DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Pamuk-0 vizenizin onayı ben vermeyeceğim, bilemem.
konsolosluk görevlisini ikna etmeniz ve yaptığı işi detaylıca anlatmanız gerek.
bunu belgeleyecek her türlü dökümanı toplamanızı ve yanınızda götürmenizi tavsiye ederim. -
@Mehmet-Cem-Akıncı konsolosluktan götüreceğiniz dökümanlarınız için mail aldınız mı?
-
@gucarslan sadece konsolosluk mülakat tarihi yaazılı bir mail aldık orada hangi evrakların götürüleceği hakkında farklı sitelere yönlendirmeler vardı.
-
@Mehmet-Cem-Akıncı mülakatınıza 7-10 gün kala alacaksınız, orada yazan evraklerı götürmeniz yeterli.
-
bunu bilmiyordum çok teşekkür ediyorum
-
@Mehmet-Cem-Akıncı diğer yılların başlıklarda defaatle anlatıldı aslında, bakabilirsiniz.
-
DS-260 doldururken hiç vize reddi almamıştım . Fakat bu ay turistik vizeye başvurup red aldım, bunu dosyamı açtırıp bildirmeli miyim yoksa mülakatta bildirmem yeterli midir ? Current olmadan dosya açtırılmaması gerektiğini okumuştum forumda .
-
Bu ileti silindi! -
@pinbil süreç devam ederken aldığınız vize reddinin bir önemi yok.
sorarlarsa söylersiniz, formunuzda güncellemenize gerek yok.. -
Merhabalar dosya taşımak için Sirbistana elçiliğe attım; cevap :
Currently, we are only accepting immigrant visa applications from applicants who are residing permanently in Serbia or Montenegro. " sadece sirbistanb ve karadağ daki oturumu alanlara veriyorlar mış ,
Arnavutluk attım cevap :We are processing limited immigrant visas and diversity visas currently, however, at this time, we are not able to accept transfer cases from outside our consular district. Böyle cevap : sınırlı ayıda vizeleri varmış, bölge dışındakilere bakmıyorlarmış. İleride süreçleri ne olur belli olmaz. Ara ara mailleri yeniden düzenliyerek yeniden göndericem -
@gucarslan biraz tecrübesizlik diyelim. Sürecin içinde yeni olunca bir de Türkiye'de hala yoğun akan bir iş hayatı kusura bakmayın bazı şeyler mükerrer sorulmuş gibi oluyor
-
@gucarslan çok teşekkür ederim
-
Numaramız current olmadan , dosya taşıma için başka ülke konsolosluklarına mail atmaya başlamak doğru olur mu?
-
@pinbil doğru olmayan bunu hala yapmamış olmanız.
-
@gucarslan Tamamdır, çok teşekkür ederim. Bunu etraflıca değerlendirip deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım. Tekrar desteğiniz için teşekkür ederim 🙏🏻
-
Arkadaslar dosya tasima icin Bahrain’i dusunenler olumlu cevap almalari durumunda elimden geldigince yardimci olmak isterim
-
@norta Merhaba , konsolosluklara mailleri numaranız aktif olmadan önce mi atmıştınız? Numaramız aktif olmadan önce atılan maillerde nasıl bir dil belirlemeliyiz ?
-
@gucarslan dosya numaramız aktif olmadan dosya taşımayı kabul ediyor mu konsolosluklar ? kcc den dosya açtırmak gerekmiyor mu ?
-
@Ali-Güven o konu hakkında bilgim yok ama Ankara şehir hastanesi randevusuz yapıyormuş
-
@ATS16 teşekkür ederim. numaralar yakın yakalamışken bir soru daha sorabilir miyim:) saglık randevusu için başvurduğunuzda onay mailini ne kadar sürede aldınız? ben başvurumu yaptıktan hemen sonra bir degisiklik yaptım henüz onay maili ulaşmadı elime.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum