Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri

• @vikki77 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

@crazycells merhaba, sayın crazycells ,
    PTT kayıt için sadece ben applicant olarak kayıt yaptım, sonra da sizin yazı okumuştum ve eşimi ve çocuklarımı da kayıt yaptırmak gerekiyordu. ais sitesinde bunu denemeye çalıştım, yalnızca orda randevu tarihini iptal etmek gerekiyor diyor, randevu yaklaştı, acaba randevuya gelince bunu onlara söylersem, düzeltme yapabilirler mi

Kendi basvurunuza ekliyor olabilmeniz lazim, eger oyle yapamazsaniz isterseniz yeni kayitlar da yapabilirsiniz. Eger ikisini de yapamazsaniz dediginiz gibi mulakata elinizdeki belgeleri goturun. Konsolosluk, sizin adresiniz oldugu icin baska evraki gerekli gormeyecektir diye tahmin ediyorum ama yine de ekstra belge isterse sizi yonlendirirler.

• @nurullah merhabalar...Estagfurullah ne kusuru lutfen.... İnanin verdiginiz bilgiler beni cok ama cok rahatlatti yasamis birinden duymak cok onemliydi benim icin bunun icin size tesekkur ederim...Umarim hersey gonlunuzce olurr yeni hayatinizda basarilar simdiden :)

• Bu hesapta para gösterme konusu, yaş, aile durumu vb. ile iligli. Eğer 3 çocuklu bir aile iseniz gidince yapacağınız masraf ile bekar ve 20 yaşında birinin yapacağı masraf ve ihtiyaçlar çok farklı olacağından bence konuyu buna göre değerlendirmek lazım.

• Ben su konuyu cok merak ediyorum ( daha once biyerde denk gelmedim ) bizim 1 arabamiz var kredili , olurda bu sene greencard cikti diyelim 2019 ocak gibide mulakat gircez diyelim gene kredimiz bitmemis olcak :D biz arabayi gostersek nekadar borcu kaldiginida gostermemiz gerekirmi yoksa onlar aracin kasko degerini mi baz alirlar?

• @askimkoray bence rahat ol ve para mevzusunu bu kadar sıkıntı yapma. Kazanan lise mezunu ve mantıklı bir kişi ise, son yıllarda para konusundan elenen hiç duymadım. @crazycells daha iyi bilir ama elemeler genelde lise mezunu olunmamasından yada aile bireyi belirtmemek tarzı durumlardan kaynaklı.

Ayrıca arabanın üzerindeki borcu bankadan döküm falan vermediğiniz sürece göremezler.

• @askimkoray DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:

Ben su konuyu cok merak ediyorum ( daha once biyerde denk gelmedim ) bizim 1 arabamiz var kredili , olurda bu sene greencard cikti diyelim 2019 ocak gibide mulakat gircez diyelim gene kredimiz bitmemis olcak :D biz arabayi gostersek nekadar borcu kaldiginida gostermemiz gerekirmi yoksa onlar aracin kasko degerini mi baz alirlar?

Sayin @asilcenk 'in dedigi gibi, maddi birikimden dolayi elenmezsiniz, size sponsor bulmaniz icin ekstra sure taninir. O nedenle bunun icin telas yapmaniza gerek yok. Arabanizin kredilerinin bitmemesi dert degil, araba degerini gostermeniz yeterli olur.

• KCC'den mail geldi sonunda :-) fakat henüz site güncellenmemiş.

• Arkadaşlar merhaba.Bana bir mail geldi ama randevu ile ilgili bir bilgi yok gibi.Gelen mailde ne yazması lazım?

• Mayıs için 2NL geldi sonunda ama henüz sayfada update yok. çok şükür hareket olması da güzel:)👍🏻

• @xemre hemen ekliyorum. 4 Mayıs 8:30'a randevum. Hadi hayırlısı ;))

• @eagle mailde gelen linkle giriş yapmanız gerekiyor. Şu seçildiğini öğrendiğiniz site yine size ilk verilen kodla

• hemen güncellenmiş.
    8 Mayıs...
    stresle sıranın kendisine de gelmesini bekleyen isteyen arkadaşlara da iyi şanslar diliyorum gerçekten...

• Merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada.. banada mail gelmiş ama giriş yapamadım confirmation number tam olarak hangisi

• 2018EU1**** diye bir numara

• Ama 16 haneli istiyor bendeki 11 haneli:(

• @göksu-aybüke Kazandığınızı öğrendiğiniz numara ile giriş yapmanız gerekiyor. İlk başvuru sonrasında verilen karmakarışık numara.

• Slmlar. Banada mail gelmiş. konsolusluk sitesine girmemiz gerekiyor mu? Pasaport teslim almak icin ptt adresi gibi birsey belirtiliyordu sanirim. yoksa direk 2 mayısta konsolosluğa gidecek miyiz.?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@osmanqdenizli Öncelikle bu konunun ilk mesajını okuyun. Orada gerekli tüm adımlar ayrıntılı olarak yazılmış.

Siz ve sırası gelmiş olan diğer arkadaşların soracağı soruları ben sorayım:

-- DV lottery sitesine girdim, hala kazandınız sayfasını görüyorum, konsolosluğu aramalı mıyım?

++ Hayır, sayfa anında güncellenmiyor, en az bir hafta bekleyip tekrar kontrol edin.

-- PTT kaydı yapmak için AIS sitesine girdim ama "kayıt için hazır değil" mesajı aldım, ne yapmalıyım?

++ O sayfanın güncellenmesi de en az birkaç gün sürüyor, bekleyip tekrar deneyin.

-- Konsolosluğa evrak gönderiyor muyduk?

++ Hayır, bu konunun ilk mesajını okuyun.

-- Adli sicil kaydını, nüfus kaydını nereden alırım?

++ Konunun ilk mesajını okuduktan sonra sorulan soruları ve verilen yanıtları okumaya devam edin. Bu soruların hepsi soruldu ve tek tek yanıtlandı. Aynı sorular tekrar tekrar sorulduğu için bu konu şu anda 2 bin sayfa oldu.

Ben DV 2016'yı kazandığımız hafta DV 2015 başlığı altındaki yüzlerce sayfayı tek tek okumuştum. Bu kadar önemli bir konuda herkesin aynı gayreti göstermesi gerektiğini düşünüyorum.

• Tesekkurler. Sistemden okudugum sayfalar görunuyorsa benimde tüm sayfalari tek tek okumus oldugum bilinecektir anlasilacaktir.bu telaş ve endişe içinde yanlış adim atmamak adina sorular tekrarlaniyor elde olmadan

• @osmanqdenizli Telaşa hiç gerek yok. Ayrıca bu hata kabul etmez bir süreç değil. Genelde yanlış atılan adımlar bir hata yapmamak için uğraşırken oluyor. Sözlerimi bir Çin atasözü ile bitirmek istiyorum :)

"Kaderinden kaçmak için yaptıkların seni kaderine götürür"

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k