Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese hayırlı ugurlu olsun bahtınız açık olsun.şimdi sıra beklemede bundan sonraki konumuzu Eyaletler yaşam bilgileri

• ........

• ⭐⭐⭐

• gunaydin herkeze mulakat deneyimlerini okuyorum bu ara baktigimda mali yetersizlik sonucu sponsorluk istenen arkadaslar olmus para konusu daha sıkı tutuluyor sanki

• ⭐⭐

Arkadaşlar günaydın başvurabilen herkese hayırlı uğurlu olsun başvurmayanlar üzülmesinler seneye tekrar denerler Ben fikirlerinizi almak istiyorum nacara + pasaport zorunluluğu derken sizce bu sene başvuru sayısı düşmüş müdür yoksa daha da artmış mıdır

• ⭐⭐

@asilelif çok düşmemiştir bence sonuçta bir kota var çok da şansımız olacak denme herhalde

• ⭐⭐

@haymatlos_ ben geçen senelere bakarak pasaportu olmayan ve sırf katılmak için katılan çoğu kişinin pasaport zorunluluğunu göze alıp başvurmamıştır diye düşünüyorum sırf başvurmuş olmak için pasaport çıkartmamışlardır

• Günaydın herkese. Umarım herkes hayallerine en kısa sürede kavuşur. Sonuçta yüzde inanılmaz düşük olsa da umutlar arşa değecek kadar büyük o nedenle, bir umuttur yaşatan diyerek üstadı da yad etmiş olalım. Sevgiler.

• Geçen sene mayıs ayını bekleme aşamasında bi furya vardı 🙂 Çıkma şansını yüzde 1 olarak görülüyodu ve aklımızdan 100 den 1 e kadar bir sayı tutup daha sonra bilgisayardan random 1 den 100 e kadar sayı çekilişi yapıyorduk. Eğer aklınızdaki sayı ile bilgisayarın random çektiği sayı tutarsa Greencard ı kazanırcasına seviniliyordu :))
    Umarım bu sene yine o durumlara düşmeyiz :))

• ⭐⭐

@crazycells merhaba tekrar ankara buluşması yapmayı düşünüyormusunuz? Tahminen en yakın tarih ne zaman olur ?

• @anilcangokben tam tersine beni çok sevindirdi çünkü artık bir sonraki aşamaya geçebiliriz heycanla 5 mayısı beklicez. 🙂 bence buna odaklanın 😃

• @asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

@topraxxx ne dağılması daha bunun mayısa kadar gün sayması var dur daha yeni toplandık 🤣

Yeni olduğunuz için normaldir. Bütün yoğunluk başvuru içindi. Bugünden sonra kimse kalmaz buralarda... Mayısta gelirler geri göçmen kuş misali...

• ⭐⭐

acaba katılım istatistiği şimdiden varmıdır ki

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@haymatlos_ daha kentucky bile çıkaramadı nasıl yayınlasın 🙂

• ⭐⭐

@ayvalik10 herşeyi bilgisayar yapınca dedim bir veri vardır 16 saatte :)))

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@haymatlos_ bizden 9 saat gerideler. Unutma çünkü 1 saat daha geriye aldılar.

• Ben şimdi yeni bir soru bekliyorum ama 🙂 ya unutmuşuz sistemleri de hatalıymış zaten 1 hafta falan ek tercih zamanı (başvuru) açılmaz mı ? diye.
    Ülke insanları buna alıştırınca her yerden bekliyor bu tarz uygulamaları 🙂 bol şans hepimize mayıs a çok var 🙂 🙂

• Bu sene çok zor başvurabildim. O neydi öyle tam iki gün uğraştık ama sonunda bir numara alabildik😀 resim olayını da bu sene tam süper hallettim, valla benden yana herşey tamam bi çıkması kaldı😁

• ⭐⭐

@topraxxx aslında yeni sayılmam 2. Başvurum geçen seneden beri formu (sinsi sinsi 🤣🤣🤣) takip edip bu sene üye olmaya karar verenlerdenim.

• GC uygulaması kaç senedir yapılıyor bilen var mı?

Benzer Başlıklar

• 4060
  • 3
  • 7674
  • 9899
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |