Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ery çifte vatandaşlığınız varsa zaten dosyanızla bulgaristan da mülakata girebilirsiniz. çokta rahat olur.

• Merhaba her gün takip edenlerden birisi olarak artık sohbete de dahil olmak istedim;
    Soru sormak adettendir Kedimi de götürebilir miyim ? 😂

• @gungorhan benim kimliğimde direk il adi yazıyor ilçe yazmıyor bazi kişilerde il yazabilir

• Arkadaşlar düşük numarası olup ta kcc meail bekleyen varmı ben 35 lerin başındayım hale at Ankara gözükmüyor ne yapmalıyım bı kaç defa mail attım otomatik meail geliyor şöyle dosyanız işlendi konsolos sıralaması ni bekleyin diye aceba doğum yerim Almanya olmasimi benim durumum da olan varmı acaba de d260 gönderim 4 Mayıs neden böyle acaba kcc nasıl bir meail atmaliyin lütfen konuya hakim olan biri yardım etsin teşekkürler

• bazılarının isimleri yanında 5 yıldız var bu general mı oluyor, biz onbası??

• Selamlar herkese, farklı sitelerede baktım ama net birsey bulamadım. Basvuru tarihi ile ilgili bir haber varmı?

• @ebaris86 takip etmeniz gereken tek kaynak burası

https://dvprogram.state.gov/

• @ebaris86 turmp'un 1 inci döneminde siyasi kapanmanın biri tam 36 gün sürdü,yine oyle bir şey olabilir. 7-8 kasım gibi başvurular başlar bana göre.

• @Atlantis00 işte herkes dedesine sitem ediyor. belkide dedende dedesine etmiştir. bu gidişle torunlarımızda bize edecekler

• Çekiliş işi olursa eğer, orada fiziksel bir iş yapmayı düşünmüyorum. Teknoloji devrindeyiz artık. En Kötü bir kaç ay çalışı, part time takılırım ve ana işime odaklanırım diye düşünüyorum.
    IMG_0960.PNG

• @Keremtk aksine Amerika'da o sektör hep asyalılarin tekelinde yani rekabete açık bir iş kolu şu anda Amerika'da en çok aranan meslekler sağlık özellikle hemşire

• Merhaba arkadaşlar
    Tenis coach olarak amerikada çalışabilir miyim sizce?
    Burdaki belgelerimin geçerliliği olur mu

• Yasaklı

@ugur-ing, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@heyysanadiyom hangi siteyi link atabilirmisin?

https://dvprogram.state.gov/

abd'de işler sıkıntılı baya bi sıkıntılı heralde trump reis'in son videosu baya bi alaycı olmuş

• Arkadaşlar bir dolardan başka bir değişiklik oldu mu şuan için, bir çok söylenti dolanıyor. Fotoğraf konusu falan? Ya da başka bir şey? Evet biliyorum Hükümet kapalı ondan başlamadı.

• @Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Arkadaşlar bir dolardan başka bir değişiklik oldu mu şuan için, bir çok söylenti dolanıyor. Fotoğraf konusu falan? Ya da başka bir şey? Evet biliyorum Hükümet kapalı ondan başlamadı.

1 dolar alamazlar bence , oyle 1 altyapıları yok,vaz gecerler...

• ⭐⭐⭐⭐

@Kekw

Adi üstünde söylenti, başka bir değişiklik yok şu an için.

Başvuru dönemi başlayınca başvurunuzu resmi ve tek başvuru sitesi olan https://dvprogram.state.gov adresinden tamamlamanız, danışman - aracı kurum gibi kişi veya firmalara inanmamanız/guvenmemeniz en önemlisi başvuru sürecinde.

Bir de başvuru bilgilerini doğru doldurmak, fotoğrafı da resmi site olan https://tsg.phototool.state.gov/photo sitesinden kontrol ederek başvurunuza eklemek ana kriter.

• @gungorhan e devlette kayıt yeri il ilçe Antalya / Kepez yazıyor Antalya mı yazmam lazım Kepez mi

• fotoğraf çektim kontrol edeyim dedim:"your phote does not need cropping, diyor. uygun mu demek bu? thanks

• @mopak987, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@gungorhan e devlette kayıt yeri il ilçe Antalya / Kepez yazıyor Antalya mı yazmam lazım Kepez mi

kayıt yeri değil doğum yeri yazan yere bak orada ne yazıyorsa aynen yazıcan

e-Devletten Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulama

eaf91050-c966-4eb4-8e22-e7661a12af7b-image.png

• Dv2027 için yerimizi alalım bu yıl çok heyecanlı geçiyor, 27 hayatımın her alanında mevcut umutluyum beklemesi bile keyifli 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |