• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. burcualtay
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 23
    • En İyi 3
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

burcualtay

@burcualtay

7
    İtibar
    260
    Profil Görüntülemeleri
    23
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

burcualtay Takip etme Takip Et

burcualtay tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2019 bekleme odası

@crazycells teşekkürler, mülakat tarihimiz geldi 🙂 19 Temmuz.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
      B
      burcualtay
    • RE: [Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri

AIS randevusu için forumda "Green kart çekilişi için randevu almam/kayıt olmam hakkında bir bildirim aldım" yazan ifadenin karşılığı "Diversity Lottery visa randevusuna kaydolmak veya programlamak için mektup / e-posta aldım." seçeneğidir, değil mi? Forumda yazan olmamış da teyit etmek istedim.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      B
      burcualtay

@crazycells var, onda sıkıntı yok

B
      burcualtay

burcualtay tarafından gönderilen son iletiler

• RE: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

selamlar. Belcika/Bruksel aktarmalari icin transit vize gerekiyor mu? Baslikta 2018 de cevaplanmis ama son durum nedir guncel bilgi bulamadim.

Yolculuk içinde yayımlandı
      B
      burcualtay
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

@denizci10 peki formu yeniden doldururken ayni form numarasini kullanip "retrieve an application" dedikten sonra bu ekran cikiyor. burdan create new mi demeliyim yoksa ilk ekrandan yeni bir basvuru yapmaliyim, fark var midir?
      anne babalara yanlis dolduluyor dediniz, nelere dikkat etmek gerekir ? 307fc2e8-4c2a-4786-87b7-38970f8b9343-image.png

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      B
      burcualtay
    • RE: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

Merhaba, annem ve babam icin ds-160 i istanbul secerek doldurdum. Vize basvurusu icin istanbula gun almistim. Simdi ankara olarak guncelledim. Yeni ds-160 doldurmam mi gerekiyor?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) içinde yayımlandı
      B
      burcualtay

Doktor randevusu alırken "şu anda yaşadığınız adres" alanı var. İstanbul'dan Ankara'ya taşındık ama tam bu sırada döküman maili gelmişti, DS-260 formunda adresi güncellemedik, ikamet adresimizi de taşımadık. Daha önce forumda sormuştuk, güncellemenize gerek yok denmişti. Bu yüzden doktor randevusu alırken DS-260 ta bulunan en son adresi mi yazmalıyız(İstanbul)? Bu adrese bir belge gönderiliyor mu?

B
      burcualtay

Merhaba,
      Mülakat tarihini "Required Entry Status Check for DV Submission" konulu mail ile öğrenmiştik.
      Mail içeriği : "You have received this email notification to inform you that you have updates available at https://www.dvlottery.state.gov/ESC . Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing."

Buradaki sisteme giriş yaparak mülakat tarihini gördük. Mülakat tarihini belirten ve şu evrakları getirin diyen herhangi bir mail gelmedi daha.
      Biz çekiliş çıktıktan sonra ve ds-260 formunu girmeden önce evlendik. Bununla alakalı evliliğin iyi niyetli olup olmadığını gösteren
      evraklar bazı kişilerde istenmiş, bazılarından istenmemiş, biz ne yapmalıyız?
      Evrakları hiç sormadan hazırlamalı mıyız?

B
      burcualtay

@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

@okvekilic DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

Herkese iyi akşamlar. çekilişi kazandıktan sonra evlendim ve soyadım değişti. AIS kaydında ad soyad kısmına başvururkenki soyadımı mı yazayım, yoksa güncel soyadımı mı yazayım? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

guncel bilgilerinizi yazin. Mulakat tarihi aciklandiktan sonra konsoloslugu bu degisiklikten haberdar ettiniz mi?

ben de çekilişi kazandıktan sonra evlendim, soyadı değişikliğimi ds formunda belirtmiştim. başka bir şey yapmama gerek var mıydı?

B
      burcualtay

AIS randevusu için forumda "Green kart çekilişi için randevu almam/kayıt olmam hakkında bir bildirim aldım" yazan ifadenin karşılığı "Diversity Lottery visa randevusuna kaydolmak veya programlamak için mektup / e-posta aldım." seçeneğidir, değil mi? Forumda yazan olmamış da teyit etmek istedim.

B
      burcualtay

@crazycells teşekkürler, mülakat tarihimiz geldi 🙂 19 Temmuz.

B
      burcualtay

@aykman yani er ya da geç randevu alırız değil mi, mülakat tarihi verilmemesi gibi bir sorun yaşanır mı, endişelenmemize gerek var mı?

B
      burcualtay

Mülakat tarihi için hala mail gelmedi bana. Döküman maili 26 Şubatta gelmişti, 6 Martta dökümanları göndermiştim ama sadece auto reply maili gelmişti. Nisan başında durumu sormak için KCC'ye mail attım, dökümanları da tekrar gönderdim. Bu sefer "documents received" maili geldi (3 Nisan). Mülakat maili için o günden beri bekliyorum. En son ağustosa mı mülakat tarihi veriyorlar? Eylül için de mülakat tarihi verirler mi? Mülakat için mail attıkları son tarih ne zamandır?

B
      burcualtay