Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
-
@DeathZombie yaptırdım herkese kardeşimm
-
@ayvalik10 yok bizimkileri de hallettim :) bu dönem
-
@smesut Merhaba, iki kişilik giderler.
-
@kivo iyi yapmışsın valla herkeze yaparak. Onun maliyeti yok mu iş yerimi karşılıyor yoksa?
-
@DeathZombie iş yeri yapıyor su an bir kısmını ben ödüyorum
-
@kivo sattığın araçtan zaten fazlasını çıkarıyorlar sağlık primini eşşek değiller ya ödesinler
-
@ayvalik10 orasi oyle ama burasi da amerika :) tr de ki gibi dusunemiyorum burada malesef is hayati cok zor ve masani korumak cok stressli
-
Musluktan su içilebiliyor mu? Yani onu su faturasına mı dahil ediyorsunuz yoksa mutfak masrafına mı?
-
@Passion, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
Musluktan su içilebiliyor mu? Yani onu su faturasına mı dahil ediyorsunuz yoksa mutfak masrafına mı?
Pek cok sehirde ve eyalette musluk suyu icilebiliyor.
Benim gorebildigim kadariyla icme sulari periyodik olarak test edilip, sonuclar belediyelerin resmi sitelerine aktariliyor. O nedenle bulundugunuz bolgedeki belediyenin sitesini incelersiniz buna dair bilgi gormeniz gerekiyor.
-
@Passion içen var içmeyen var.Bulunduğum bölgede herkes içiyor ama biz içmiyoruz valla eşim bi türlü alışamadı tadına suyun o yüzden nestle alıyoruz TR'dekine en yakın su o.
-
Musluk suyu her nekadar icilebilir dense de bence saglikli degil. Biz musluga takilan filtre cihazi aldik onu kullaniyoruz, 99% zararli maddeleri temizliyor. 6 ayda bir filtresini degistiriyoruz.
-
Aylik zorunlu masraflar yasam maliyeti, kendimden ornek, Delaware'deyim:
Ev mortgage: $1300
Araba loan: $215
Cep tel (3 hat, hersey sinirsiz): $90
Internet: $70
Su: $15
Elektrik/dogal gaz: $100 (ortalama)
Araba sigorta (2 araba/2 driver, full coverage): $130
Cop servisi: $30
Arabalar benzin: $120 (ortalama) -
@kivo, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
is hayati cok zor ve masani korumak cok stressli
@kivo bu konuda biraz daha detay alabilir miyiz?
-
@sametbelli yani her an kovulma ihtimalin var.. türkiye gibi iş mahkemeleri sana destek olmuyor. Çalışma saatleri fazla.. sistem seni fazla çalışmaya itiyor..
-
@MySea
ilk mesaja eklenmiştir.bilgiler için teşekkür ederim. 👍
-
@kivo genelde 07:00 - 16:00/17:00 duydum çalışma konusunda. bizim şantiyelerde 10-11 saat çalışılır yemek molası hariç. yol varsa toplam 13-14 saati bulur. Yani bundan kötü olamaz zaten :D.
-
@sametbelli kendi sektörümden örnek vereyim araba satıyorum ve çalışma saatlerim uzun :) 830 -21 çoğu zaman.. sistem seni buna itiyor.
-
San Francisco - tek kisi
Kira: $3500 (Studyo)
Telefon: $85
Elektrik: $30
Arac sigortasi: $130
Yakit: $50
Yeme icme: $1000
Market: $500 -
@razorjimmy $3500 kira mı? Vallahi sen verirken benim içim sızladı. Tanrı yardımcın olsun.
-
@mehmet-JS, içinde söyledi: Amerika'da Yaşayanlardan Yaşam Maliyeti Örnekleri
@razorjimmy $3500 kira mı? Vallahi sen verirken benim içim sızladı. Tanrı yardımcın olsun.
Houston'da bu paraya Topkapi Sarayi buyuklugunde malikane kiralarsiniz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum