DV2023 Sohbet Odası
-
@adgercu aynen öyle! Geçende de söyledim biz ne kadar niyeti arttırırsak o kadar zorlaşıyor şartlar. Gerçekten çok sinir bozucu
-
Biraz moodum düşük bu greencard mevzusuna sizdede böyle mi? sonuçlara az kaldığı için gerildim nedense.
-
@Erkand benim içimde derin bir umutsuzluk hakim hiç hevesim yok kesin çıkmayacak hissi hakim önceden içim kıpır kıpırdı şimdi ne heves kaldı ne keyif
-
@Erkand yalnız değilsin
-
@Erkand @Gökhan-AKGÜL-0 Yıllarca hayal kurup, kurduğum hayalleri başarmış bir insan olarak şunu söyleyim, bazen başarıya giden yol, başarının kendisinden daha güzeldir. Bugünlerin tadını çıkarın. Gençsiniz, yeterki vazgeçmeyin. Mutlaka mutlu sona ulaşırsınız.
-
@adgercu sana bu yıl Orlando kontenjanı açıldı, hazırlan gidiyorsun inşallah 🤠🤠
-
8 Mayıs'ta açıklanacak sonuçlar için süreçle ilgili net bir bilgi talebim bulunmaktadır. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Eski işleyiş hk bilgi sahibiyim az çk ama değiştiği belirtiliyor. Kafam hallaç pamuğu gibi oldu. Desteğinizi rica ederim.
-
@OrlandoGücü hadi inşallah :)
-
@OrlandoGücü Haklısın kardeşim, hayal kurup peşinden gitmek lazım. Hayalin bir sınavın arkasındaysa sınava çalışırsın başarırsın. İşinde daha çok çalışmaksa geceni gündüzüne katarsın uğraşırsın. vs vs . Ama hayalin senede 1 yapılan lotonun arkasındaysa sadece lotoya katılıp beklemek, evrene pozitif mesaj vermek geliyor elden :)
-
Allah sabırla bekleyen herkese güzel sonuçlar versin. Rabbim kalbinizdekileri hayatınıza yansıtsın umarım her isteyenin hayalleri mayısta gerçek olur sizin için dua ediyorum
-
@wisconsin92 kardeş selam, nedir sorun? elimizden geldiği kadar cevaplayalım, bir bilen illa ki çıkar.
-
@OrlandoGücü bizim bi liste yapmamız lazım kardeş. kim var kim yok bilelim, ona göre konuşayım KCC ile.
-
Nerede o eski heyecanlı bekleyiş, her geçen sene ülkemiz bizden heyecanımızı bile alıyor. Her geçen gün eksiliyoruz, umarım tükenmeden hakettiğimiz ideallere kavuşuruz..
Aylardır girmiyordum foruma, yeni eklenen sayaç çok güzel olmuş emeği geçenlerin eline sağlık...

-
@Erkand Ben de ilk sefer katıldığımdan çıkmayacakmış gibi geliyor. Ve çıkmayacağını düşününce üzülüyorum.
-
case numberimi öğrenmeme 39 gün kalmış
-
Son 39 .....
-
@emirgenco Amin inşallah 🙏
-
Açıkçası gördüğüm rakamlardan sonra pek umudum kalmadı Dv2022 mülakatında 2022 Şubat:19 2022 Ocak:20 2021 Aralık:7 2021 Kasım:1 kişiye vize verilmiş bana çok az geldi. Biraz iç karartıcı bir tablo 2526 kişi arasından toplamda 47 adet vize verilmesi beni biraz umutsuzluğa itiyor acaba mülakatlar ve vize ile ilgili bir sorun mu var? böyle giderse Dv2023 lotosu da hiç olur diye korkuyorum. @crazycells
-
@wisconsin92 Selam üstadım. Sonuç açıklandığı ve kazanmış olursak şayet ilk aşama DS260 formu doldurup gönderiliyordu bu kalktı denildi. Doğru mu? Yoksa aynı şekilde eskiden nasılsa şimdi de aynı aşamalar mı geçerli olacak? Vaktinizin olduğu bir anda madde madde aşamaları sıralayabilir misiniz? İvedi dönüşünüz için ayrıca teşekkür ederim. Hürmetler
-
Günaydın arkadaşlar, hemen kaybetmiş gibi umudunuzu yitirmeyin lütfen, daha kimse kaybetmedi, 39 gün boyunca umudun, hayallerinizin keyfini sürün. kaybederseniz o zaman üzülürsünüz sonra kendinizi toplayıp B planına geçersiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum