Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• ankara'nın cevap verdiği mail adresi var mı ?

• merhaba , kccden mülakat maili aldım fakat dosyam hala NVC de . Benim gibi olan var mı ?

• @Dgns0 Mailin geldiği hafta öyle görünüyor hocam bir 1-2 hafta sonra düzelir. Bende böyle olmuştu

• @aliaytac41 Kcc den 12 haziranda aldım maili. Bana yakın caseli arkadaşların durumu in transit. kcc e tekrar mail atmama gerek var mı ?

• benim CN 200xx viyanaya taşıdım kcc mail attım cevap (Thank you for your inquiry.

Your DS-260 has been processed. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.) şeklinde geldi status check yaptım NVI de görünüyor 21000ler mülakat maili almış ben anlamadım.

• @Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba,

Vizem hala basılmadı. 4 Hazirandan beri "[email protected]" adresine durumumu izah eden hatırlatma mailleri atıyorum ancak dönüş alamıyorum.

Bunun haricinde dikkatimi çeken bir konu ise : https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx adresini kontrol ettiğimde eşim vizeyi aldığı için "Issued" bende ise "Ready" gözüküyor.

Ancak : "Case Last Updated: 12-Jun-2025" şeklinde. Daha önce bu 5-Jun-2025 şeklindeydi. Bunun sürekli güncellenmesi bir çalışma olduğuna işaret midir yoksa sistem kendini otomatik mi güncelliyor?

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz üzere TB testi sebebiyle vizemi alamamıştım. 27 Haziranda test sonucum çıktı ve 4 haziranda ptt yoluyla elçiliğe pasaportumu ulaştırdım. Mülakat öncesinden bugüne kadar CEAC kısmında "Ready" olarak gözüküyordum. Bugün itibari ile "Administrative Processing" olarak gözükmeye başladım. Bu dosyanın işleme alındığını mı gösteriyor ? Yada sizce olumsuz bir durum var mı ?

• @vitruvius sizde mi mülakat alamadınız viyanada dağıttı bizde alamadık hk da

• ⭐⭐⭐⭐

@Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Nalcabasmaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba,

Vizem hala basılmadı. 4 Hazirandan beri "[email protected]" adresine durumumu izah eden hatırlatma mailleri atıyorum ancak dönüş alamıyorum.

Bunun haricinde dikkatimi çeken bir konu ise : https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx adresini kontrol ettiğimde eşim vizeyi aldığı için "Issued" bende ise "Ready" gözüküyor.

Ancak : "Case Last Updated: 12-Jun-2025" şeklinde. Daha önce bu 5-Jun-2025 şeklindeydi. Bunun sürekli güncellenmesi bir çalışma olduğuna işaret midir yoksa sistem kendini otomatik mi güncelliyor?

Teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba,

Bildiğiniz üzere TB testi sebebiyle vizemi alamamıştım. 27 Haziranda test sonucum çıktı ve 4 haziranda ptt yoluyla elçiliğe pasaportumu ulaştırdım. Mülakat öncesinden bugüne kadar CEAC kısmında "Ready" olarak gözüküyordum. Bugün itibari ile "Administrative Processing" olarak gözükmeye başladım. Bu dosyanın işleme alındığını mı gösteriyor ? Yada sizce olumsuz bir durum var mı ?

Tebrikler, yakında Issued olur.
    Bilgi için : https://yesilkartforum.com/forum/post/240589

• @Nalcabasmaz
    Selamlar, hayir herhangi bir sorun yok. Bu vizenizin basim sirasinin bir parcasi, bir kac gun icerisinde onaylandigini görebilirsiniz, tebrikler. Simdiden Amerika’da bol sanslar.

• @FıratD aynen biz de maili bekleyecektik. Kayıtlarımızı oluşturalım. @aliaytac41 cevabınız ve bilgilendirme için teşekkür ederiz. Bol şans hepimize.

• @aliaytac41 selamlar Ali Bey. Bizim numaramız 5700lerde ama henüz mail gelmedi. State gov green card sekmesine bilgilerimizi girip kontrol sağladığımızda ilk gün aldığımız çekilişi kazandığımız yönünde bir bilgilendirme ekranı çıkıyor. Her hangi bir değişiklik yok o formda. Nereden bakabiliriz ya da mail mi atmalıyız kcc'ye ya da Ankara'ya sizce?

• ⭐⭐

@Ferhatyılmaz selamlar, kcc ye mail atarak sorgulayabilirsiniz.

• @onuru çok teşekkür ederim. Bu arada dosyamız ready olarak görünüyor ceac'te. Bunun anlamını görüşme için tarih planlanmış mı, planlanacak olarak mı alıyoruz?

• ⭐⭐

@Ferhatyılmaz evet, dosyaniza tarih atanmis veya atanacak yakinda, sureyi ogrenmek ve saglik muayenesini organize etmek istiyorsaniz kcc ye sorgulayip islemleri hizlandirabilirsiniz.

• @irem-ylcn merhaba, biz dosyamızın son durumu ile ilgili mail atmıştık aşağıdaki şekilde. Kendinize göre düzeltebilirsiniz.

Dear KCC Officer,

I am writing to inquire about the current status of my DV2025 case. My case number is 2025xxxxxxxxx.

I submitted my DS-260 form on July 10,2024 . ( formu gönderdiğiniz tarih) However, the CEAC system still shows my case as 'AT NVC' and I have not received any interview notification yet.
    Could you please confirm whether my DS-260 has been prossed and if my case is ready for scheduling?

Thank you for your assistance.

İsim/Soyisim
    Doğum tarihi

Maili attıktan 1 gün sonra dönüş yapmışlardı.Umarım güzel haberler alırsınız 🙂

• Herkese iyi forumlar arkadaşlar bugün uzun süredir beklediğim mülakat maili geldi fakat sevinsem üzülsem mi bilemedim çünkü daha kız arkadaşımda nikah işlemleri başlatacaktık şu an nasıl bir yol izleyebilirim yardımlarınızı bekliyorum

• @goktug1122 hemen nikah kiyin önden, sonra ds260 actirip , esinizi ekleyin.

• Dosya numaramın duru.unu kontrol ettigimde bugun ready durumuna gecti ama case numaramin yaninda 01 yazıyor eşimede ds260 doldurmustum completed gozukuyordu sayfada henüz 2NL mail almadık. Esim icin mulakat olusturulmadımı bu bir sorun mu ? Henuz 2NL mail alip evlendigimi esimide dahil etmek istedigime dair bir mail atılmadi

• @MERVE-SARI merhaba benim dosyam da ready’e geçti, 2NL geldikten sonra dosyamı açtırıp medeni durumumu güncelliycem. Güncelledikten sonra ESC sayfasıda güncelleniyor. Biz de aynı şekilde eşim için DS-260 doldurup submit ettik.

• durumumu kontrol etmek için https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx adresine girdiğimde sürekli geçersiz dosya numarası uyarısı veriyor.Yanlış yerden mi bakıyorum acaba. Bu şekilde uyarı alan var mı ? Dosyanın ready ye geçtiğine buradan bakmıyor muyuz?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |