Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• @okokok Yeni sistemdeki VFS icin mi yapmistiniz odemeyi yoksa onceki PTT odemesi mi soylediginiz acaba?

• @nazmi4343 önceki siteden ptt seçmiştim. Şu an VFS premium olarak çıkıyor. Bir şekilde yanlış aktarılmış sanırım.

• Bu ileti silindi!

• Ufak bir güncelleme: şimdi pasaport teslim alınabilir diye bir mail geldi. teslimat yeri seçmemize rağmen. gelen mailde eğer ki teslimat isterseniz aşağıdaki bağlantıyı takip edin diye bir uyarı var oradan premium delivery seçebiliyorsunuz adrese teslim için pasaport başına 1010 TL alıyorlar. kredi kartı ile de ödenebiliyor.

• @ismailipek Ankara'dan mi teslim alinabilir diyor e-mail yoksa sehrinizdeki bir ofise yollanmis mi pasaportunuz? Bir de gonderilen e-mailde UPS'in subesinden pick-up seklinde alma gibi bir opsiyon yok mu? Sadece eve teslimat mi sunuluyor? Yeni sistemde UPS Premium Location secili bende suan sehrimdeki bir UPS ofisinden pick-up olarak, mulakat sonrasi oraya mi gonderilecek yoksa sizdeki gibi Ankara'da gelin alin veya 1010tl odeyin mi diyecekler acaba emin degilim.

• Merhaba arkadaşlar. Bu yeni kayıt sistemi gerçekten bir kaos, yeni kayıt açtım, eşim için de açtık, (10 yaşındaki oğluma gerek var mı bilmiyorum) bize sadece randevumuz olduğunu ve tarihini gösteriyor, ne bir ödeme sayfasına yönlendiriyor ne bir kargo şirketi seçtiriyor. Ne yapacagız anlamış değilim. Bu işi doğru bir şekilde yapıp, görüntülü anlatacak kimse yok mu?

• @nazmi4343 aşağıdaki gibi bir mail geldi.
    Dear Visa Applicant,

Please be informed that your U.S. Visa documents are ready for collection at the below address from 14:00hrs to 18:00hrs Monday to Friday (official holidays excluded) at the below address.

UID xxxxxxx

Collection reference xxxxxx

Farilya İş Merkezi, Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. No:8, Kat:1, No:4, Çankaya, Ankara, Türkiye

If you would rather have your documents returned via courier delivery, then please use the following link where you will leave your desired address for passport delivery:

• Bu ileti silindi!

• Aynı durum bende de var. Eski sitede PTT teslimat görünürken, ekstra ödeme yaparak eve teslim istemiştim. Yeni sitede "VFS GLOBAL- Ankara" ankara şube teslimat olarak görünüyor. Sistem şu an hiç güven vermiyor, uçuşa da 12 gün kaldığı için güvenemedim. Pazartesi gününe tren bileti aldım, istanbuldan ankaraya gidip elden teslim alacağım.

• @ismailipek Merhaba kayıt yaparken eş ve çocugu nasıl ekledınız yoksa sadece kendınız için mı yaptınız ?

• Yeni sistemde garanti bankasına gidip ücret yatırabilen var mı acaba?

• Cevap: Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

Herkese merhaba 30 Mayıs itibarı ile yeni randevu sistemine kayıt olma zorunlulugu gitirldi . Bu bizi f4 ile zaten hali hazırda randevu tarıgı belli olanlar içinde mi gerekli ben yeni ais sayfasından kayıt etmey calıstım basaramadım yapabilen varsa yol gosterirse sevinirim hepinize cok tesekkur ederim randevumuz 27 Haziran

• @nazmi4343 merhaba telefon İnterneti üstünden bağlandım ben açılıyor

• @ismailipek Merhaba Ismail bey, pasaportunuzun son durumu nedir acaba adresinize gonderildi mi?

• Merhabalar ailem için vizze randevumuz vardı. ABD'de olduğumdan güncellemeyi yeni gördüm ve sadece randevu alabilmek için boş ds 160 formu ile açmıştım şuanda güncel ds160 formunu randevu sistemine kaydedemiyorum. Konu hakkında bilgisi olan varmıdır ? Randevumuz yanmıyodur umarım ://

• Selamlar;
    Yeni vize sureciyle vize yenileme talebini olusturmus durumdayim. 2 sorum var.
    A) Hala randevu secimine zorladi. 13 haziran 00:15 randevu tarihim gozukuyordu. Lakin bu randevuya da gitmedim haliylen. Su an girdigimde sisteme randevu sekmesi aktif gozukmuyor. Sistemden dusmus. Bir sorun yok gibi.
    B ) Sorum su ki... Vfs e global Istanbul'a dokumanlari ne zaman teslim etmeliyim? Bir onay maili gelmesi mi gerekiyor? Ceac visa status check sayfasinda ds 160 numarasiyla application id girip vizemin durumunu takip edemiyorum. "Your search didnt return any data" hatasi aliyorum.

Bu konu hakkinda bilgisi olanlar varsa paylasirsa cok sevinirim.

Herkese kolay gelsin.

• Merhaba , yeni sistemde kredi kartı ile ödeme yapabilen var mı acaba yoksa sadece havale ve şubede mi ödeniyor?

• 3 haziranda visa status issued oldu. Hala passport teslimi icin bir bilgilendirme olmadi. Bu durumu yasayan var mi. Nereden iletisime gecilebilir.

• EB2-Niw vize tarihim temmuz sonlarinda oldugu icin onceden ais den kayit yaptirip randevuyu onaylamistim. Ancak o zaman su anda sistem tasiniyor odeme yapmayin demisti. Ayrica vize comfirmation pagede orada gozukuyordu. Simdi baktigimda ise yeni sisteme tasinilmis sanirim https://ustraveldocs.com/ uzerinden. Ancak orada hesabima ulasmaya calistigimda
    "Unable to update the legacy account. Please verify that you have entered the Date of Birth and Passport Number exactly the same way it was registered in the legacy account. Please note that every applicant requires a unique email address." diyor. Ayrica comfirmation page de de herhangi bir barkod goremiyorum AIS de, bu konuda yardimci olabilecek var mi?

Bu durum benzeri olarak onumuzdeki gunlerde EB2-NIW veya EB1 icin randevuyu AIS uzerinden yapmis olan ama yeni sistemde goremeyen veya gorebilen var mi? Yeni sistemde kayit bizim icin gecerli mi?

• Farilya İş Merkezi, Kızılırmak Mah. Ufuk Üniversitesi Cad. No:8, Kat:1, No:4, Çankaya, Ankara, Türkiye

Adresinden pasaportunu teslim alacak kişilerin dikkatine

Aile üyeleri varsa pasaportları almak için eşinizden yetki belgesi istiyorlar. Chatgpt’inin önerisi ile aşağıdaki gibi imza aldım. Kabul ettiler.

Tarih: [gg/aa/yyyy]

Ben, [xxxx], pasaport numaram: [XXXXXXXX], eşim [xxx]'ı, kendim ve çocuklarım [xxx – Pasaport No: XXX], [xxx – Pasaport No: XXX] adına pasaportumuzu teslim alması için yetkilendiriyorum.

Saygılarımla,
    [xxx]
    [İmza]

Benzer Başlıklar

• 84
  • 1072
  • 91
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |