Amerika'da ikinci el araba almak
-
TRde son yıllarda her yerden pıtırak gibi çıkan Oto Ekspertiz detaylı araç testi uygulaması orada da mevcut mu? Yani aracı almadan önce götürebileceğimiz bir yer var mı?
-
Bugün ilk arabamızı aldık. Ford bayisinden. 2017 focus. Arabalar için Carfax report gibi tarihçe bilgisini içeren rapor var orada hemen hemen herşeyi görüyorsunuz.Certified Pre Owner ise garantili oluyor.
-
@arnblt Kazasız belasız günlerde kullanmanız dilegi ile hayırlı uğurlu olsun.
-
@arnblt, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Bugün ilk arabamızı aldık. Ford bayisinden. 2017 focus. Arabalar için Carfax report gibi tarihçe bilgisini içeren rapor var orada hemen hemen herşeyi görüyorsunuz.Certified Pre Owner ise garantili oluyor.
kazasiz belasiz surusler dileriz

-
@arnblt, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Hayırlı olsun

-
@arnblt hayirli olsun. Ford focus club a hos geldin. Son ford focusculariz. Uretimi bitti. Aracla ilgili bilgileri paylasalim.
-
@caglaror aslında eşime küçük bir araba bakalım diye yola çıktık. Oğlanı okula götürüp getirecek ve market alışverişi için kullanacak. Ama yılı çok eski olmasın garantili olsun mili az olsun derken 12k çıktı cebimizden. Araç Focus S. En basic düzey. Arka camlar manuel, klima manuel, kontak anahtar girişli falan ama çekiş iyi. Motor 2.0. Biz de olsa 1.4 falan koyarlardı.
-
@arnblt Aynen guzel arac. 2.0 yollarda cok rahatlatiyor. SE var bende o da arka camlar otomatik o kadar

Kiyi bolgesi icin 35-42k milage 10-13k$ genelde. Arac temizse ve garantisi varsa guzel olmus. Gule gule kullanin, rahatlikla yetecektir. Arka sileceginin olmamasina benim kadar takilmayacaginiza eminim
Yagmurda cildirtiyor beni. -
@arnblt Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah
-
@semavi 2007 volvo s80 130.000de clean title ,sorunsuz piyasası nekadar eder sizce .Direk size soruyorum çünkü volvo piyasasını bildiğinizi biliyorum .4,600e buldu birtane ne dersiniz ?(facebook marketplace ,sahibinden)
-
Bakımlı araç ise alınır o fiyata...
-
@semavi bakımlı diyor asker ama nekadar güvenilir bilmem baktırcam bir .Teşekkür ederim
-
merhaba,
arabadan cok anlamayan birisi olarak araba alacagiz maryland eyaletinde. 10.000 dolar civarinda ne onerirsiniz? Toyota Camry vs. baktik ama mesela mili ne kadari gecmesin?
Araba haftada 300-400 mil civari kullanilacak. Masraf cikarmayacak bir sey olmasi ilk tercihimiz.
Tesekkurler
-
-
@ayvalik10 şahsi kanaatim amerikada işçilik pahalı olduğu için 50 bin altı jetta passat falan bulabiliyorsanız hemen alın.. bu millerde elbette honda toyota da bulunur ama biraz fiyat yüksek olabilir. Ben jetta kullanıyorum şu an için oldukça memnunum
-
@xyz tamam mı kivonun yaptığı açıklamalar
-
@ayvalik10 cok tesekkurler ama baska onerisi olan varsa onlari da memnuniyetle dinlerim elbette

-
-
10 bin dolar iyi bir butce... Her markanin temizini bulabilirsiniz sedanlardan... Honda GM Ford Toyota vs farketmez emin olun... MArkaya takilmayin. O paraya dusuk Mile ve yuksek model bol miktarda secenek var bir cogu size masraf acmiyor eger temiz alindi ise...
-
@xyz Maryland da nerdesiniz. Ben Rockville deyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

neyse birkaç dakika sonra vardık, inerken kız merry christmas şarkıları söylerek bizi ugurladı, ofise ulaştık, yine aşırı güleç bir arkadaş islemlerimizi yaptı, ödeme daha az çiktı rezervasyondan (816 yerine 790 usd odedik), mutlu olduk