Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @erncndr nereye girip bakıyorsunuz acaba hangi forma bizde dQ olduk Kasım 14 nereden takip ede biliriz?

• @gigi25 evet ben de dediklerinize tamamen katılmakla beraber formda eski yazılanları okudum ve şaşırdım. Ama dikkatimi çeken kısım şu oldu, sponsorun sadece tax returnlerini götürmüşler W2 formlarından hiç bahsetmemişler o yüzden ı-864a istediklerini düşünüyorum. Hatta biri sponsorunuzun mutlaka ve mutlaka w2 formunu götürün o çok önemli diye yazmıştı. Ve dediğiniz gibi yanımızda ekstra olarak götürmekte fayda var.

• Şubat 19 mülakat maili aldım

• Bende 19 Şubat. Hepimize hayırlı olsun

• Ben şok oldum hiç beklemiyordum 27 Şubat için mail aldım 🥳🧿🥰

• Arkadaslar merhaba
    Simdi mulakat mail aldim Oglum icin 27 subat 2026
    Insallah bekleyen herkeein hizlica randevulari gelir🙏

• Arkadaşlarrrr merhabalaaarrr 19 Şubat’a mülakat maili aldım 🥰🥰✨✨

• Bu ileti silindi!

• 03.02.2026 ya geldi

• Herkese hayırlı olsun

• Hayırlı olsun arkadaşlar hepimize çok mutluyum şu an 🤍

• 19 Şubat sabah 09:00 için randevu maili aldık. Çok şükür bugünleri de gördük 😄🙏🏻

• Arkadaslar tekrar hayirli olsun Hala inanamiyorum🥰🌸
    Simdi saglik Raporu randevusu icin hemen mi bakmaliyiz randevulara nasil ilerliyor sure?

• @zeynep1212 evet birileri yardımcı olursa çok seviniriz bizden önceki arkadaşlar yönlendirirse 🙏🏻

• Herkese hayırlı olsun 23 Şubat için biz de mülakat mailimizi aldık 🎉

• Mülakat maili alan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum, mutluluğunuz beni de mutlu etti 🙂

• @Seyduna teşekkür ederiz 🌼 siz sağlık randevusu almışsınız ne zaman yapmak gerekiyor randevu tarihini, yani yoğunluk var mı şimdiden bakmalı mıyım

• Mülakat tarihi alan herkesi çok tebrik ederim, hayırlı olsun. 🎉

• @gokcesak hayırlı olsun 🥰

• Hepinize hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |