Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Doğum Hakkında Yardım

Taşındı Sağlık
100 33 6.2k 24

Benzer Başlıklar

• 12 Oy
    8 İleti
    500 Bakış
    Mirage 0M
    @muse 🌹
  • Amerika'da Saglik Sigortasi Yokken Tedavi Olmak

Sağlık
    14
    2 Oy
    14 İleti
    4k Bakış
    karaçayK
    selamlar, 2003 yılında work and travel ile J1 vizesi ile ABDde idim, o dönem, geniş kapsamlı sağlık sigortası ile gittiğimizden, bir kontrolden geçmiştim. hiç bir ödeme istenmemişti. Türkiye'ye döndükten sonra 300-350 dolar gibi bir ödeme geldiğinden bahsetmişti kuzenim, ama merak etme ödemeye gerek yok demişti. Green card ile oraya gidecek olursam bu ödeme çıkar mı karşıma acaba?
  • Amerika'da Lens

Sağlık
    3
    0 Oy
    3 İleti
    648 Bakış
    gizemyavuz92G
    @crazycells Amerika'da Lens içinde söyledi: @gizemyavuz92 Amerika'da Lens içinde söyledi: Selamlar arkadaslar. Diger konularda aradim ama bulamadim. Tecrubesi olanlar da aktarirlarsa guzel bir bilgi havuzu olur hepimiz icin. Ben gozlukten lense terfi ettim daha rahat ve kullanisli olduklari icin. Turkiyedeyiz suanda, yakin zamanda houstona geri geliyoruz. Lens recetelerim var ama ayni receteleri kullanarak ve doktora muayene olmadan lenslerimi gidip her hangi bir pharmacyden alabiliyor muyum? Daha once alanlar var mi acaba ? Nasil yapiyorsunuz ? Simdiden tesekkurler :) Su basligi incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/555/abd-de-contact-lens-almak Valla Allah razi olsun sen olmasan halimiz duman😥☺☺
  • Amerika’da Örnek Bir İşyeri Sağlık Sigortası ve Diğer Sosyal Haklar

Taşındı Sağlık
    15
    10 Oy
    15 İleti
    3k Bakış
    KryptoniteK
    Arkadaşlar merhaba, iş yeri medical için 10, dental için 3 ve son olarak vision için de 2 farklı sağlık sigortası planı seçeneği sunuyor. Planları incelediğimde AETNA ve KAISER seçeneklerini görüyorum. Bunlardan birini deneyimleyen ve görüşlerini paylaşmak isteyen olursa çok sevinirim. Selamlar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k