-
@nakalakev sizin sağlığınız daha kıymetli, bu iletiniz bugün gördüm,sizlerle bir sonraki buluşmalarda görüşürüz, inşaallah
Benimde tek endişem o rampaydı, buda bize ders olsun,daha müsait yerler seçeriz.Yerini tutmaz ama buluşmanın videosunu izlemek isterseniz aşağıya linkini bırakıyorum, sevgiler
https://youtu.be/x2YHx5Aof9s -
@nakalakev, içinde söyledi: ABD yolcuğunda ilaç götürmek
@caglaror Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
Yazılan ilaçlar Korasprin, Plavix, Concor ve Ator.
Concor 5mg bende kullanıyorum (yarım tablet 2.5mg olarak).
Geçen sene Türkiye’den gelirken yanımda sanırsam 10 kutu civarı getirdim. Herhangi bir sorun olmadı. -
@Muhtaradana Çok teşekkürler ilginize :) Biz gelemedik o gün ama videoyu izledik. Çok incesiniz sağolun.
-
@FreeWoRLD En son nabzım 46 çıkınca doktor kesti Concor'u. Ben de sizin gibi yarım alıyordum. İptal şu anda. Sadece kan sulandırıcı ve kolesterol ilaçları devam edecek.
-
Merhaba, Kasım 2018'de DV ile ilk girişimi yaptığım zaman düzenli kullandığım ilaçların raporlarını ingilizceye çevirip yanıma almıştım. 14 Ekim'de green cardımla tekrar gidiyorum ve yaklaşık 3 ay sürecek bu seferki seyahat. acaba ilk girişimde kullandığım raporları bu sefer de kabul ederler mi? (ilk girişimde raporlara bakmamışlardı bile bu arada, ilaçları bavula koymuştum).
imza: tekrar rapor çıkarmaya üşenen kişi
-
@mulus, içinde söyledi: ABD yolcuğunda ilaç götürmek
Merhaba, Kasım 2018'de DV ile ilk girişimi yaptığım zaman düzenli kullandığım ilaçların raporlarını ingilizceye çevirip yanıma almıştım. 14 Ekim'de green cardımla tekrar gidiyorum ve yaklaşık 3 ay sürecek bu seferki seyahat. acaba ilk girişimde kullandığım raporları bu sefer de kabul ederler mi? (ilk girişimde raporlara bakmamışlardı bile bu arada, ilaçları bavula koymuştum).
imza: tekrar rapor çıkarmaya üşenen kişi
Kabul edeceklerdir :) Hickimsenin 3-5 ilaci zevk ya da satis yapmak icin getireceklerini dusunmezler kanimca. O nedenle eski de olsa raporunuz yaninizda olsun.
-
burada önemli konu ise sanırım ilaçların orijinal kutularında olmaları...herkese sağlık dolu günler dilerim.
-
Merhaba, maalesef TR de eczanede satılan bir çok reçetesiz ilacı burada alamıyorsunuz. Alerji sorunumla ilgili TR den ilaçlarımı ancak oradan buraya gelen yardım edecek bir fedakar arkadaş getirebilir, çünkü posta ile de gönderilmiyor. Maryland da yaşıyorum. Böyle biri varsa bana ulaşırsa minnettar kalırım.
-
@somebody neden postayla gönderilmiyor ups kargoyla yollanmıyormu
-
@somebody, içinde söyledi: ABD yolcuğunda ilaç götürmek
Merhaba, maalesef TR de eczanede satılan bir çok reçetesiz ilacı burada alamıyorsunuz. Alerji sorunumla ilgili TR den ilaçlarımı ancak oradan buraya gelen yardım edecek bir fedakar arkadaş getirebilir, çünkü posta ile de gönderilmiyor. Maryland da yaşıyorum. Böyle biri varsa bana ulaşırsa minnettar kalırım.
bana özelden yazın yardımcı olmaya calırsrım.21 aralıkta maryland de olacagım.
-
@yapay-zeka Yok, ABD ye ilaç bi rtek bavulunuzda gelir.
-
@nwtzki Çok teşekkürler, yazdım
-
Merhabalar amerikadaki nişanlımın annesinin k1 vitaminine ihtiyacı var orada doktorlar ampul formunu reçete etmiyorlarmış ama hastanede ampul formda kullanıyor hâlâ. Hastane çıkışında tablet formunda reçete edilmiş ama tablet formu gerçekten çok pahalı bir ilaç dozaj olarak da fazlaca alması lazım. Benim sorum ampul formunu burdan bagajda götürmek sorun olur mu ama yaklaşık 24 paket civarı götürülecek aynı ilaçtan.
-
@carefreething, içinde söyledi: ABD yolcuğunda ilaç götürmek
Merhabalar amerikadaki nişanlımın annesinin k1 vitaminine ihtiyacı var orada doktorlar ampul formunu reçete etmiyorlarmış ama hastanede ampul formda kullanıyor hâlâ. Hastane çıkışında tablet formunda reçete edilmiş ama tablet formu gerçekten çok pahalı bir ilaç dozaj olarak da fazlaca alması lazım. Benim sorum ampul formunu burdan bagajda götürmek sorun olur mu ama yaklaşık 24 paket civarı götürülecek aynı ilaçtan.
Ticaret amaciyla goturmedigi icin sorun olmamasi lazim, isterseniz yaninda recetesini ve toplam ihtiyacini gosteren bir bir hesap bulundursun. Eger bavulda gorurlerse ve sorarlarsa bunlari gosterir.
Ayrica paketlenme sekline gore belki ilac kutu sayisini yariya da indirebilirsiniz. Nasil paketlendigini bilmiyorum ama misal ben 2 paket antibiyotigi tek kutuya sigdirarak getiriyordum, hem fazla yer kaplamamis oluyor, hem de suphe uyandiracak miktarda gorunmuyor...
-
@crazycells çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 😊
-
Arkadaşlar, Türkiye'den Abd'ye reçetesiyle birlikte göz damlası kargolamanın bir sakıncası var mı? Burada reçete ile alınabilen ve insurance firmalarının sıkıntı çıkardığı bir ilaç
-
@emre-dilekçi Sıkınti cikarabilirler ilac konularinda hassas davraniyorlar.
-
Merhaba. Diyabet hastasıyım ve oraya ilk gittiğimde bu ilaçları çok pahalı olduğundan sağlayamayacağım için 1 bavul dolusu insülin götürmek istiyorum. Sıkıntı çıkartır mı? Sonrasında ise bana ailem türkiyeden koli ile kargo yapabilir mi?
-
@Emre-Cakmakci vallahi biz bir valiz götürmedi ama fazlaca ilaç götürdük. Fakat bakmadılar gümrük kontrolünde yani bişey olmadı ama herkes kutusunu atın öyle sokun yoksa sıkıntı çıkar dedi. Biz de öyle yaptık ve valizlere dağıttık. Yine de siz bilirsiniz
-
@denizci10 teşekkür ederim. Sanırım diyabet raporumu sorarlarsa göstericem. Alabildiğim kadar çok fazla insülin almak istiyorum. Dünyanın binbir türlü hali var sonuçta
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum