Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Dilan-Yalçın sürece dair sorularınızı sadece aşamalar başlığında sorun lütfen, zaten orada da sormuşsunuz, doğrusu da bu. Burada sohbet muhabbet amaçlı dilediklerinizi paylaşabilirsiniz.

• arkadaşlar kasım bültenin yayınlanması kasımda mülakata girecek herkesin mülakatının planlandığı anlamına geliyor mu? yoksa planlamalar ay içinde yapılmaya devam mı ediyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@aktases %99 planlanmış oluyor, planlanmaya devam edilmiyor. Bülten yayınlandıktan sonraki 7-10 gün içinde 2nl emaili gelmezse bir sonraki bülteni beklemeye geçiyoruz. (2nl emaili nadiren de olsa bazı talihlilere hiç gelmeyebiliyor, teknik bir sıkıntı mı bilmiyorum, ama böyle durumları kaçırmamak için de forumdaki ilgili başlıkları takip edip, yakın cn'a sahip arkadaşları da takip etmek gerek, yakın cn'a sahip diğer talihlilere mülakat planlandıysa kişi kendisi için ayrıca sorgulama yapmalı).
    Ayrıca bu ay yayınlanan bülten kasım bülteni değil, ekim bülteni.

• @aysegul teşekkür ederim detaylı cevabınız için. Evet ekim bülteni ama kasım bilgilerini de görüyoruz ya ekim mülakatları zaten belli olmuştu onu kastettim. O zaman şuan herkes dosyasını taşıdığı konsolosluğa yazsa öğrenir mi yani mülakat alıp almadığını kasım için ?

• ⭐⭐⭐⭐

@aktases

Konsolosluklara yazmıyorsunuz lütfen, bir önceki sayfada Hong Kong konsolosluk cevapladığı emailinde eşini dosyaya eklemek isteyen kullanıcıya ve diğer tüm kullanıcılara çok net mesaj iletmiş ki konsolosluklar ile sadece - mali yıl başladıktan sonra - 01.10.25 tarihinden sonra iletişime geçilebilir, bu da zaruri durumlarda.

Mülakat planlaması alıp almadığınızı sorgulamak isterseniz yazacağınız tek merci KCC. Bol şans 🍀

Not: bu konu başlığı sohbet odası, sorularınızı doğru başlıkta sormanız önemle ricadır!

• ⭐⭐⭐⭐

@aktases ankara için söyleyebilirim ancak, ankaradaki konsolosluğun buna cevap vereceğini sanmıyorum, biz konsolosluğa değil kcc'ye soruyoruz.
    Dosyasını taşımış 2025 talihlileri de kccye sorarak öğreniyorlardı.

Sürece dair sorularınızı da aşamalar başlığında sorabilirsiniz.

• Ben KKTC de doğdum fakat kktc vatandaşlığım yok .Ailem yıllar önce gitmiş kktc/yeşilyurtta doğdum 6.yaşında türkiyeye gelmişiz.Tükiyede yaşıyorum Türk vatandaşıyım başvuru yaparken ülkeyi neresi il /ilçe nereyi yazmalıyım yardımcı olur musunuz?

• Mülakat yeri teyit etmek amaçlı KCC mail attığımda hong kong dediler. Ceac'tan kontrol ettiğimde de Hong Kong gözüküyor. Benden daha yüksek CN'li bir kaç kişiye mülakat tarihi verilmiş sanırım. Bana hala verilmemesi normal mi sizce?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Can-Kılınç @cleszi bu mesajı okumuş muydunuz?
    https://yesilkartforum.com/forum/post/509854

@Can-Kılınç Sorularınızı lütfen DV2026 Aşamalarbaşlığında sorun.

• Bu ileti silindi!

• @Can-Kılınç bende az önce ceac üzerinden mülakat yerimi öğrenmek için bir sorgulama yaptım fakat geçersiz case number hatası aldım. nedeni ne olabilir?

• Geçmis senelerin verisine bakıyorum keşke Ankara DV2023teki gibi keyifli ilerlese ve herkese verse kimse ekstra efor ve zahmet çekmese ne güzel olur. Bir taraftan oturum istenicek mi bir taraftan gecici oturum kabul ederler mi bir taraftan mülakat verirler mi? Kabul etmediler Cutoff oldun Ankaraya taşıtmak için yalvar yakar bir umut bekle dosyanı taşısınlar bir umut bekle hızlansınlar. Umarım herkes kolaylıkla ve mutlulukla vizesine ve umut ettiği yaşama kavuşur esenlikler ve iyi geceler dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐

@şeymaaaa

DV2026 süreciniz ile ilgili sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor.

• @uck sizin adınıza güncelledim

• Yasaklı

@Muhammet-Kübra-Işık Pasaportunuz varsa orada yazan ne ise onu seçin veya TC kimliğinizde ne yazıyor ise onu yazın

• Arkadaşlar excelde Michigian eyaletini düşünen biri göremedim yeri belli olmayıp michiganı değerlendiren var mı hiç

• Daha yeni bir haber okudum da ABD Hükümetinin kapanması hakkında forumda bu konuyla ilgili bir yazı var mı acaba arattım ancak bulamadım. Genel olarak ne gibi eksileri oluyor bu durumda. Tesekkurler

• ⭐⭐⭐⭐

@swadze

İklimin sert ve soğuk olduğunu söyleseler bile Midwest’de yaşayan birisi olarak söylüyorum korkmasın gözünüz. Bence eğitim düzeyi, yaşam stili ve iş koluna bağlı olarak imkanlar upper midwest’de bir hayli fazla.

Upper Midwest: Michigan, Minnesota, Wisconsin 😉👍

• ⭐⭐⭐⭐

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

147

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |