Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@ecetinus

Hem çok geçmiş olsun hem de umarım en yakın zamanda gönlünüzden geçtiği gibi sürecinizin çözüme kavuşması ve mülakat tarihi alabilmeniz dileğiyle 🙏🏻🍀🧿

• @ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz
    Selamlar, hayir herhangi bir sorun yok. Bu vizenizin basim sirasinin bir parcasi, bir kac gun icerisinde onaylandigini görebilirsiniz, tebrikler. Simdiden Amerika’da bol sanslar.

Evet dun itibari ile issued oldu. Herkese cok tesekkur ederim. Bundan sonraki surecte teslim almak icin sms bekleyecegim.

• @goktug1122 Bizim evlendikten sonra nüfusa gidip pasaport, ehliyet, kimlik değişimi talebimiz ve teslimi 1 haftayı bulmamıştı.
    Şimdiden hepsinin randevularını alın ve doğru ödemeleri yaptığınızdan emin olun.

• @ugursway teşekkür ederim uğur bey olmadı bu yolu deneyeceğim

• @goktug1122 randevu aldıgınız nüfus müdürlüğüne aciliyet bildirebiliyosunuz, biz öyle yaptık. nikahtan sonra aynı gün pasaport kimlik randevusuna gittik aynı gün basıma başlandı ertesi gün bulundugumuz ile geldi. ankaradan illere gelmesi zaten 1-2 gün suruyor ama ptt dağıtımı cok uzun sürüyor, nüfus memuru bize pttden gidip alın demişti öyle yaptık. yani 6 mayısta nikah kıydık 7 mayısta hepsi elimizdeydi:)

• Daha önceki mülakat dağıtımlarında forumdan birkaç arkadaş Bangkok'tan aktif olduğu ayda doluluktan dolayı mail alamayınca biraz korkuyla Kcc üzerinden Ankara'dan Bangkok'a taşıttığım dosyamı, bu sefer Bangkok'tan Hong Kong'a taşıttırdım. Ancak şuanda Bangkok'ta mülakat alamamış kimse kalmadı gibi gözüküyor ve tekrardan Bangkok'a taşıtmayı düşünüyorum.

Bunun iki sebebi var:

1. Bangkok iki kişi için aşağı yukarı 50-60k daha az maliyetli.
    2. Hong Kong sağlık raporu olmadan mülakata izin vermiyor. Olası bir balgam testine kalmam durumunda en azından asıl talihli olan eşimin vizesini alma süreci Hong Kong'a göre Bangkok'ta daha sorunsuz olacak gibi. Ve benim de raporu bekleme sürecim..

Ama kaygılandığım nokta Kcc üzerinden Ankara to Bangkok, Bangkok to Hong Kong yaptırdıktan sonra aradan daha 1 ay geçmişken tekrar Hong Kong to Bangkok yaptırmak. Aramızda dosyası atlanıp sebepsiz yere mülakat alamayan arkadaşlar da var ve böylesine sürekli değişiklik yaptırmak, dosyanın atlanmasına sebep olacak iletişimsel bir soruna yol açabilir diye de düşünüyorum.

Bu veriler ışığında fikirleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir?

• Merhaba,dosyamı Ankara'ya taşıtmak istiyorum ancak ANK ofisin talepte bulunması gerekiyormu. Mail formatını onların istediği gibi yapmış olmama ragmen dönüş alamadım. Maillere yanıt vermiyorlar. Cevap alabileceğim mail adresi bilen var mı ?

• Merhaba. benim mülakatım tahmini eylül ayına kaldı. Eylülde mülakattan sonra ilk girişimi 5 ay sonra Şubat 2026'da yapmayı düşünüyorum abd'ye. Ama 1 hafta durup dönüp, 5-6 ay sonra Temmuz- Ağustos 2026 gibi tekrar gitmeyi planlıyorum abdye . ama bu sefer muhtemelen kalıcı olarak. Ama planlarım olmazsa yine 1 hafta durup dönmeyi planlıyorum. Nihai olarak ise Şubat 2027 gibi kesinkes giderim. Bu sürelere bakarak greencard'ım yanar mı? Elimden alınır mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@gouryella Geçen yıl @TuttoSPORT 3-4 kere yer değiştirdi ve sorun olmadı. Profiline gidip mülakat deneyimini okuyabilirsiniz.

• @Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gouryella Geçen yıl @TuttoSPORT 3-4 kere yer değiştirdi ve sorun olmadı. Profiline gidip mülakat deneyimini okuyabilirsiniz.

Teşekkürler kontrol edeceğim. Peki Bangkok'un mülakat dağıtımı ile alakalı yorumunuz nedir, malum Asya dosyalarına da bakıyorlar. Case number'ım 234xx. Dosyamı taşıma tarihim daha geç olduğu için olası bir yoğunlukta beni daha geriye atmaları söz konusu olabilir mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@gouryella Sayın @ugursway in bu konudaki mesajını okuyun isterseniz: https://yesilkartforum.com/forum/post/499001
    Karar sizin.

• Panikle ani kararlar almamanızı tavsiye ederim.

Mayıs ayında bülten açıklanmadan hemen önce dosyasını BK'a taşıyan @rasitcenngiz 1 ay sonra mülakat alabildi mesela.

@gouryella, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Teşekkürler kontrol edeceğim. Peki Bangkok'un mülakat dağıtımı ile alakalı yorumunuz nedir, malum Asya dosyalarına da bakıyorlar. Case number'ım 234xx. Dosyamı taşıma tarihim daha geç olduğu için olası bir yoğunlukta beni daha geriye atmaları söz konusu olabilir mi?

• Merhaba, Ankara'da mulakatim var banka hesap dökümünü enpara ingilizce veremiyormus belgeyi Türkçe alamam problem olur mu ? Çeviri yaptırmam gerekli mi ? Birde henüz ıslak imzalı alamadım en kötü ihtimalle e-imzalı almam sıkıntı olur mu ?

• Selamlar iyi forumlar millet.çam sakura sehir hastanesinden cıktim simdi polio icin antikor testi yapmiyorlar ,samatya hastanesi cerrahpasa bunlarda yapmiyor.direk dedikleri bizim(turkiyenin) asi listemizde olmadigi icin antikorda yapilmiyor dedi.polio yu HK yami biraksam ne yapsam arkadaslar ?

• @Cansu-mer çam sakura ya biz de gidecektik Palio için, olmadığını söylediniz fikir edinmiş olduk. Teşekkürler.. Diğer aşıları yapıyorlar mı? Bilginiz var mı? Çünkü bizim de eksik aşılarımız kaldı ve eczaneden temin edemedik.

• @ipek-çakıcı Saati 9 yazarak aldım. Bana da gelmedi 2nl maili ama saat farklı diye de sorun olacağını sanmıyorum

• @acaruzeyir

Tdap/Td :tetanoz,difteri,boğmaca : bunlar cocukluk oldugu icin ve hatirlatma dozu 10 yilda birmis .saglik ocaginiza gidin dedi antikor bakmiyormus ,cam sakura

Kkk: kabakulak,kizamik,kizamikcik
    Hepatit B
    Varicella:su cicegi
    bunlara bakiyorlar

• @Cansu-mer teşekkür ederim faydalı biligler için🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@didemkrbck

Ankara konsolosluk hesap hareketinizi kanıtlayan banka hesabı için İngilizce tercüme istemiyor, Türkçe olması yeterli. Bankaların yeni uygulaması barkodlu evrak vermesi, farklı bir şubeden ıslak imzalı ve imza sirküleri ile birlikte almak için zorlamanız olası bir aksiliğin önüne geçecektir.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   C Cansu mer 

Benzer Başlıklar

• 153
  • 11427
  • 2688
  • 180
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |