DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Serapp Doğru haklısınız. bende boş bulunup sordum. Moğolistan dosyayı kendisi taşıyacak bu durumda değil mi ?


  • @Serapp elçiliğin bana gönderdiği mail aynen böyleydi Serap Hanım :

    "Thank you for your inquiry.

    Please contact directly to Kentucky Consular Center (KCC) via [email protected] regarding your interview scheduling.

    KCC will schedule cases when it becomes current."

    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Hemen konsolosluğa current olduğumu iletip dosyamın taşınmasını rica edicem umarım olumlu sonuçlanır.

  • ⭐⭐

    @Dağlı-A Siz current değilim dediğiniz için öyle yazmışlar. Evet hemen şimdi yazın, saat farkından dolayı 8 saat sonra mailinizi alırlar ve siz yarın sabah uyandığınızda umarım güzel bir haber alırsınız🌸🙏


  • @fahriakc Hocam aynı şekilde hissetmiştim ben de. KCC cevabını ve tüm maillerimi eve gidince ekran görüntüsü olarak paylaşırım.

    Bu link ise bizi ilgilendiren FAM değişiklikleri ve taslak maili içeriyor.


  • @Serapp Hemen gönderdim bir mail daha. Umarım yokuşa sürmezler işi. Zira bu noktaya gelebilmem bile 5 iş günümü aldı, malum günde sadece 1 maile dönüş yapıyorlar.


  • @Dağlı-A Bu arada Temmuz bülteni 27.500 açıklandı. Haziranda olduğumuz için henüz aktif olmama durumu olabilir mi ? Acaba Elçilik bunu gibi bir durumdan dolayı mı KCC ye pasladı.

  • ⭐⭐

    @Dağlı-A İnşallah olumlu dönüş yaparlar.

    Sayın @fahriakc bülten açıklandığı anda current olunuyor, az önce yazdım ya 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @Mesut-Isler Destek verebilecegimiz bir durum olmasi halinde cekinmeyin lutfen. Sifa ve sabirlar dilerim.


  • Arkadaşlar yeni FAM yasası umarım bu senenin sonuna kadar hepimizin işine yarar. Bir yerde bulunup konsoloslukla iletişime geçtiğinizde lütfen bizimle de paylaşın bu süreci, seneyi hepimiz iyi kapatalım, hayırlısı olsun.


  • @Serapp Tşk ederim. 2025 lerin acemiliklerini maruz görün 🙂


  • Merhabalar, 6 Haziran'da Varşovada eşimle beraber girdiğimiz mülakatimiz olumlu sonuçlandı. Eşim vizesini aldı ancak benim röntgen sonucum tüberküloz şüphesi nedeniyle olumsuz çıktı ve sağlık raporum hazır olmadığını için vizemi alamadım. 5-6-7 Haziran tarihinde üç gün balgam testi verdim ,stres ile sonucu bekliyoruz.. Tecrübelerimi ilerleyen zamanlarda yesilkartforum ailesine aktaracağım.


  • @Serkan-Kaya İnşallah sonuç güzel olur sizin için de ? Dosya mı taşımıştınız ?


  • @Serkan-Kaya Merhaba, umarım sorunsuz bir şekilde siz de vizenizi alırsınız. Deneyiminizi okumayı da dört gözle bekliyor olacağım. Şuanlık benim de mülakat adresim Varşova.


  • @Emirhan-Baydur Merhaba Dosya mı taşıdınız ? Warşova oturum istiyor mu ?

  • ⭐⭐

    @fahriakc Fahri Bey size önerim, soru sormadan önce, kişi dosyasını mı taşımış veya başka bir konu hakkında merak ettiğiniz bir şey mi var, ileti yazmadan önce, o kişinin ismine tıklayarak profiline gidin ve geçmiş mesajlarına bakın.
    İleti yazmayın demiyorum ama önce bunu yaparsanız daha iyi olur hem büyük ihtimal cevabı bulursunuz hem de başka bilgiler öğrenmiş olursunuz.


  • Arkadaslar merhaba firmam aracılığıyla orange carpeta basvurdum. Bu durum schengen almami kolaylastirirmi daha once boyle birsey deneyen oldu mu 😊

  • ⭐⭐⭐

    @bluey123, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Gecerli amerika vizem de var aslinda orada avukat ile de gorustum. Aos surecine sokabiliyorlar ancak o zaman kanada ihtimalini sonlandirmis oluyorum. Hong kong secenegi burada iyi bir umut.

    Geçerli Amerikan vizeniz varsa burada AoS yapmak sizin için en iyi seçenek olabilir aslında. Ama acele etmeniz gerekiyor çünkü AoS için süreç biraz daha uzun sürebilir ve başlatmak için çok az zamanınız kaldı.

  • ⭐⭐⭐

    @azikocan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    biraz önce baktım 3 ileti göndermişim. ilk kez soru soruyorum. diğerleri bir takım veri analizi paylaşımları yada inatla devam edilmesi yönünde fikir beyanlarım oldu. sorum şu:
    2022 talihlilerinden eylül ortası henüz mail atıp "tabi fiziksel olarak burada olursanız neden olmasın" diyen BARBADOS'a eylül sonunda vizelerine kavuşanları okudum. bu sene ise şuan uğraşsanız "dosyanızı taşıdık mail'i sonrasında mülakat maili derken atılacak en iyi ihtimal 1.5 kurşunuz var. Birisi Ağustos ayında mülakat alırsın, diğer buçuk kurşun ise Eylül ortasına kadar olan sürede alırsın (geçen seneki gibi dağıtımların biteceği düşünülerek)
    veteran arkadaşlar lütfen rica etsem bu konuya açıklık getirir misiniz? teşekkürler

    Sorunuz Barbados özelinde ise önce onlarla konuşun. Eğer oradaysanız size mülakat vereceklerini onaylayan bir mail alırsanız bu sürece başlayın. Daha önce yapmaları yine yapacaklarını garanti etmiyor maalesef.

  • ⭐⭐⭐

    @Dağlı-A, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Serapp elçiliğin bana gönderdiği mail aynen böyleydi Serap Hanım :

    "Thank you for your inquiry.

    Please contact directly to Kentucky Consular Center (KCC) via [email protected] regarding your interview scheduling.

    KCC will schedule cases when it becomes current."

    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. Hemen konsolosluğa current olduğumu iletip dosyamın taşınmasını rica edicem umarım olumlu sonuçlanır.

    Evet, dosyayı onları taşıması gerekiyor. Muhtemelen bu işlemi bilmedikleri için KCC ye yazmanızı istediler. Siz current olduktan sonra KCC taşıma yapmıyor.

  • ⭐⭐⭐

    @fahriakc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Dağlı-A Bu arada Temmuz bülteni 27.500 açıklandı. Haziranda olduğumuz için henüz aktif olmama durumu olabilir mi ? Acaba Elçilik bunu gibi bir durumdan dolayı mı KCC ye pasladı.

    Hayır. O sizin en erken Temmuzda mülakat alacağınızı gösteriyor. Zaten temmuz mülakatları dağıtıldı, ağustos dağıtılacak. Yani sizi engelleyen bir şey yok.

    Şu an fark ettim. Siz 2025’siniz. 2024’e yazınca kafa karışıklığı oluyor.
    Siz current değilsiniz ve süreciniz başlamadı. KCC ye mail atarak dosya taşıma yapmalısınız.

    Lütfen kendi başlığınızı kullanın.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80
Çevrimiçi

43.5k
Kullanıcı

4.5k
Konu

439.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum