Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @erncndr nereye girip bakıyorsunuz acaba hangi forma bizde dQ olduk Kasım 14 nereden takip ede biliriz?

• @gigi25 evet ben de dediklerinize tamamen katılmakla beraber formda eski yazılanları okudum ve şaşırdım. Ama dikkatimi çeken kısım şu oldu, sponsorun sadece tax returnlerini götürmüşler W2 formlarından hiç bahsetmemişler o yüzden ı-864a istediklerini düşünüyorum. Hatta biri sponsorunuzun mutlaka ve mutlaka w2 formunu götürün o çok önemli diye yazmıştı. Ve dediğiniz gibi yanımızda ekstra olarak götürmekte fayda var.

• Şubat 19 mülakat maili aldım

• Bende 19 Şubat. Hepimize hayırlı olsun

• Ben şok oldum hiç beklemiyordum 27 Şubat için mail aldım 🥳🧿🥰

• Arkadaslar merhaba
    Simdi mulakat mail aldim Oglum icin 27 subat 2026
    Insallah bekleyen herkeein hizlica randevulari gelir🙏

• Arkadaşlarrrr merhabalaaarrr 19 Şubat’a mülakat maili aldım 🥰🥰✨✨

• Bu ileti silindi!

• 03.02.2026 ya geldi

• Herkese hayırlı olsun

• Hayırlı olsun arkadaşlar hepimize çok mutluyum şu an 🤍

• 19 Şubat sabah 09:00 için randevu maili aldık. Çok şükür bugünleri de gördük 😄🙏🏻

• Arkadaslar tekrar hayirli olsun Hala inanamiyorum🥰🌸
    Simdi saglik Raporu randevusu icin hemen mi bakmaliyiz randevulara nasil ilerliyor sure?

• @zeynep1212 evet birileri yardımcı olursa çok seviniriz bizden önceki arkadaşlar yönlendirirse 🙏🏻

• Herkese hayırlı olsun 23 Şubat için biz de mülakat mailimizi aldık 🎉

• Mülakat maili alan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum, mutluluğunuz beni de mutlu etti 🙂

• @Seyduna teşekkür ederiz 🌼 siz sağlık randevusu almışsınız ne zaman yapmak gerekiyor randevu tarihini, yani yoğunluk var mı şimdiden bakmalı mıyım

• Mülakat tarihi alan herkesi çok tebrik ederim, hayırlı olsun. 🎉

• @gokcesak hayırlı olsun 🥰

• Hepinize hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza

Benzer Başlıklar

• 3116
  • 2
  • 226
  • 61
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

143

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |