Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @doctor DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells Cok tesekkurler. Bilgiler dediginiz sanirim B1B2 vizemin oldugu pasaportumu goturmem yeterli olacaktir degil mi? Tesekkurler

    evet, yeterli olur.


  • @crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @burcualtay DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    dökümanlar için onay maili almadık. ne yapmalıyız?

    Dokumanlarin ulastigina dair email aldiysaniz, su an icin bekleyebilirsiniz.

    Sadece "Automatic Reply from KCC DV Documents" konulu mail geldi. Döküman mailini gönderirken konu kısmına case numberımı yazmıştım, içerik boştu. Burada okuduğum kadarıyla sanırım bi kaç gün sonrasında dökümanlar için bir onay maili gibi bir mail geliyor. O gelmedi bize.


  • @crazycells Cok cok tesekkurler yardiminiz icin, bilgileri mulakata goturecegim:) Bu seferde o takildi aklima, umarim bir problem olmaz:)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @burcualtay DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @burcualtay DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    dökümanlar için onay maili almadık. ne yapmalıyız?

    Dokumanlarin ulastigina dair email aldiysaniz, su an icin bekleyebilirsiniz.

    Sadece "Automatic Reply from KCC DV Documents" konulu mail geldi. Döküman mailini gönderirken konu kısmına case numberımı yazmıştım, içerik boştu. Burada okuduğum kadarıyla sanırım bi kaç gün sonrasında dökümanlar için bir onay maili gibi bir mail geliyor. O gelmedi bize.

    Birkac gun sonra gelmesine gerek yok, mulakat icin siraya alindiginizda gelmesi yeterli.

    Bence beklemeniz yetecek, ama beklemek istemiyorsaniz KCC'yi arayip bilgi almayi deneyebilirsiniz.


  • Bu ileti silindi!

  • Tamamdir sayin @crazycells . O sekilde hareket edecegim. Tesekkurler


  • @cancakicitr Hocam, "KCC Döküman Onay: 04/03/2019" imzanızda. Case number da 27000'de. Yanlış mı görüyorum?


  • Brit simon yine umutları kırıyor:
    And that is the story that the CEAC data is now showing clearly. There are 6 months left of interviews (4 VBs) and in that time they could issue around 36000 visas – a pace of 6000 per month. BUT that is significantly faster than progress to this point and each month they fail to hit that 6k figure will make the goal harder to reach. Now – there is NO LAW that says they MUST issue all the visas, but I have seen months of over 6000 issued visas (in previous years), but if they stick with the current plan, they won’t get close to filling the quotas.

    I have recently expressed this as two possible scenarios as follows:

    A) IF KCC change the process that is causing the backlog (which I suspect they are doing, but cannot be certain) then the backlog cases will take the majority of the available interviews and the VB number would not need to increase rapidly.
    😎 HOWEVER, if they continue with the process as is (that causes cases to be in backlog because they have not submitted documents) then KCC will have to increase the VB number rapidly and even go current in order to fill the interview slots.

    Rakamların hızlı ilerlemesi bile işe yaramayacak gibi görünüyor. Bekleyip görmeye devam.


  • @tairanu rakamların hızlı ilerlemesi bile işe yaramayacak demişsiniz buradan anlamamız gereken nedir tam olarak ? metni okudum ama ne dediğini anlamadım açıkçası.


  • @tairanu @baha Geçen sene hiçbir tahmini tutmadı Brit Simon'un. Takip edin ama çok da doğru kabul etmeyin her yazdığını bence.


  • @baha sayılar ilerlese bile yeni düzenlemeden kaynaklı biriken ve yetiştirelemeyen mülakatlar olabilir diyor.Ancak kendiside ne olacağını tahmin edemiyorum diyor bu sene için.


  • @entelman aynen zaten bu senede hiçbir şekilde ne olacağını bilemiyorum diyor.


  • sayın @civilengineer19 özel değilse bulduğunuz iş mesleğinizle alakalımı?


  • @crazycells merhabalar. Benim vakam gercekten ilginc ilerliyor, hergun yeni bir sikinti ile karsilasiyorum:) Suan J1 ile research yapiyorum ve DS-260 formumu submit etmistim. Research yaptigim universitedeki International Student Office'de ki sorumlu kisi birkac gun once vefat ettigi icin bugun bana yeni sorumlu kisinin isminin oldugu guncel DS-2019 formumu gondermisler. J1 waiver'a basvururken suana kadarki olan eski DS-2019 formlarimin bilgilerini girmistim ve Waiver'imi gecen ay teslim aldim. Bugunki bana gonderilen yeni DS-2019 formu hem benim J1 waiver'im icin hemde submit ettigim DS-260 formum icin herhangi bir sikinti olusturmaz degil mi, cunku suana kadarki islemlerimde eski DS-2019 formlarimin bilgilerini yazip submit etmistim? Cok tesekkurler.


  • @destro, yok doğru görüyorsunuz. Evrak onayımı 4 martta tarihinde aldım. Case numberda 27k.


  • Britin yaptığı yoruma bende kendi yorumumu getirecek olursam. Brit şuan da current olmasına rağmen mülakat almayan kişilerden dolayı kaynaklanabilecek 2 durumdan bahsetmiş. Bunlardan 1.si arkada kalan dosya sayısı birikmeye devam ederse KCC yeni prosedürü ortadan kaldırıp current olanlara mülakat vermeye başlayabilir ve buda bültenin yavaşlamasına neden olabilir demiş. İkincisi ise dökümanlardan dolayı onay almayan kişiler mülakata çağrılmayacağı için ve hala avrupa kotasının çok altında olduğumuz için bülten hızlıca artmaya devam edebilir. Ben bunlardan 1. seçeneğin olacağına inanmıyorum çünkü sistemi henüz daha 5 ay önce değiştirdiler (evrak isteme) ve mart ayındada evrak onayı alan her caseden insan var bu denklemde döküman onayını ortadan kaldırmasının ihtimali yok gibi duruyor. Benim düşünceme göre bu ay current olacak çünkü birçok kişi mailini görmüyor yada geç cevap veriyor yada evraklar bir şekilde ulaşmıyor. Türlü türlü problemler yaşanıyor bu yüzden de KCC en azından cut-off derdini ortadan kaldırıp mail yoluyla ilerleyebilir çünkü hem 21900 den sonraki dolu case oranı zaten az, hemde mart ayında onay alan insan sayısı az ve nedense çokta fazla kişiye evrak maili gelmedi .


  • @tairanu DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @entelman aynen zaten bu senede hiçbir şekilde ne olacağını bilemiyorum diyor.

    O zaman kapatsın dükkanı Brit, boş yapmasın 🙂


  • Ben bir inşaat mühendisiyim. Aynı zamanda satış tecrübem de var. Bulduğum işte satış ile alakalı bir iş. Sayın @nwtzki



  • @grslarc Merhaba. Başka seçenekler hakkında bilgim yok ama JFK'den metroya binecekseniz E trenini kullanmanızı tavsiye ederim. A treninin pek de tekin olmayan bir çevreden geçtiğini biliyorum. Ben iki treni de kullanmıştım, E treni daha güvenli ve temizdi. Gece ve gündüz kullanmıştım. Gece ara ara duraklarda bir iki tane polis binmişti. Sayın @arnblt'un da dediği gibi E trenine geçebileceğiniz durakları öğrenip ona göre hareket edebilirsiniz. İlk etapta haritaya baktığınızda A treni daha kolay ulaşılabilir göründüğü için hemen o tercih ediliyor ancak E trenini kullanmak daha mantıklı. Bu arada AirTrain için kullandığınız metro kartlarıyla metroya binerken kullandığınız metro kartları farklı. Birbirine yakın temas edince bozulabiliyorlardı diye hatırlıyorum, kartlar değişmediyse tabii. Tüm bu bahsettiklerim yaklaşık 8 yıl öncesinin deneyimidir, bilginize.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

41.0k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum