayrica hastaneden de kayitlarin kopyalarinin hepsini isteyin.

    Yasadiginiz yer Herkimer County'e bagliymis, direkt o bolgede 1 tane buro varmis... Bu yasadiklarinizi ve bu olayin sadece su anda degil onumuzdeki gunlerde de kisisel ve is hayatinizi nasil etkileyecegini vb. tum konulari avukat ile konusmanizi tavsiye ederim. Acmaniz gereken davanin taslagi buna gore sekillenecektir.

    Cok gecmis olsun tekrardan.


  • Cok gecmis olsun!! Sayin @crazycells de belirtmis, hemen bir personal injury lawyer bulun. Genelde ilk gorusmeler free olur. Hem maddi ve evrak kayiplariniz hemde manevi etkilerden ve ileriki gunlerede olacak maddi/manevi etkilerden dolayi dava acmalisiniz. Ayrica, yangin nedeniyle is kaybi icin de. Iyi bir avukat bunlarin hepsini halledebilir.

    Otel buyuk ihtimalle yangina karsi sigortalidir. O yuzden, avukat karsi tarafin yani otelin sigortasi ile bu davayi yurutecektir. Ustelik siz orada calistiginiz icin ve calisirken yangin cikmissa, workers compensation claim icin de avukat basvurabilir.


Benzer Başlıklar

  • 15
  • 3
  • 3
  • 23
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum