DV2021 Bekleme Odası
-
@caglarcan iyi yolculuklar yeni hayatinizda başarılar dilerim
-
...------
-
@caglarcan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Gerçekten gitmek isteyen herkese umarım çıkar. Zaman hızlı geçiyor arkadaşlar düne kadar panik halde mülakat için evrak toparlıyorduk, şimdi ilk uçuşu yapıyoruz.
İyi yolculuklar. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Tecrübelerinizi merakla bekliyoruz😊(
-
@topraxxx ne dağılması daha bunun mayısa kadar gün sayması var dur daha yeni toplandık 🤣
-
Başvuru süreci bittiğine göre foruma geri dönebilirim 😃😃😃
Aynı soruların bin defa sorulmasından bıkıp kaçmıştım da... Şimdi biz bize kaldığımıza göre hayallere planlara devam 😇
-
@Passion aynı dertten bende müzdariptim ama garip bişey var bilgisayarı açtığımda ilk sekmede forumu açıp sessizce okuyodum :)
-
Herkese hayırlı ugurlu olsun bahtınız açık olsun.şimdi sıra beklemede bundan sonraki konumuzu Eyaletler yaşam bilgileri
-
........
-
-
gunaydin herkeze mulakat deneyimlerini okuyorum bu ara baktigimda mali yetersizlik sonucu sponsorluk istenen arkadaslar olmus para konusu daha sıkı tutuluyor sanki
-
Arkadaşlar günaydın başvurabilen herkese hayırlı uğurlu olsun başvurmayanlar üzülmesinler seneye tekrar denerler Ben fikirlerinizi almak istiyorum nacara + pasaport zorunluluğu derken sizce bu sene başvuru sayısı düşmüş müdür yoksa daha da artmış mıdır
-
@asilelif çok düşmemiştir bence sonuçta bir kota var çok da şansımız olacak denme herhalde
-
@haymatlos_ ben geçen senelere bakarak pasaportu olmayan ve sırf katılmak için katılan çoğu kişinin pasaport zorunluluğunu göze alıp başvurmamıştır diye düşünüyorum sırf başvurmuş olmak için pasaport çıkartmamışlardır
-
Günaydın herkese. Umarım herkes hayallerine en kısa sürede kavuşur. Sonuçta yüzde inanılmaz düşük olsa da umutlar arşa değecek kadar büyük o nedenle, bir umuttur yaşatan diyerek üstadı da yad etmiş olalım. Sevgiler.
-
Geçen sene mayıs ayını bekleme aşamasında bi furya vardı :) Çıkma şansını yüzde 1 olarak görülüyodu ve aklımızdan 100 den 1 e kadar bir sayı tutup daha sonra bilgisayardan random 1 den 100 e kadar sayı çekilişi yapıyorduk. Eğer aklınızdaki sayı ile bilgisayarın random çektiği sayı tutarsa Greencard ı kazanırcasına seviniliyordu :))
Umarım bu sene yine o durumlara düşmeyiz :)) -
@crazycells merhaba tekrar ankara buluşması yapmayı düşünüyormusunuz? Tahminen en yakın tarih ne zaman olur ?
-
@anilcangokben tam tersine beni çok sevindirdi çünkü artık bir sonraki aşamaya geçebiliriz heycanla 5 mayısı beklicez. :) bence buna odaklanın :D
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@topraxxx ne dağılması daha bunun mayısa kadar gün sayması var dur daha yeni toplandık 🤣
Yeni olduğunuz için normaldir. Bütün yoğunluk başvuru içindi. Bugünden sonra kimse kalmaz buralarda... Mayısta gelirler geri göçmen kuş misali...
-
acaba katılım istatistiği şimdiden varmıdır ki
-
@haymatlos_ daha kentucky bile çıkaramadı nasıl yayınlasın :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum