kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2023 Sohbet Odası
-
@emirgenco Amin inşallah

-
Açıkçası gördüğüm rakamlardan sonra pek umudum kalmadı Dv2022 mülakatında 2022 Şubat:19 2022 Ocak:20 2021 Aralık:7 2021 Kasım:1 kişiye vize verilmiş bana çok az geldi. Biraz iç karartıcı bir tablo 2526 kişi arasından toplamda 47 adet vize verilmesi beni biraz umutsuzluğa itiyor acaba mülakatlar ve vize ile ilgili bir sorun mu var? böyle giderse Dv2023 lotosu da hiç olur diye korkuyorum. @crazycells
-
@wisconsin92 Selam üstadım. Sonuç açıklandığı ve kazanmış olursak şayet ilk aşama DS260 formu doldurup gönderiliyordu bu kalktı denildi. Doğru mu? Yoksa aynı şekilde eskiden nasılsa şimdi de aynı aşamalar mı geçerli olacak? Vaktinizin olduğu bir anda madde madde aşamaları sıralayabilir misiniz? İvedi dönüşünüz için ayrıca teşekkür ederim. Hürmetler
-
Günaydın arkadaşlar, hemen kaybetmiş gibi umudunuzu yitirmeyin lütfen, daha kimse kaybetmedi, 39 gün boyunca umudun, hayallerinizin keyfini sürün. kaybederseniz o zaman üzülürsünüz sonra kendinizi toplayıp B planına geçersiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba forumdaşlar,
Bugün günlerden Boca Raton (Florida).
-
Şaka maka 39 gün kaldı , Bir gün umutlu Birgün umutsuz , birgün sabırlı birgünde sabırsız oluyorum , Işınlanmak istiyorum bugün o kadar yoruldum ki
-
Yukarida paylasilanlari okuyorumda herkez pasaport kaldirildi vb. Sans dusecek gibi bir durumdan bahsediyorlar,sahsen katiliyorum ve haklilarda.
Fakat asil sans 2024 secimleri ile Trumph in kazanmasi durumunda ortadan kalkicak.
Sahsin yakin donemde neler yaptigini ve nasil bir tutum sergiledigini hem o donemki talihliler hemde hepimiz yakindan gorduk

-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Yukarida paylasilanlari okuyorumda herkez pasaport kaldirildi vb. Sans dusecek gibi bir durumdan bahsediyorlar,sahsen katiliyorum ve haklilarda.
Fakat asil sans 2024 secimleri ile Trumph in kazanmasi durumunda ortadan kalkicak.
Sahsin yakin donemde neler yaptigini ve nasil bir tutum sergiledigini hem o donemki talihliler hemde hepimiz yakindan gorduk

Bence göreceli dostum. Ben Kanada’ nın Express Entry sinin aynısının ABD’ de olmasını yeğlerim. Düşündüğünüzün aksine mükemmel bir uygulama.
-
@mustf201 Mart ayı için ani bir sıçramayla 400 küsür kişi mülakat aldı. Yeterli mi, değil tabi. Sonrasında şimdiye kadar henüz bir mülakat gelmedi. Gelecek mi belli değil.
Covid başladığından beri işlemler ve randevular dünya genelinde sıkıntılı. Normal olması gerektiği gibi gitmiyor. Umarım kısa sürede düzelir.
-
@gamefry Tek temennim Mülakat bekleyenlere sıra gelmesi ve DV2023 sürecinin sorunsuzu geçmesi dileğiyle
-
Bayramdan sonra 2.bayramı kutlamak temennisiyle herkese selamlar
-
@gariban işte gitmek istediğim yer inşallah green card çıkarda bizede nasip olur gitmek

-
@flz umarım birgün orada karşılaşırız gurbetçilik sohbeti yaparız

-
son bir ay kaldı.. bu sene bana çıktı diyebilecek miyim acaba

-
Herkese selamlar... Zaman su gibi geciyor.. 80 li gunlerden 30 lu gunlere dustuk.
-
@Ping-PONG ben hiç katılmıyorum. Express entry tamamen adaletsiz ve para tuzağı bir sistem bence. Greencard ile hedefleri de kesinlikle aynı değil. Greencard şahsına münasır ayrı bir uygulama ve değiştirilmeden devam etmesi gereken bir uygulama bence.
-
30 lar gelmiş su gibi geçer gerisi her yıl öyle geldi bana
-
@Zelene umarım son yıl olur, her yıl öyle geldi demeniz üzdü

-
Kimimiz için serüven devam edecek , kimimizin serüveni hayal ettiği eyalette başlayacak , İnşallah Nasip olur

Benzer Başlıklar
130
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k