merhabalar, bizim de 18 şubat mülakat tarihimiz.
aktases tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
merhaba herkese, bileniniz varsa şunu ben anlamadım. ben dosyamı taşırken belki oturumum da vardı o yüzden bana bir noktada sormaları gerekmez mi dosyanınızı ankara'ya iade edeceğiz ya da varsa oturumunuzu gönderin diye? bunu soracaklarsa current olursak mı sorarlar direkt iade etmiyorlarsa, bir şekilde oturum almayı denersek dosya numarama bağlı olarak ne kadar vaktim olur bunu anlamaya çalışıyorum.
-
@MusaAtakan merhaba dosyasını bangkok'tan ankara'ya geri taşıyan örnek arıyorsanız biz 20 ekimde taşıdık dosyamızı geri. mülakat almayı umuyoruz, bilgi veririm alabilirsek inşallah.
-
@yuceezgi yaptım
size de yakın zamanda gelmesini dilerim. -
Merhaba herkese. Bangkok için aşı gereklilikleri olarak aşağıdaki listeyi attılar maille hastaneden.
İstenen Aşılar ve Doz Sayısı
1. Diphtheria-tetanus-pertussis (difteri-tetanoz-boğmaca) – 3 doz
2. Polio (çocuk felci) – 3 doz
3. Measles-mumps-rubella (kızamık-kabakulak-kızamıkçık) – 2 doz
4. Hepatitis B – 3 doz
5. Varicella (suçiçeği) – 2 doz (hastalığı geçirdiysen gerekmez)
6. Influenza (grip aşısı) – Yılda 1 kezAşı geçmişimize dair kart da yok, e nabızda bir veri de yok. Durum böyle olduğunda yapmamız gereken ne oluyor? Antikor testi yapsak da, doz olarak nasıl ispatlayacağız onu anlayamadım.
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@rasitcenngiz merhaba burada tam ne demek istediniz ben anlayamadım, hong kong asya dosyalarına bakmıyor mu? 2026 süreci için bangkok ya da hong kong seçmek arasında farkı anlamaya çalışırken iletinizi gördüm de, o yüzden sormak istedim. Teşekkürler
-
@mhmtkz inşallah Bangkok’ta bir yamukluk yoktur

-
@osmanatasoy00 o zaman dosyaları ankara'ya geri taşımıyorlar diye anlayabilir miyiz, taşıyacak olsalar taşımazlar mıydı karardan sonra kaç gün geçti, iyi düşünmeye çalışıyorum. ama oturum sormayacakları anlamına gelmiyor tabii ki dosyaları geri taşımasalar bile. kasım'a mülakat alan olsa öğreniriz belki, yeni bilgi var mı diye sürekli forum yeniliyorum.
-
Otomatik geri taşınma yok diye anlıyorum bu açıdan olumlu geldi bu mail bana da, ama neden kasım için hiç mülakat gelmiyor kimseye orası tedirgin ediyor oturum sorarak mı verecekler diye. Umarım hepimiz kolayca ilerleriz bu süreçte

-
@ozangules62 @SKUKAAN hayırlı olsun vizeleriniz gözünüz aydın

aktases tarafından gönderilen son iletiler
-
@falsepoet ben kendim ve eşimin bilgileriyle giremiyorum, sadece çocuğumun bilgileriyle açıyor. siz de öyle deneyebilirsiniz tek değilseniz başvuruda. ondan giremiyor olabilirsiniz. gucarslan bey'in attığı linkte bilgileri nasıl girmeniz gerektiğinin açıklaması var.
-
merhaba arkadaşlar, bizim başvurumuz üç kişilikti, visa status check sayfasında üçümüzde de refused yazıyor, benim takip ettiğim kadarıyla mülakattan 221g ile ayrılan diğer kişilerde asıl talihlide refused diğerlerinde ready yazıyor gibi bundan bir anlam çıkarmak gerekli mi, yoksa önemsiz bir durum mu? hepsinde refused yazanınız var mı acaba?
-
@sbsevinc merhaba, ben de eşimin bilgileri ve kendi bilgilerimle giriş yapamadım, aynı mesajı alıyordum ama çocuğumun bilgileriyle girebildim, neden bilmiyorum ama sadece onunkiyle giriliyor.
-
@ugursway teşekkür ederim, öyle olabileceğini düşünerek sordum ama bizden aldığı bilgiler doğrultusunda iptal etmesi gerektiğini söyledi. Biz eşimin durumunda dolayı oldu diye anladık. Arka tarafa defalarca geçerek birilerine danıştı sonra da iptal etti.
-
Merhaba herkese, buraya iç açıcı şeyler yazmak çok isterdim ama maalesef kendi sürecimiz adına çok üzgünüm.
Bugün gerçekleştirdiğimiz mülakat sonucunda asıl kazanan eşim (Türk Vatandaşı); İran’da pilot olarak (yolcu uçağı pilotu) çalıştığı için ek güvenlik araştırması kapsamında DS5535 formu doldurmak üzere AP’ye bırakıldı. Pause sürecinden dolayı AP’ye bırakılmaktan ayrı bir süreç oluştu kendisi için. Ben ve çocuğumuz için gerek olmadığını söylediler.
Beni üzen kısım bu değil, bunu zaten bekliyordum ama üçümüzün de geçerli ABD turistik vizelerimizi iptal ettiler, bunu beklemiyordum ve çok üzüldüm.
DS5535 formunda son 15 yıllık yurt dışı giriş çıkışları soruluyor, ama işi itibarıyla görevli olarak giriş çıkışları da çok yoğun nasıl bu kadar bilgiyi vereceğiz bilemiyorum. Yönlendirebilecek bilgi sahibi olan varsa çok memnun olurum.
-
@yuceezgi yaptım
size de yakın zamanda gelmesini dilerim. -
merhabalar, bizim de 18 şubat mülakat tarihimiz.
-
@MusaAtakan merhaba dosyasını bangkok'tan ankara'ya geri taşıyan örnek arıyorsanız biz 20 ekimde taşıdık dosyamızı geri. mülakat almayı umuyoruz, bilgi veririm alabilirsek inşallah.
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ayvalik10 ben genel olarak İran’dan almaya gerek olmuyor gibi anladım da mesajınızdan o yüzden sordum.
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@ayvalik10 merhaba, İran’dan polis raporu almaya gerek olmuyor mu? Bu bilgiyi içeren sayfayı bulamadım. Yardımcı olmanız mümkün mü? Teşekkürler