Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Hanhun adiniza çok sevindim tebrikler.

• @Yaman-0 umarım öyle olur. Çünkü geçen sene kapıdan geri çevirdiklerini biliyoruz 😞

• @Hanhun hayırlı olsun. Darısı başımıza ,tecrübelerini paylaşırsan herkese örnek olursun seviniriz

• Arkadaşlar bildiğiniz üzere dün mülakat mailleri geldi. Biz de mail alanlardan olduk. Şimdi sorum şu evrakları hazırlarken mülakat tarihine 1 hafta kala hazırlamak gerek gibi bir durum var mı? Yoksa banka dökümleri hariç diğer tüm evrakları bugünden hazırlamaya başlayabilir miyiz? Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan var mı acaba?

• ⭐⭐⭐⭐

@asdwqq, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar bildiğiniz üzere dün mülakat mailleri geldi. Biz de mail alanlardan olduk. Şimdi sorum şu evrakları hazırlarken mülakat tarihine 1 hafta kala hazırlamak gerek gibi bir durum var mı? Yoksa banka dökümleri hariç diğer tüm evrakları bugünden hazırlamaya başlayabilir miyiz? Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan var mı acaba?

Evrakların çoğunda geçerlilik tarihi oluyor ve genelde 1 ay bu süre. Ama çoğu da e-devletten falan kolayla alınabilen şeyler. Zor olduğunu düşündüğünüz şeyler varsa şimdiden hazırlık yapın tabi ama özellikle e-devletten alınabilenler için mülakata ne kadar yakın tarihte alırsanız o kadar iyi.

Şu an önceliğiniz sağlık raporu için randevu almak olsun bence.

• @ametin-k her iki ülke için bende mail atmıştım cevap gelmedi daha ama sırbıstan belgrad oturum sartı yok dıye duymustum cok garip vizesiz girebiliyoruz ama illede oturum isteniyor cok gereksiz

• Eşim korona döneminde hamile olduğu için aşı yaptıramamıştı şimdiye kadar da gerekli olmadığından yaptırmamıştık. Açıkçası mail geleceğini de düşünmediğimizden daha öncesinde yaptırmadık aşılarını. Dün mail gelir gelmez ilk olarak aklımıza gelen korona aşısı oldu ancak Unganların sitesinde bahsettiği hastane de dahil olmak üzere çok fazla hastane ve halk sağlığı merkezini aradık ancak Türkiye'de aşı olmadığını söylüyorlar. Ne yapacağız biz bu konuda bilgisi olan var mıdır?

• ⭐⭐⭐⭐

@asdwqq, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Eşim korona döneminde hamile olduğu için aşı yaptıramamıştı şimdiye kadar da gerekli olmadığından yaptırmamıştık. Açıkçası mail geleceğini de düşünmediğimizden daha öncesinde yaptırmadık aşılarını. Dün mail gelir gelmez ilk olarak aklımıza gelen korona aşısı oldu ancak Unganların sitesinde bahsettiği hastane de dahil olmak üzere çok fazla hastane ve halk sağlığı merkezini aradık ancak Türkiye'de aşı olmadığını söylüyorlar. Ne yapacağız biz bu konuda bilgisi olan var mıdır?

Unganları arayıp danışın. Aşı bulamadığınızı, aşı olmadan sağlık raporu alıp alamayacağınızı sorun.
    Eğer dediğiniz gibi ülkede aşı kalmadıysa zorunlu tutmuyor olabilirler de artık. Hala zorunluysa da sizi güncel bilgiyle aşı olan yere yönlendirirler muhtemelen.

• @Kerem-Turgut üsküp neden reddetti oturum mu istedi ?

• ⭐⭐⭐⭐

@metinbeci konsoloslukların oturum isteme nedeni sizin ülkeye kolay girebilmeniz için değil sonuçta kendilerine iş yükü çıkmaması için saçma bir yanı yok yani aslında

• @EzgiLera Mail attım Unganlara. 17:00 - 19:00 arası aramayı da deneyeceğim. İnşallah gerek yok derler. Eğer sağlık muayenesine yeni gitmiş bu konu hakkında bir arkadaşımız varsa ya da yakın tarihte sağlık muayenesi olacak arkadaşlar varsa bu konuyu gittiklerinde sorabilirlerse çok sevinirim.

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sevdemimi geçen sene 15k ya mülakat veren ankaranın mülakat günü insanları kapıdan çevirdiğini unutmayın. Bu sene sizin numaranıza gelmiş olsada seneyede gelirin garantisi yok

15k da randevu verdikleri randevusu olmalarina ragmen eylule yetisemeyip greencard cekilisinde kazandiklari haklari yandi mi ? turkiye icin ayrilan kota kac kisi ? 4500 mu ?

• Bu ileti silindi!

• @daphne Teşekkür ederim. Sistemdeki dökümanları güncellemekten kastınız nedir tam olarak anlayamadım. Konsolosluğa görüşmeye giderken fiziki olarak kağıt şeklinde yanımızda götürüyoruz belgeleri diye biliyorum. Daha başka bir sisteme gerekli evrakları yüklemek gibi bir işlem mi yapılıyor?

• @asdwqq eskiden vardı sanırım şu an öyle bir şey yok diye düşünüyorum

• @EzgiLera forumda denk gelmişti artık aşıya bakmıyorlar diye haberiniz olsun.

• Umudu kestiğimiz anda Ankara'dan mail aldık arkadaşlar. Tabi excel güncellememizi de yaptık. Diğer mail alan arkadaşlar içinde çok mutluyuz. Umarım kota dolmadan vize alma şansımız olur. İlk işimiz Doctorun'dan randevu almak oldu. Herkese bir an evvel randevu oluşturmalarını öneririm sürecin sekteye uğramaması için. Yine en iyi yol arkadaşımız olan Yeşilkart forumdan bilgi alıp, bilgi paylaşmaya elimizden geldiğince devam edeceğiz. Herkese bol şans.

• @MuratA-0 sizin adınıza çok sevindim vizenizi alırsınız ve hayallerinize kavuşmanızı temenni ediyorum.

• @HüseyinBurcu Asıl talihli eşiniz ve eşinizin hali hazırda oturumu var diye dosyanızda zorluk cıkarmamıstır tiran diye düşünüyorum tiran oturum şartı arıyormuş bilginiz varmı bu konuda.

• Aşı bulamadığımız için sağlık muayenesine gidemeyeceğiz gibi görünüyor şaka gibi Tüm Türkiye'de soruşturdum COVID-19 aşısı yok hiçbir yerde. Eşimin aşı kartı olmadığı için sürece dahil etmeyecekler gibi duruyor. Yine de Ungan'lara mail attım akşam da arayacağım umarım çözümü vardır. Bilen birisi varsa beni aydınlatsın lütfen. Ya da aşı olduğundan emin olduğu bir hastane varsa bilgi verirse sevinirim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |