@aysegul çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için abd deki hayatınızda şimdiden başarılar
Muhammet Kübra Işık
@Muhammet Kübra Işık
Muhammet Kübra Işık tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2027 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
@aysegul Ayşegül hanım sizin evde çekildiğiniz fotoğraf biometrik mi yoksa vesikalık mı?daha sonra çekilidğiniz fotoğrafı ıdphoto4you adlı siteden kontrol felan mı ettiniz? Nasıl bir yol izlenidiz çünkü benim ve eşimin fotoğrafçıda çekilidiği fotoğrafların arka duvarı griye yakındı ama fotoğrafçı çekerken makineden sıcaklık ayarıyla oynadı yüzümüz biraz parlak ve arka duvar beyaz oldu bu sorun olur mu? Bizde evde çekinmeyin düşünüyoruz?cevaplarsanız sevinirim
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@drbaykal ds 260 formunu açıklandıktan kaç gün sonra gönderdiniz? Erken gelmiş gibi mülakat günü.
Muhammet Kübra Işık tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar 2 yıllık bitirdim başvuruda hangi seçeneği işaretlemem gerek . Bir kaç videoda farklı söylüyorlar. Şimdiden teşekkürler
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@drbaykal ds 260 formunu açıklandıktan kaç gün sonra gönderdiniz? Erken gelmiş gibi mülakat günü.
-
@Emre-Kurtulmuş Emre bey fotoğrafı çekinirken biometrik mi çekindiniz vesikalık mı? Bildiğim kadarıyla sitedeki tool sadece 600x600 yapıyor . Fotoğrafçıda çekildik fakat hiç bir fotoğrafçı resimle oynamadan arka fonu beyaz yapamadı hep gri çıkıyor 5 tane fotoğrafçı gezdim anlamıyorlar pek. Kafa ölçüsü felan var boyut vs.siz nasıl yaptınız anlatır mısınız?
-
@aysegul Ayşegül hanım sizin evde çekildiğiniz fotoğraf biometrik mi yoksa vesikalık mı?daha sonra çekilidğiniz fotoğrafı ıdphoto4you adlı siteden kontrol felan mı ettiniz? Nasıl bir yol izlenidiz çünkü benim ve eşimin fotoğrafçıda çekilidiği fotoğrafların arka duvarı griye yakındı ama fotoğrafçı çekerken makineden sıcaklık ayarıyla oynadı yüzümüz biraz parlak ve arka duvar beyaz oldu bu sorun olur mu? Bizde evde çekinmeyin düşünüyoruz?cevaplarsanız sevinirim
-
@aysegul çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için abd deki hayatınızda şimdiden başarılar
-
@aysegul siz fotoğrafı evde mi çektiniz kazandığınız yıl?
Kaç tane fotoğrafçı gezdim beyaz duvar olmasına rağmen makine ile çekildiğinde arka plan gri kalıyor hala şaşkınım nasıl oluyor.acaba makine böyle çekiyor bilgisayarda düzelir mi diye bir kaç tabr uygulamaya attım onda bile arka plan gri diyor .Evde beyaz duvar önünde çekilsek gerekli şekilde göz çene ayarını yapıp atsak sorun olmaz inşallah. -
Zannımca 4 ünde başlayacak
-
ABD Ankara Konsolosluğuyla nasıl e posta üzerinden iletişime geçebilirim.Herhangi bir adres bulamadım.E posta adresini bilen varsa yazabilir mi? şimdiden teşekkürler
-
@Serapp kktc ülke değil ama nasıl olacak? Kıbrıs mı seçmeliyim ?Kıbrıs seçtim il kısmına kuzey Kıbrıs mı yazmalıyım ?ilçe kısmına Yeşilyurt mu yazmalıyım?
-
Kktc /Yeşilyurt doğumluyum. 1992 yılında ailem kktc ye gitmiş orda doğmuşum .6 yaşında geri dönmüşüz ve şuan türkiyede yaşıyorum. Kktc vatandaşlığım yok ,Türk vatandaşıyım. Başvuru yaparken ülke / il / ilçe olarak nereyi yazmalıyım yardımınıza ihtiyacım var