IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Ben şok oldum hiç beklemiyordum 27 Şubat için mail aldım 🥳🧿🥰
-
Arkadaslar merhaba
Simdi mulakat mail aldim Oglum icin 27 subat 2026
Insallah bekleyen herkeein hizlica randevulari gelir🙏 -
Arkadaşlarrrr merhabalaaarrr 19 Şubat’a mülakat maili aldım 🥰🥰✨✨
-
Bu ileti silindi! -
03.02.2026 ya geldi
-
Herkese hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun arkadaşlar hepimize çok mutluyum şu an 🤍
-
19 Şubat sabah 09:00 için randevu maili aldık. Çok şükür bugünleri de gördük 😄🙏🏻
-
Arkadaslar tekrar hayirli olsun Hala inanamiyorum🥰🌸
Simdi saglik Raporu randevusu icin hemen mi bakmaliyiz randevulara nasil ilerliyor sure? -
@zeynep1212 evet birileri yardımcı olursa çok seviniriz bizden önceki arkadaşlar yönlendirirse 🙏🏻
-
Herkese hayırlı olsun 23 Şubat için biz de mülakat mailimizi aldık 🎉
-
Mülakat maili alan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum, mutluluğunuz beni de mutlu etti :)
-
@Seyduna teşekkür ederiz 🌼 siz sağlık randevusu almışsınız ne zaman yapmak gerekiyor randevu tarihini, yani yoğunluk var mı şimdiden bakmalı mıyım
-
Mülakat tarihi alan herkesi çok tebrik ederim, hayırlı olsun. 🎉
-
@gokcesak hayırlı olsun 🥰
-
Hepinize hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza
-
Merhabalar , randevu mailinde her belge orijinal olmak zorundadır yazıyor. Yeminli tercümana gerek var mı?
-
@zeynep1212 Sağlık randevusu konusundaki önerim şöyle, herhangi bir sağlık sorununuz yoksa mülakat tarihinin bir hafta öncesine alabilirsiniz.
Sağlık problemi olan arkadaşlar için ise bir ay öncesi iyi olacaktır. Çünkü bazı testler isteniyor ve bu testlerin sonucu bekleniyor. Bu bekleme aşamasını kimse mülakattan sonra yapmak istemez.
Ayrıca sağlık muayenesi oldukça resmi bir durum. Sağlık muayene tarihinizden itibaren 6 ay içerisinde ABD'ye giriş yapmanız gerekiyor. Bu hususlara dikkat ederek randevu alabilirsiniz bence. Muayeneye giderken dikkat etmeniz gereken hususları ayrıntılı olarak unganlar size hem mail gönderiyor, hem de sitesinde yazıyor :) Herkese bol şans diliyorum şimdiden, kutlamalar başlasın :)
-
@zeynep1212 hiç aceleye gerek yok ben bile geçenlerde aldım randevuyu… ve mülakatım 29ocakta olduğu için 20ocağa almak istedim o kadar uzak tarihe alınamıyordu her gün bir gün açıyorlar.
-
İstediğimiz tarihte alabilir miyiz randevuyu ? Yani bir kota durumu var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum