Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar, basvuru dosyami sali gunu fedex ile next day seklinde gonderdim bu arada ilk post office gittim artik sonraki gun gonderim yapmadiklarini belirttiler. 1-3 gun garantisi veriyolar. Butun ofisler mi oyle yoksa benim yolladigim sube ile ilgilimiydi bilmiyorum. Oncesinde kontrol etmenizi tavsiye ederim. carsamba gunu dosyamin uscis ofisine ulastigi bilgisine ulastim. Bugun de uscisden USCIS Acceptance Confirmation emaili ve mesajini aldim benimle receipt numberimi paylastilar. Herkese sureclerinde kolaylik dilerim.

• @crazycells bilgi hala güncel mi acaba

• @Meliha-Yalın maalesef cevap yok

• @burcuburcu merhaba, 26 Temmuz’da notice eline gectikten sonra biometric notice icin ne kadar sure sonra live agent ile iletisime gectin? Bir de online olarak myuscisden case takip ediyor muydun? Ben evraklarimi 21 Temmuzda Dallasa gonderdim 22’sinde ulasti. 23 Temmuzda bana basvurunuz alindi sms ve email bilgisi geldi. 29 Temmuzda’da kargomun verdigim adrese gittigi bilgisini aldim. Simdi ikinci biometric notice postasi icin ne kadar sure ortalama beklemeyegimi anlamaya calisiyorum. Cevap yazabilirsen cok sevinirim. Simdiden tesekkurler

• @Fuat-1 merhaba nasılsınız?
    Son dönemde re entry başvuruları posta ile mi yapılıyor ben yakın zamanda online yapılıyor diye duymuştum? Ben de düşünüyorum da yapmayı bi baktım form sayfasında green kartla yaşayanlar için bi seçenek yok.

• @zerooo slm
    ben posta yolu ile yaptim. Yanlis hatirlamiyorsam, re-entry basvurusunu posta ile yapmak mecburiydi, sebebini bilmiyorum.

• Merhabalar bizim ilk girişimizin planına az bi süre kaldı. İlk girişimizde hızlıca (21günde) re-entry yapıp işlerimize geri dönmemiz gerekiyor. Bu süreç için en hızlı yolu nedir mümkün mü? Green cardlarımızın ve ssnlerimizin fiziki olarak elimize ulaşması gerekmemekte olduğunun bilgisi hala güncel mi

• @Erdoğan-0 nasıl bir yol izlediniz acaba

• @Meliha-Yalın Merhaba, ben greencardimi 2023 yilinda aldim yani basvuru yaparken benim greencardim vardi olmadan basvuru yapma sureciyle ilgili maalesef hic bir bilgim yok. Su anki surecte de randevu tarihim geldi haftaya amerikaya donup biometric randevuma katilacagim insallah ama dosyamin onlara ulasmasi ve randevu arasinda yaklasik 1 ay var. Siz 21 gun icerisinde sureci nasil hizlandirabilirsiniz onunla ilgili bir bilgim yok maalesef 😕

• @Erdoğan-0 cevabınız için çok teşekkür ederim. biometrik randevunuz kaç ayda geldi ve de biometrik randevunuz gelmeden önce ülke dışına çıkmanız hangi aşamada gerçekleşti

• @Meliha-Yalın rica ederim. 20 ocakta fedex ile evraklarimi 1 sonraki gun teslim olacak sekilde yolladim. Kargo takip numarasindan baktigimda 21 ocaka teslim edilmisti. Ben 23 ocakta ulkeden ayrildim ayrilmadan once havalanindayken uscisden basvurumun alindigina dair mesaj ve email almistim. Basvurumun alindigi tarih ile biometrik randevu arasinda da 1 ay var.

• @Erdoğan-0 Merhaba. Çok özür dilerim bu kadar geç gördüğüm için sorunuzu. Muhtemelen (inşallah) sorunsuz geçmiştir süreciniz.

Ben yine de tarihleri bir kurcaladım.

• 25 Temmuz’da Uscis agent’a biometrics tarih ve yerimi sormuşum. Aslında notice gelmediği için konuşmuştum ama sormuşken biometricsi de sordum. Randevumun 11 Ağustos olduğunu söylemiş.

• Biometrics belgem posta yoluyla gelmeyince
      8 Ağustos’ta tekrar konuştuğumda bana belgemin emaille 24 saat içinde gönderileceğini, belgesiz biometricse alınmayacağımı söylemiş. Birkaç saatte gelmişti zaten e maille.

• Merhabalar, re-entry belgelerimizi ilk girişte göndermeyi düşünüyoruz ancak ödeme kısmını anlayamadık bizim amerikada hiçbir banka hesabımız yok bunu nasıl halledebiliriz bilgisi olan var mıdır

• @burcuburcu Merhaba Burcu cok incesin tesekkur ederim iletisim seklin ve bilgilendirmen icin, simdi ben de biometric appointment surecimi tamamladim.😊Herkesin surecleri umarim rahat ve kusursuz ilerler. Kendine iyi bak.

• @umitbircan merhaba re-entry başvurusunda mı bulunacaksınız

• @Echobravo23 merhaba , bizim de bu konuda aciliyetimiz var bostondan belgelerimizi ulaştıracağız ancak ödeme kısmını nasıl yapabileceğimizi anlayamadık. İlk girişimiz olcak ve abd banka hesabımız bulunmamaktadır

• Merhaba ben 18 ay sonra bebeğimle giriş yapıp ona da green card almak istiyorum . Benim sorum şu şekilde:
    Normalde giriş yaptığında 3-4 hafta kalabileceğim. Re entry permit mi yapmam daha mantıklı olur ? Yoksa 1 yıl dolmadan tekrar giriş yapmam mı? Green cardı korumaya çalışıyorum .3 yıl içinde tamamen taşınacağız. Ama bir buçuk yılın ardından kısa kalışlar yüzünden kartımı kaybeder miyim? Bebeğimin green cardı ben ordayken ulaşmayacağı için ona re entry permit yapamam. Yardımcı olursanız sevinirim.

• @Redbeard merhaba real ıd dediğinz ne oluyor

• ⭐⭐⭐⭐

@Meliha-Yalın, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)

@Redbeard merhaba real ıd dediğinz ne oluyor

Real ID, ABD’de eyaletler tarafından verilen sürücü belgeleri ve kimlik kartları için getirilen federal bir güvenlik standardıdır. Yaşadığınız eyaletin DMV’sine başvurarak alınır. İstenilen belgeler başvuru esnasında pasaport, SSN, permanent resident kart (Greencard aslı), o eyalette ikametinizi kanıtlar fatura. Ehliyetin sağ üst köşesindeki yıldız, bu kimliğin aynı zamanda real ID olduğunu kanıtlar, ilave bir kart verilmez.

b39ea44b-fd6a-434b-9594-8ffcd26de23b-image.jpeg

• @ATS16 ssn ve greencardlarımız gelmeden de real ıd başvurusu yapabiliyor muyuz biz arkadaşımızın evinde kalıyoruz onu sunabilir miyiz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |