• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Dilan Yalçın
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    D
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 41
    • En İyi 9
    • Tartışmalı 1
    • Gruplar 0

Dilan Yalçın

@Dilan Yalçın

57
    İtibar
    104
    Profil Görüntülemeleri
    41
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:
    Konum Gaziantep Yaş: 22

Dilan Yalçın Takip etme Takip Et

Dilan Yalçın tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Dilan-Yalçın, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Bende bugüne bilet aldım apar topar ve gidiyorum New York a incem muhakkak burdan gelişmeleri bildiririm

Bende bugüne bilet aldım apar topar ve gidiyorum New York a incem muhakkak burdan gelişmeleri bildiririm

Bu sabah new York’a indim içeri alındım hiç bir sıkkntı yaşamadım soru bile sormadan alındım, içiniz rahat olsun gelebilen herkesin gelmesini tavsiye ederim

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      D
      Dilan Yalçın

D
      Dilan Yalçın
    • RE: Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

@aysegul merhaba,21 Aralıkta giriş yapmıştık bizde az önce kontrol ettim 5 ocakta “card is being produced” olarak güncellenmiş, fakat hala ssnlerimizi almadık, yarın gidip ssa ofisine sormayı düşünüyorum.
      Güncelleme, ssnlerimiz bugün geldi, arkadaşım yeni haber verdi:).

Yolculuk içinde yayımlandı
      D
      Dilan Yalçın

Merhaba, green cardlarımızın durumu “card was mailed to me” olarak güncellenmiş. Henüz gelmed ama herhalde bu onlardan çıktığı anlamına geliyor, 13 ocakta güncellenmiş.

D
      Dilan Yalçın

@aysegul merhaba ben eşimi forma eklemek için mail attım konsolosluğa formumu açtılar ama düzenleme yapamıyorum sadece sayfaya giriş yapabiliyorum yazdığım şeyler silinmiyor Nedenini biliyor musunuz ? Ne yapmam gerekiyor

D
      Dilan Yalçın
    • RE: Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri

@kucurizm en kolay hesap açan citizens bank, bizde 21 aralıkta Boston’a geldik 22 sinde citizens banka gidip hesap açtık, sadece bir adres ve pasaportumuzu istedi onun dışında başka bişi istenmedi.

Bankacılık içinde yayımlandı
      D
      Dilan Yalçın

Merhaba mülakat 2nl aldık konsolosluğa eşini eklemek için mailde attım cevap bekliyorum, onu forma eklemeden ikimiz içinde sağlık muanesi için randevu alabilir miyim yoksa eklemeyi mi beklemeliyim, bide astravel var onun içinde beklemelimiyim yoksa dosyaya eklemeden de profil oluşturabilir miyim? Tabi bide benimde formum güncellenecek bunlar için formun açılıp güncellenmesini beklemelimiyim yoksa güncellemeden de bunları yapabilir miyim,
      2. Bir sorum daha olacak eşimin ikamet ettiği yer ile benim ikamet ettiğim yer hala aynı değil bu problem teşkil eder mi bir an önce aynı yere almalımıyım?

D
      Dilan Yalçın

@ATS16 merhaba size bir sorum olacak ben Antep’te bir Anadolu lisesinde 3,5 sene okudum 12. Sınıfın son döneminde açığa geçtim ve açıktan mezun oldum ama ds260 formunu doldururken anadolu lisesini yazdım, diplomamı ise açık liseden alıcam bu problem yaratır mı? Yaratacaksa evlilik sebebi ile değişen bilgilerimi güncellemek için dosyamın açılmasını talep ettim konsolosluktan açtıklarında onu da düzeltsem problem olur mu çünkü açtırma sebebim o değil?

D
      Dilan Yalçın

En erken tarihe bilet alıp gitmeyi düşünenler var mı aramızda ?

D
      Dilan Yalçın

@eceslc biz completed yazısı görmedik hala cn hatası veriyor bazende eklediğiniz kişi sayısı uyuşmuyor hatası alıyoruz, istenen evrak mailinde Ustravel çıktısı da yazıyor o yüzden sormak istedim

D
      Dilan Yalçın

Dilan Yalçın tarafından gönderilen son iletiler

Merhaba, green cardlarımızın durumu “card was mailed to me” olarak güncellenmiş. Henüz gelmed ama herhalde bu onlardan çıktığı anlamına geliyor, 13 ocakta güncellenmiş.

D
      Dilan Yalçın
    • RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)

@ATS16 merhaba, hesap oluşturmaya çalıştım ama olmadı Türkiye numaramı girdim ondan olabilir mi ?

Gündem içinde yayımlandı
      D
      Dilan Yalçın

@aysegul merhaba,21 Aralıkta giriş yapmıştık bizde az önce kontrol ettim 5 ocakta “card is being produced” olarak güncellenmiş, fakat hala ssnlerimizi almadık, yarın gidip ssa ofisine sormayı düşünüyorum.
      Güncelleme, ssnlerimiz bugün geldi, arkadaşım yeni haber verdi:).

D
      Dilan Yalçın
    • RE: Bankacılık Sistemi ve Banka Hesap Çeşitleri

@kucurizm en kolay hesap açan citizens bank, bizde 21 aralıkta Boston’a geldik 22 sinde citizens banka gidip hesap açtık, sadece bir adres ve pasaportumuzu istedi onun dışında başka bişi istenmedi.

Bankacılık içinde yayımlandı
      D
      Dilan Yalçın

Bu sabah new York’a indim içeri alındım hiç bir sıkkntı yaşamadım soru bile sormadan alındım, içiniz rahat olsun gelebilen herkesin gelmesini tavsiye ederim

D
      Dilan Yalçın

D
      Dilan Yalçın

En erken tarihe bilet alıp gitmeyi düşünenler var mı aramızda ?

D
      Dilan Yalçın

Merhaba eşimle aynı günde preminum up seçeneği ile ödeme yaptık eşim ev adresine gelmesini tercih etti bende Antep’te yaşadığım için Antep’teki bir usp şubesinden almayı tercih ettim elimin ki 4,5 gün içine geldi ama benimki hala gelmedi, usp şubesine gittim onda olmadıklarını söyledi müşteri hizmetlerini aradım adıma bir gönder olmadığını söyledikler ve hala vfs globalden belgeleriniz hazır diye mail atıyorum pasaportum nerde bilmiyorum sanırım anlara vfs de acaba tekrar mı ödeme yapmalıyım yoksa gidip kendim mi almalı mıyım Ankara’dan bilemedim ? Diğer bir sorumda ankaradan bir arkadaşıma aldırabiliyor muyum veriyorlar mı ?

D
      Dilan Yalçın

@emre-cebeci siz iptal etmediniz mi kendi kendine mi iptal oldu? Benimde pasaportum henüz gelmedi ödemesini de yapmıştım ama hala ulaşmadı Gaziantep ups şubesini seçmiştim aradım ama bana ait pasaport olmadığını söylediler

D
      Dilan Yalçın

@cantekin merhaba bende aynı şekilde yaptım çünkü diğer şekilde bakmakla yükümlü kişi sayısı eşleşmiyor hatası alıyordum bende çareyi ayrı ayrı yapmakta buldum. bakmakla yükümlü kişi sayısı 0 diyor bende de, Ece hanımda bu şekilde yapmıştı sanırım bir problem çıkmamış. Mülakat zamanına kadar da istediğiniz zaman ekle çıkar yapabiliyoruz diye biliyorum.

D
      Dilan Yalçın