DV2019 bekleme odası
-
@cancakicitr Teşekkür ederim dostum. Bu bilgiyi ilk defa duydum, çok aydınlatıcı oldu.
-
dökümanlar için onay maili almadık. ne yapmalıyız?
-
Sayın @crazycells öncelikle şuanki durumumla alakalı bilgi vereyim istedim. Sağlık muayanesini yaptık ve haftaya randevuya gideceğiz. Ayrıca daha ABD'ye gitmeden bir Türk şirketinde iş buldum. Şubeleri Miami'de bulunuyor. İş yeri sahipleri diyorlar ki bize örnek iş teklif formatı gönder biz de kendi şirketimize göre uyarlayıp sana gönderelim. Çünkü bu iş teklif mektubunu da mülakata götürmek istiyorum. Dolayısıyla örnek bir teklif var mıdır ? Nasıl ilerleyebilirim bu noktadan sonra ? Ayrıca bu iş teklifi mektubunda nelerin olması gerekir ? Çok teşekkürler...
-
@burcualtay dökümanlarınızı tekrar gönderin ve mailde yazan format ve kurallarda olduğuna dikkat edin. 2 gün sonrada KCC'yi arayın ve evrakların ulaşıp ulaşmadığını sorun numaranıza göre hemen onay almanız gerekiyordu. Bu durumda şuan onay alsanız bile temmuz mülakatlarına kaldınız :(
-
@doctor DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells merhaba. Ben Ds-260 formumu gecen ay submit etmistim, onunla alakali bir sorum olacakti. Formu doldururken herhangi bir Amerika vizeniz varmi soruyla alakali, benim onceden B1/B2 vizem vardi, onlara ek olarak suan J1 ile research yapiyorum. Ds-260 formuna iki vizemide girmek istedim ancak sadece bir tane secenek sunuyordu. Sayfayida yenilemistim ancak yine tek bir vize secenek sundu. Ondan dolayi bende suanki J1 vizemi yazdim sadece. Onceki B1B2 vizemi yazamadim. Formuda submit ettim gecem ay. Acaba bu konu bir sikinti olusturur mu diye tecrubenize danismak istedim. Cok tesekkurler.
Gerekli bilgileri konsolosluga goturun.
Ikisini de yazabilmeniz gerekirdi. Fakat bilgileri mulakat gunune goturmeniz yeterli olur. -
@burcualtay DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba, Mayıs ayında current olduk ama mülakat tarihi gelmedi henüz. KCC ye belgeleri mail attığımda sadece otomatik mesaj geldi, başka bir mail gelmeli miydi?
Bir de DS-260 formunu kontrol ettiğimde, sağ üstte ExpirationDate : 04/30/2019 yazıyor. Forumda başkaları da sormuş ama tam anlayamadım. Belgenin geçerlilik süresi mülakattan önce dolmuş mu oluyor, bir sıkıntı olur mu?Tarihler sorun olmaz.
-
Dokumanlarin ulastigina dair email aldiysaniz, su an icin bekleyebilirsiniz.
-
@crazycells Cok tesekkurler. Bilgiler dediginiz sanirim B1B2 vizemin oldugu pasaportumu goturmem yeterli olacaktir degil mi? Tesekkurler
-
@civilengineer19 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Sayın @crazycells öncelikle şuanki durumumla alakalı bilgi vereyim istedim. Sağlık muayanesini yaptık ve haftaya randevuya gideceğiz. Ayrıca daha ABD'ye gitmeden bir Türk şirketinde iş buldum. Şubeleri Miami'de bulunuyor. İş yeri sahipleri diyorlar ki bize örnek iş teklif formatı gönder biz de kendi şirketimize göre uyarlayıp sana gönderelim. Çünkü bu iş teklif mektubunu da mülakata götürmek istiyorum. Dolayısıyla örnek bir teklif var mıdır ? Nasıl ilerleyebilirim bu noktadan sonra ? Ayrıca bu iş teklifi mektubunda nelerin olması gerekir ? Çok teşekkürler...
standart bir mektup yeterli...
Hangi alanda is yapiyorlarsa o alani da katarak su sekilde arayabilirsiniz "formal job offer letter template" , karsiniza cikan herhangi bir mektubu kullanabilirsiniz... -
@doctor DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells Cok tesekkurler. Bilgiler dediginiz sanirim B1B2 vizemin oldugu pasaportumu goturmem yeterli olacaktir degil mi? Tesekkurler
evet, yeterli olur.
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Sadece "Automatic Reply from KCC DV Documents" konulu mail geldi. Döküman mailini gönderirken konu kısmına case numberımı yazmıştım, içerik boştu. Burada okuduğum kadarıyla sanırım bi kaç gün sonrasında dökümanlar için bir onay maili gibi bir mail geliyor. O gelmedi bize.
-
@crazycells Cok cok tesekkurler yardiminiz icin, bilgileri mulakata goturecegim:) Bu seferde o takildi aklima, umarim bir problem olmaz:)
-
@crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Sadece "Automatic Reply from KCC DV Documents" konulu mail geldi. Döküman mailini gönderirken konu kısmına case numberımı yazmıştım, içerik boştu. Burada okuduğum kadarıyla sanırım bi kaç gün sonrasında dökümanlar için bir onay maili gibi bir mail geliyor. O gelmedi bize.
Birkac gun sonra gelmesine gerek yok, mulakat icin siraya alindiginizda gelmesi yeterli.
Bence beklemeniz yetecek, ama beklemek istemiyorsaniz KCC'yi arayip bilgi almayi deneyebilirsiniz.
-
Bu ileti silindi! -
Tamamdir sayin @crazycells . O sekilde hareket edecegim. Tesekkurler
-
@cancakicitr Hocam, "KCC Döküman Onay: 04/03/2019" imzanızda. Case number da 27000'de. Yanlış mı görüyorum?
-
Brit simon yine umutları kırıyor:
And that is the story that the CEAC data is now showing clearly. There are 6 months left of interviews (4 VBs) and in that time they could issue around 36000 visas – a pace of 6000 per month. BUT that is significantly faster than progress to this point and each month they fail to hit that 6k figure will make the goal harder to reach. Now – there is NO LAW that says they MUST issue all the visas, but I have seen months of over 6000 issued visas (in previous years), but if they stick with the current plan, they won’t get close to filling the quotas.I have recently expressed this as two possible scenarios as follows:
A) IF KCC change the process that is causing the backlog (which I suspect they are doing, but cannot be certain) then the backlog cases will take the majority of the available interviews and the VB number would not need to increase rapidly.
B) HOWEVER, if they continue with the process as is (that causes cases to be in backlog because they have not submitted documents) then KCC will have to increase the VB number rapidly and even go current in order to fill the interview slots.Rakamların hızlı ilerlemesi bile işe yaramayacak gibi görünüyor. Bekleyip görmeye devam.
-
@tairanu rakamların hızlı ilerlemesi bile işe yaramayacak demişsiniz buradan anlamamız gereken nedir tam olarak ? metni okudum ama ne dediğini anlamadım açıkçası.
-
-
@baha sayılar ilerlese bile yeni düzenlemeden kaynaklı biriken ve yetiştirelemeyen mülakatlar olabilir diyor.Ancak kendiside ne olacağını tahmin edemiyorum diyor bu sene için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum