Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD yolculuğunda ilaç götürmek

Taşındı Yolculuk
106 47 27.0k 51

Benzer Başlıklar

• COS sürecinde ABD içi uçak yolculuğu yapmak

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    151 Bakış
    T
    merhaba j1 vizemi B2 turist vizesine çevirmek istiyorum fakat başvurudan sonra bekleme sürecinde amerika içi seyahat hakkım hala geçerli midir? havaalanında görevliler sonuç olarak pasaportumdaki vize tarihini expired olarak görecek bir sorun teşkil eder mi ? ne yapmalıyım?
  • ABD gumrugunden ticari amacli hayvansal urun numunesi gecirmeki

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    53 Bakış
    hasbelkaderH
    Yurtdisindan ABD deki uretim yapan firmalara pazarlama amacli hayvansal urun numunesi gelirken yanimda getirmek istiyorum. Gumruk bildiriminde kurallara uygun bir sekilde bunun bildirimini yapacagim. Ne gibi sorumluluklarim olur? gumrukte bana soracaklari sorular neler olur? Bu konuda deneyimi olan arkadaslar deneyimlerini paylasirlarsa sevinirim. Tesekkurler.
  • Avrupa’dan ABD'ye Uçuşların Durdurulması

Yolculuk
    66
    2 Oy
    66 İleti
    3k Bakış
    Z
    @crazycells evet yeni vize alan gruptayız. Avukat Curtis'in önerisini dikkate alarak 1 Ocak'ta girişimizi direkt ABD'ye yapmak bizim için riski en aza indirecek gibi görünüyor. Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
  • ABD'ye Para koleksiyonu götürmek

Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    866 Bakış
    VoomV
    @crazycells çok teşekkür ederim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k