Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @10urdmn Teşekkürler. Sizlere de bol şans diliyorum.

• @cttl, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sumeyyenur

Siz söyleyince olabilir mi diye baktım ama maalesef.. 4 kişilik bir aile..

Ekran görüntüsü 2024-09-16 083337.png

İstatiski olarak hesapladım, doğrulamasını yaptım Ankarada gördüğünüz EU dosyalarının sadece 160 kadarı Türklere ait gerisi taşınmış dosyalar. Rus, Ukrayna, Türki C. olabilir. Ankara Türklere greencard vermiyor. Önceki yıllar 800-1200 dosya işliyormuş.

• @MuratA-0 inşallah. teşekkür ederim

• @ATS16 imzayı taşıdım şimdi cvp alabilirmiym

• @cttl COLUGUNDAN COCUGUNDAN CIKSIN BU YAPTIKLARI

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Özata önümüzdeki 13 günde olağanüstü bir durum olmaz ise, üzülerek sizin için süreç bitti Ankara’dan mülakat bekliyorsanız. Ankara en son 70xx civarında CN’ye mülakat verdi

• Arkadaşlar selamlar, Ankara Abd konsolosluğuna mail atıp cevap alan var mı, alan varsa cevap verme sürelerini yazabilir mi? Eşim için de ds-260 doldurmak istiyorum talep gönderdim maile dönmeleri kaç gün sürüyor? Bilenler yazarsa çok sevinirim

• @ATS16 şuan dosyamı tasiyabilirmiym peki

• @ATS16 benimki2025 yanlış yazmism

• ⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-Özata sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları, şu an yazdığınız konu başlığı DV2024 kazananlarının süreçlerini içeriyor.

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığını sıkı takip etmenizi, özellikle 28.05.24 sonrası yeni FAM değişikliği ile hayata geçen KCC aracılığıyla başka konsolosluğa dosya taşıma hususundaki iletileri incelemenizi tavsiye ederim. Bol şans

• @emirhankarakoc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@cttl COLUGUNDAN COCUGUNDAN CIKSIN BU YAPTIKLARI

Size green card sağlayan bir ülkenin devlet memurlarının çocuklarına beddua dilemek, sizin açınızdan çok acınası bir durum. Umarım bu kininizle Amerika'ya gelmezsiniz, zira çok zorlanırsınız.
    İletiyle ilgili bir düzeltme yapmanızı umuyorum.

• Arkadaşlar bir sorum olacak, unganlardan sağlık raporumuzu muayeneden sonraki gün en erken saat kaç gibi teslim alabiliyoruz?

• ⭐⭐⭐⭐

@yasin34 zarfınızı alacağınız gün hafta içine denk geliyorsa 15:00-17:00 arasında, Cumartesi gününe denk geliyorsa 12:00 civarında teslim alabilirsiniz. Muayene olduğunuz gün ödeme alırken ne zaman zarfı alabileceğinizi söylüyorlar zaten

• ⭐⭐⭐⭐

@cttl

EU16538 CN no'lu dosya muhtemelen bu post'a konu olan ve @Figen Hanım'ın işlemlerini takip ettiği dosya. Asıl talihli AOS ile Amerika içerisindeyken permanent resident kartını alıyor ve aile üyeleri de ANK'dan mülakata girerek vizesine kavuşan dosya.

• @ATS16
    01 numaralı applicant'da ready gözüküyordu. Ancak tabi neler olmuş nasıl olmuş öğrenemeyeceğiz muhtemelen.
    En azından tecrübe paylaşılırsa sonrası için faydalı olur.

• @ATS16 Evet bu CN dogrudur .

• @cttl tecrubesini paylasti AOS bolumunde az once Ersin Bey

• Benim vizesini sorunsuz almış arkadaşlara bir sorum olacak.
    Eşimin dosyasının ilk sayfasında sağ üst köşede ALIAS yazan yerde kızımızın adı yazıyor.
    Benim ve kızımın dosyasında ise o kısım boş.
    Araştırdığım kadarıyla ALIAS takma ad veya diğer bir değişle anlamına geliyor.
    Özellikle de çocuğu olan kadın arkadaşlara sormak isterim. Aynı şekilde mi yazıyor? Yoksa oraya eşimin kızlık soyadı ile birlikte eski adı mı yazılacaktı da yanlışlıkla kızımızın adını yazmışlar?

• @yasin34 Biz cuma muayeneye girdik cumartesi saat 11.00 gibi raporu teslim aldık

• @asdwqq merhaba , bizim ailede sadece hanıma hem kızlık soyadı hemde ikinci vatandaşlıkta soyad nasıl yazıldı ise onu yazmışlar.
    Soyad: Murat
    Kızlık soyad: Anvarova
    Rusya’da soyad Muratova
    Yani ya takma ad soyad , veya ikinci ad soyad.
    Bence bu bir sorun değil zaten tüm evraklarda biz bunu belirtmiştik.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

122

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |