Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @gouryella eylül sonu sanırım bitiyor en ufak aksaklıkta süreç bitiyor yani ankaraya güvenmeyin sözünü KCC ye güvenmeyin olarak güncellemek gerek gelecek arkadaşların aklında olsun.

• Dosyayı KCC ile taşımak mantıklı gibi duruyordu ama Viyana çok yapıcı mail attı yani aslında KCC değil de direk konsolosluk ile taşımak sanki daha mantıklı gibi geldi bu süreçte bana.

• @ATS16 çok teşekkür ederim hocam detaylıca anlattığınız için şimdi o kadar az bi süremiz var ki elimiz ayağımıza dolaştı vize mülakatının erken olmasına bile sevinemedik tek merak ettiğim bu anlattığınız prosedürlerden hangisi yapamazsak vize mülakatında tölere edilebilir

• @emr19 evet ankara

• ⭐⭐⭐⭐

@goktug1122

Eşinizi dosyanıza ekleyebilmek, eşiniz ile beraber mülakata katılabileceğinizi teyit eden konsolosluktan konfirme almak ve her ikiniz içinde hazırlanması gereken evrakların size email ile gönderilmesi süreçte ilerlemeniz için olmazsa olmaz.

Daha önce söylediğim üzere sürecinizi yetiştiremez iseniz mülakat sonrası da sağlık kontrolüne girebilirsiniz, sağlık raporunuz konsolosluğa iletildikten sonra sizinde pasaportlarınızı konsolosluğa ulaştırdıktan sonra vizeleriniz basılabilir ama süreç uzayacak. Tüm süreçlerde her zaman bir risk var, bol şans!

• evet o şekilde girdim oldu. ready yazıyor. Çok teşekkür ederim

• @vitruvius eylülde bir problem mi var

• @Spectator
    Lutfen sureciniz icin olusturulmus DV2026 basliklari altindan sorularinizi iletiniz.

• Sağlık muayeneme kadar 2nl mail gelmezse konsolosluğun gönderdiği lise belgelerini isteyen maili mi çıktı almalıyım?

• @yalcin61 konsolosluk lise belgenizi istedi ama 2nl gondermedi mi ? Bir acayiplik var . Bir mail atın konsolosluga 2nl gelmedi diye .

• arkadaşlar viyanadan şöyle bir cevap aldım acaba tekrar dosyamı taşır mısınız diye mesaj atmalıymıyım yoksa onlar benim dosyamı kcc den mi bekleyecekler muallakta kaldı benim için.
    "we have not received your request to transfer your case from Ankara to Vienna.
    We will accept your DV case for processing. Your case will most likely be scheduled in September as the August schedule is already full.
    Once we receive your case from KCC, we will contact you again"

• @vitruvius zaten taşıyacak olan şu an için viyana değil mi ? Acaba sizden taşıyalım diye onay mi istiyorlar . Siz isterseniz hemen matbu tasima mailini atın. Beklemeyin ve boş slot olursa hemen gelebileceginizi belirtin.

• Bu ileti silindi!

• @omerko ben e onu düşündüm nerden bulabilirim acaba matbuu taşıma mailini?

• @aliaytac41 selamlar, bizim de 30 temmuz görüşmemiz, sağlık randevusunu 2nl maili gelmedigi için henüz almadım. Aynı sebeplerden ötürü biz de 1 ay öncesine almak istiyoruz ancak görüşme saati olmadan alınamıyor diye biliyorum. Nasıl aldığınızı sorabilir miyim

• ⭐⭐⭐⭐

@vitruvius

Benim email’den anladığım daha önceki talebinize ve dosya taşındığı konfirmasyonuna rağmen dosyanız KCC tarafından Viyana’ya atanmamış, bu durumu sizin Viyana konsolosluk ile iletişime geçmeniz ile fark etmişler.

Viyana konsolosluk kendi inisiyatifi ile dosyanızı taşımayı ve işlem yapmayı kabul etmiş. Ağustos ayındaki sıkışıklık nedeniyle Ağustos ayına mülakat veremeyeceklerini, Eylül için mülakat planlaması yapabileceklerini net bir şekilde iletmişler.

Bunun üzerine tekrar kurcalamaya gerek var mı, biliyorum stresli ve endişelisiniz. Sizin yerinizde olsam Viyana’ya bir email daha atacaksam aşağıdaki metini CN bilgileriniz ile yazarak nazik destek isterdim. Bol şans!

**

Thank you for your prompt reply and for your kind assistance in accepting my case. I sincerely appreciate your support.

I was disappointed to learn that KCC did not notify you earlier about my case, especially since I submitted my request nearly six months ago and received confirmation that VNN would handle it. I understand that delays can occur in such processes, and I’m grateful for your efforts to address this matter.

Please note that my schedule is flexible, and I would be glad to travel to Vienna on short notice should an earlier appointment become available. I’d be very grateful if you could keep me updated regarding any openings.

Thank you once again for your time and assistance. I look forward to hearing from you.

Best regards,

• @vitruvius forumda bir yerlerde vardı .

• Selamlar herkese, mülakatıma yaklaşık 1.5 ay kaldı fakat finansal olarak negatif durumdayım. Finansmanı sağlayabilecek bir durumum kalmadı. 5 aydır evdeyim bu bültenler yüzünden. Kredi de alamıyorum yurt dışı kaynaklı çalıştığım için. Daha önce finansal yönden bir kurumdan destek alan oldu mu acaba? Hesabımda göstermelik girdi çıktı yapabileceğim bir yol var mıdır. Teşekkürler…

• @3rdcaptain
    Tiran konsoloslugunun maddi kanit isteyip istemedigini kontrol ettiniz mi? Ben istedikleri evraklara baktigimda finansal bir belge talep etmediklerini goruyorum.
    Gozden kacirdigim bir durum varsa soyleyin lutfen.
    Hatirladigim kadariyla Tiran Konsoloslugu banka dokumu yerine, su an icin bir degisiklik var mi emin degilim ama direk sponsor talep ediyorlardi. Bu durumda sizin bankaya para koymak yerine sponsorluk sartlarini tasiyan birini bulmaniz gerekebilir.

• @3rdcaptain hocam Hadii mulakati geçtin, hadi bileti de hallettin abd ye gittin . Peki ya sonrası.

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 15673
  • 180
  • 316
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

115

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |