[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
ilk başvuranda çocuk yok dedik ama şimdi çocuk var yazdık ama onun için ds260 doldurmadık. Yanlış mı yaptık acaba?
-
Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum, lütfen başından sonuna kadar süreci kendiniz yönetin,bu forumda bütün bilinmeyenlere erisebiliyorsunuz,biz denemeye devam edeceğiz,sonuçta hayat devam ediyor 🙂
-
@cenkay Çok geçmiş olsun. :anxious_face_with_sweat: O arkadaşınıza çok sinir oldum bu arada. :face_with_steam_from_nose:
-
@Sefa çok teşekkürler. Umarım sizin ve hepimizin istediği olur da artik amerika deneyimlerimizi anla
tmaya başlarız buradan. 😁 -
@cenkay Çok geçmiş olsun, üzücü gerçekten... Ama canınızı sıkmamaya çalışın, bazen de böyle kötü görünen şeyler sonradan olumlu olabiliyor, giderek de kalarak da bir kumar oynuyoruz sonuçta.
-
@cenkay
Geçmiş olsun, üzüldüm, can sıkıcı bir durum
Hakkınızda hayırlısı olsun,dv 2021 e başvurun inşaalah burada şansınız yüzünüze güler. -
@atilla aynen gereksiz endişe ediyorsunuz,İYİ uçuşlar, abd de bol şans
-
@tekirlimon +1
-
@atilla Bence çok gereksiz bir evham yapıyorsunuz, yine 2019 talihlilerinden biri babasının ismini dahi yanlış girdiği halde korkusuzca giriş yaptı, hatta USCIS ödemesini de ya çok geç yaptı ya da halen yapmadı gene de sizin endiselerinize sahip değil...
-
@cenkay
Tebrik ederim, diğer başvurularınızda çıkar umarım, bizimde telegram grubumuzda arkadaşımızın birisi, (2018 talihlisi sanırım) mülakata girip lise mezunu olmadığı için elenmiş. Mülakatta mesleki deneyimle ilgili evraklarını sunmuş ve açık öğretim lisesinden mezun olmasına sadece 30 kredi varmış, konsoloslukta mesleki belgesinin gerek olmadığını zaten lise mezunu olmasına az kaldığını mezun olduktan sonra diplomayı gönderirse vizesinin onaylanacağını söylenmiş, kısmet o ya ilk sınava giriyor arkadaşımız baya iyide geçiyor, diğer sınav ama eylülde olacağına ekimde oluyor, maalesef 😔 arkadaşımız mezun olup evrağını gönderemiyor ve vizesi onaylanmıyorAma kısmet o ki bu senede 2020 talihlisi 😁 kader işte, yiyecek ekmeği abd de varmış demekki,bu sene alacak inşaallah
Siz vazgeçmeyin lütfen, Ailenizle birlikte mutluluklar, paylaşım için teşekkür ederim -
@Muhtaradana bizim +1 Amerika doğumlu o yüzden ilk başvurada eklemedik 0 yazdık. Çünkü ona vize almak mümkün değil. Yani sadece iki kişiyiz.
-
Ben cenkay arkadasımız okuyunca Bi tedirgin oldum. Biz basvururken hamile bile değildim sonra amerikada dogum yaptım o sırada öğrendik ve Amerika vatandası oldugu için hiç eklemedi ds260 a.. Çünkü birkaç kişi abd vatandası oldugu gerek yok demişti. Sorun teşkil eder mi acaba. Acıkcası mülakatada götürmeyi düşünmüyoruz bebeği
-
@cenkay çok üzüldüm adınıza . İsteğiniz devam ediyorsa yeni başvurularda şansınızı deneyin, şimdiden herşey gönlünüzce olsun.
-
@Dscrt
Zaten amerikan vatandaşı olan çocuğunuz için ds260 formu doldurmuyorsunuz diye biliyorum, siz kendi formumuzda çocuğunuz olduğunu belirttiniz mi?
Normalde anne ve baba kendi ds260 forumlarında çocukları olduğunu belirtiyor, mülakatta çocuk hazır bulunuyor sadece pasaportunu görmek istiyorlar diye biliyorum, sayın @crazycells bizi daha iyi aydınlatacaktır -
Arkadaşlar vize onaylandıktan sonra 6 ay girişi 2 yıla uzatma konusunda biri yazmıştı bu konu hakkında bilgisi olan var mı doğrumudur?
-
@LordBolton re entry permit. bu konuda da bılgıye ıhtıyacım benimde var
-
@cenkay geçmiş olsun. Umarım çözümlenir.
-
-
Bu ileti silindi! -
@tekirlimon, içinde söyledi: DV2019 Mulakat Deneyimleri
@cenkay durumunuza çok üzüldük. Çok geçmiş olsun.
@crazycells Problemli kisim sayin @cenkay 'in ilk basvuruda ya "bekar" olarak isaretlenmesi ya da "esi ve cocugunun ABD vatandasi" oldugunun belirtilmesi.
Ben bu kısmı tam anlayamadım. Bizim çocuk Amerika’da doğdu. İlk başvuruda onu belirtmedik.
Daha önce de sormuştum zaten ds260 da çocuğu belirttik ama tabiki onun için form doldurmadık. Bu sorun değildir umarım.Yok, sorun degil. GC sahibi ya da ABD vatandasi olan cocuklarin basvuruda belirtilmesine, DS-260 formu doldurmasina veya mulakata katilmasina gerek yok.
Sayin cenkay'in durumunda, statuleri oyle olmamasina ragmen boyle bir bilgi verilmis olabilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum