Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nevin-teague February 26 da formlarimiz alindi, march 9da da biometric randevumuza gittik ek kanit olarak esim 1 belge ekledi ancak turkce dilliydi, bende ondan yararlanmak istedigime dair ingilizce bir yazi yazmistim. Siz tek mi basvurmustunuz biz eşimle ayni postada gonderdik bir sorun yaratir mi acaba? Sadece esimden istenilmis bende boyle bi istek yok, siz ek belgenizi sunabildiniz mi

• maaleaef, ben hiç bir belge göndermemiştim formla birlikte biyometrik de onları isteyecekler zannetmiştim dolayısıyla bana hala bir cevap gelmedi aramalardan da bir sonuç çıkmadı ben artık bu ayın sonunda gidiyorum 6 ay bitmeden geri geleceğim.

• @nevin-teague anladimm sizin durumda bizim gibi karisik gidiyor hakkimizda hayırlısı olsun

• Merhaba, re entry permit formunun güncel halinde değişiklikler olduğunu okudum, neden permit istediğimizi, ne kadar kalacağımızı yazacak yer yok denilmiş. Son günlerde form gönderen arkadaşlar varsa, bilgi verebilir mi biraz form hakkında? Tüm aile için aynı izin sebebi mi yazıyorsunuz? Oldukça karışık geliyor şuan bana süreç.

• @Kübra-Kırmacı dediginiz gibi degisiklikler var. Biz ailecek ayrı formlar doldurup bireysel odemeler yaptik, tek kargoda gonderdik. Basvurumuz inceleme surecinde. Delil olarak sadece esime eklemistik bende esimden baglantili olarak yararlanmak istedigime dair bir ek yazdim. Ancak esimden ek delil talep edildi bilginize.

• @Meliha-Yalın biz 5 aydır yaşıyoruz burda delil istemezler belki diye düşünüyorum. Ne istediler tam olarak?

• @Kübra-Kırmacı sanirim ne kadar kaldiginla alakali bir durum degil ne icin ulke disina gidiyorsan onun delilini sunmalisin diye anladim.

• Merhaba, re entry permit başvuru sürecini tamamlayan arkadaşlar ülkeden çıkış yaptıktan sonra başvurunuz onaylanana kadar giriş çıkış mı yaptınız? Sanırım yaklaşık 1 yılda onaylanıyormuş en az 2 3 kez giriş mi yaptınız

• Arakdaslar ben de arızonadayım suan ve reentry yapmak ıstyorum. Formumu doldurdum ancak ne kadar kalınacak surec nasıl ısleyecek hıcbırseye yer verılmıyor ben de A4 kagıdına yazdım. Ayrıca arkdasımın kredı kartıyla basvuru yaptım bunda sıkıntı olurmu.

• Bir de ne kadar sure kalacagımla alakalı da bırsey belırtmedım formda da yok zaten. Destekleyıcı belgelerımı sunacagım ben de.. biyometrık randevusu gelmeden cıkıs saglayabılırmıyım.

• @Kübra-Kırmacı bu soruyu ben de sormak istiyorum

• Arkadaşlar merhaba, bu başvuru online olarak yapılmıyor mu Myuscıs üzerinden ? Yapanlar yeşillendirebilirse sevinirim.

• Merhabalar

Butun topici okudum fakat yeterli bilgiyi alamadim.

Ben 2 aydir Amerikadayim esim suan Turkiyede.
    1 ay kadar sonra Esim Amerikaya giris yapacak ve bizde Re-entry permite basvurmak istiyoruz. Basvuru evraklarimizi gonderdigimiz USCIS parmak izin randevumuzu beklememiz gerekiyor mu? yoksa Turkiyeye donsek Konsolosluktan halledebilirmiyiz?

Ozetle hangi durumlarda islemleri halledip Turkiyeye donebiliriz?

• @swadze parmak izini vermeden dönersen süreç işlemiyor. mutlaka parmak izini verdikten sonra çıkabilirsin. daha sonra re-entry permet türkiyedeki konsolosluğa geliyor.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |