-
Danısman diyorki doğum komple danısmanlık herşey dahil 10900 dolar.
Konaklamanızdı falan bunlarla beraber total 15 bin doları bulur.
Ben dayıma bunu anlatıyorum diyorum sende böyle bul danısmanlık ve konaklama aradan cıkacak yarı yarıya düşüyor fiyat. Ben 7000 dolara kadar okeyim öderim sıkıntı yok. Yani simdi akrabam var orda niye gidip danısman ücretiydi konaklamaydı ödeyeyim diye düsündüm. Dayım diyor bunlar illegal iş yapıyor burda böyle olmaz. Anlatamadım kendisine bir :D

-
@oradaki Amerika'da Doğum Hakkında Yardım içinde söyledi:
@caner92 Yanlış bir yönlendirme yapmak istemem tamamiyle kulaktan dolma bir bilgi olduğunuda belirteyim 😊 Doğum için mi başka bir durumdan dolayımı bilmiyorum ama medicare veya meditade gibi bir başvuru yapıldığını eğer onaylanırsa hemen hemen herşeyin ücretsiz olduğunu aynı zamanda sanırım doğumdan sonra gıda yardımı yapıldığını işitmiştim. Doğruluğunu bilemiyorum araştırmasını da yapmadım 😊
Sanmıyorum yabancılar icin böyle bir uygulama yapacaklarımı :D dayım diyorki benimde burda sigortam yok. 2 hafta bir maaşdan kesliyormus sanırım olursa. Oda ödemek istemediginden yapmıyormus. Eğer benimde esim dogum yapsa senin gibi ücret ödeyeceğim diyor :)
-
konuyla doğrudan alakalı değil ama genede yazmak istedim :)
carvisertv youtube kanalı - Fahir Talib'in eşi californiada doğum yapmıştı yakın zamanda o kanalında bazı videolarında bahsediyor onunla iletişime geçmeyi deneyebilirsin.
bahsettiğin danışmanın youtube kanalını izlemiştim, avukat ile green card alındığını anlatıyor ama bir avukatın nasıl, ne yolla green card aldığı geçmiyordu bana biraz çelişkili gelmişti açıkçası avukatla her isteyen alabilse bu kadar çekiliş bekleyen olmazdı bence. -
@caner92 bu dediğiniz kişi eylül öztürkün arkadaşı olan kişi mi . Hani su meşhur sunucu bebeğinin göbek bağını nasaya atan kişi. Eğer o değilse birde müge galiba adı ondan fikir alın bence.
-
@nilfersev ondanda aldım teklif. Oda 11900 tl teklif verdi. Buraya ilk attıgımda 10900 dü. Simdi dayımın hemsire arkadaşı varmıs o sorusturuyor bakalım. Dayımın dedgine göre amerikadakiler bu tür dogum ücretleri falan cok bilmiyorlarmıs cünkü sigortası varmıs cogunun. Onlara garip geliyor falan dedi. Araştıracak bakalım artık. Ben hastanelere faceden ve instagram dan yazdım ama dönüş olmadı henüz
-
Sigortası olan biri için 20000$ çok para değil mi ya hu?
Türkiye’ye gelip 15-20 gün kalıp dönmek daha karlı hem de doktorlar daha ilgilidir. :D
-
@cesur Konuda sigortasız kişi için konuşuluyor. Sigortalı kişiler için sigortadan sigortaya değişiklik gösterir kişinin sahip olduğu sigortanın max ödemesi vardır oraya kadar kişi öder sonrasında sigorta karşılar.
Havayolları hamilelikleri belli sürelerin üzerinde olanları ve belli sürelerden daha küçük yeni doğan bebekleri kabul etmezler. Öyle 15-20 günle olmaz. İlgi konusu kişiden kişiye değişir :) -
........
-
@caner92 Amerika'da Doğum Hakkında Yardım içinde söyledi:
Dayımın dedgine göre amerikadakiler bu tür dogum ücretleri falan cok bilmiyorlarmıs cünkü sigortası varmıs cogunun. Onlara garip geliyor falan dedi. Araştıracak bakalım artık.
Evet, bu dediginize ben de katiliyorum. ABD'deki pek cok sigorta policesi dogumu tamamen karsiliyor bence de, cevremde o kadar dogum yapan kisi oldu, daha oncelerde de grupta konusulan konulardan biri oldugundan herkese sordum, herkesin cevabi "sigorta her seyi karsiladi" oldu...
-
@cerca-trova
Anladım teşekkür ederim. Kısaca 15-20 bin doları olan bir aile çocuğunu abd de dünyaya getirince oturum çalışma izni elde edebiliyor mu peki acaba?
-
@cesur Amerika'da Doğum Hakkında Yardım içinde söyledi:
@cerca-trova
Anladım teşekkür ederim. Kısaca 15-20 bin doları olan bir aile çocuğunu abd de dünyaya getirince oturum çalışma izni elde edebiliyor mu peki acaba?
Çocuk otomatik olarak ABD vatandaşlığı kazanıyor ama ailesi için direk bir kazanım söz konusu değil. Daha sonra Amerikan vatandaşı çocuk ailesi için vizeye başvurabilir.
Detaylar için:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almak -
@cesur Fiyat konusuda hastanelerden aldığınız dışındaki rakamlara çok itibar etmeyiniz, sayın crazycells açıkladı abdde hastaneler şirket gibi çalışıyorlar ve kendi fiyatlarını kendileri belirliyorlar sigortasızlar için iyi araştırmak gerekir. Çocuk abdde vatandaşlığını alıyor ama ailesi için direk kazanım yok.
-
........
-
@sigmoidalmammal Amerika'da Doğum Hakkında Yardım içinde söyledi:
@cesur Amerika'da Doğum Hakkında Yardım içinde söyledi:
@cerca-trova
Çocuk otomatik olarak ABD vatandaşlığı kazanıyor ama ailesi için direk bir kazanım söz konusu değil. Daha sonra Amerikan vatandaşı çocuk ailesi için vizeye başvurabilir.
Detaylar için:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/75/family-sponsored-green-card-aile-sponsorluguyla-green-card-almakekleme yapalim, yanlis anlasilmasin; bir ABD vatandasinin anne/babasina vize sponsoru olabilmesi icin en az 21 yasinda olmasi gerekiyor. Ayrintilar zaten paylastiginiz konuda da mevcut.
-
@gokcell Amerika'da Doğum Hakkında Yardım içinde söyledi:
@caner92 Amerika'da Doğum Hakkında Yardım içinde söyledi:
sen içinden cıkamazsın cok yüksek ücretler falan. Ama bu instagramdan danışmanlık yapanlar, konaklama ve danısmanlıgı cıkardın mı 7
Sen beni bul ben sana yol yordam anlatayim. O danismanlik firmalarini filan oldugu gibi cope at. 2017 yilinda oglum Los Angeles da dogdu. Oyle abarttilan rakamlarda yok. Cok ucuza mal edebilirsin.
Mesaj gönderdim size teşekkürler
-
Merhaba tekrar. Bir hastaneden su sekilde teklif aldım. Bu 4250 dolara doğum ve kontroller dahil mi oluyor acaba?

-
@caner92 hizliresim linkleri ve gorselleri Turkiye disindan gorunmuyor, bilginize. Dolayisiyla bilgi almak istiyorsaniz, bu forumda kullanmamaniz daha dogru olur :slight_smile:
-
Ben geçen gün hastanemle konuştum, sezeryan Doğum icin 3 gün hastanede kalma dahil anne icin 19-28bin, bebek icin 5500-6000$ arası tuttuğunu söyledi. Tabi bu durum kalma durumunuza göre ya da diğer extra durumlara göre değişebilecek birsey.
-
@crazycells Amerika'da Doğum Hakkında Yardım içinde söyledi:
@caner92 hizliresim linkleri ve gorselleri Turkiye disindan gorunmuyor, bilginize. Dolayisiyla bilgi almak istiyorsaniz, bu forumda kullanmamaniz daha dogru olur :slight_smile:
Başka bir siteden tekrar yükledim :)

-
Bu da dayımın hemşire arkadaşının çalıştığı yermiş :) 10 bin dolara mal olur demiş totalde. Şu an artık vizeye başvurup öyle hareket edeceğiz

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum