Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Göçmen ve Göçmen Olmayan Vize Randevu Sisteminde Değişiklik (30 Mayıs 2025)

• @nazmi4343 gönderilmedi tabi ki 🙂 gidip aldık dün ancak korkunç bir sistemsizlikten ötürü 20 kişilik sırayı yaklaşık 90 dk beklemek zorunda kaldık. yola çıkacağımız ve şehir dışında olduğumuz için saberttik istanbul veya ankarada yaşayanlar için öğleden sonra 16 gibi daha sakin olabilir.

• @ismailipek İsmail bey yenı sıstemde eşiniz ve çocugunuzda çıkmışmıydı ? Bızde gorunmuyor da kendınız mı ekledınız ??

• Benim bulunduğum ilçede vfs olmadığı için adresime ups ile gelsin diye premium delivery seçtim fakat bana ödemesini yapmam için yönlendirdiği vfs sayfası düzgün çalışmıyor. Bu durumda olan var mı? Eski sistemde ptt olması çok iyiymiş gerçekten. vfs işi biraz zorlaştıracak gibi.

• @ismailipek Merhaba, Mulakattan kac gun sonra pasaportlari aldiniz? Ben de ona gore Annemin mulakati var ona gore bekletecem Istanbul da bir kac gun. Sonucta adrese teslim secenegimiz de yokmus. Gidip vfs den almak daha iyi olacak.Tesekkurler.

• @ismailipek Size e-mail gonderildikten sonra vfs nin sitesinden evinize teslimat odemesi yapmis miydiniz? Ona ragmen mi gelmedi? Cok buyuk bir karmasa var ortada malesef gorusmeden sonra pasaportum sehrime pick up icin veya teslimat olarak gonderilecek mi yoksa Ankara'ya tekrardan saatlerce yolculugun ardindan gidip almam mi gerekecek hic bilmiyorum, keske karistirmasalardi sistemi bu kadar. Sizin vizeniz gorusmenizin ertesi gunu issued oldu ve onun ertesi gunu de teslimat icin Ankara'da hazirdi degil mi? Tesekkur ederim yanitiniz icin.

• Eksik evrağımı haziran ayında göndermem gerekiyor sisteme kaydolamıyoruz mailimize cvp gelmiyor pzt sitede yazan numarayı aramayı düşünüyorum nasıl olacak bu iş cok kafam karıstı

• @berika Ben USA karti ile odeme yapabildim

• @demetonurarya Selamlar bizde tam bir kaosun içine düştük eşim ve cocuklarım yeni sistemde görünmüyor 27 Haziranda randevumuz iki kez case actım hala çözülmedi

• Arkadaslar su an sifirdan randevu almak isteyenler icin grup randevusu olayi nasil oluyor? 2 kisilik aileye birlikte vize randevusu almak istiyoruz

• @AYSY33 pasaport teslim alınabilir maili gelince seçenek olarak da premium pick up geliyor bir bağlantı ile oradan satın alabiliyorsunuz. 2 gün sonra aldık.

• @nazmi4343 issued olduğu gün saat 2 itibariyle teslim alınabilir oldu sistemde mail akşam 5 gibi gelmişti. pick up seçmiştik traveldocs sayfasından ama ödeme yaptırmamıştı. gelen mailde ödeme yapabileceğimiz link gelmişti. çok kalabalık değilseniz kesinlikle teslimat satın alın mail geldikten sonra. 20 kişi için yaklaşık 90 dk bekledik.

• @ismailipek Yanitiniz icin tesekkurler. Aslinda teslimat veya ayni sehir pick-up istiyorum ama konsoloslugun pasaportu kac gun icinde vfs'ye teslim edeceginden ve teslim ettikten sonra premium teslimat satin almamiz halinde pasaportumun tarafima kac gunde ulastirilacagini bilmiyorum gorusmeden sonraki hafta ucusum da oldugu icin riske atmak da istemiyorum. Yani yanlis anlamadiysam siz ayin 10 unda vize gorusmesine girdiniz, 11'inde sistemde issued olup ayni gun saat 5'te pasaportunuz VFS'nin ofisine ulasmisti degil mi? Mail de ayin 11'i aksam mi gelmisti odeme yapabilirsiniz veya gelip alabilirsiniz seklinde? Uzun oldu kusura bakmayin 2 gun kaldi gorusmeme o yuzden sormam gerekiyor. Tesekkur ediyorum cok.

• Merhaba
    24.06.2024 tarihinde Ankara da green kart vize mülakatım var. Yalnız bu bahsedilen pasaport teslim alma yeri vb şeyleri eski sistemde yapmadım yeni sistemde nasıl yapacağım. Kafam baya bi karıştı Mesela vize ücretini konsoloslukta mı ödeyeceğim yoksa yeni ustraveldocs sitesinde mi. Yardım edebilecek biri olursa sevinirim.

• Aynı durumdayız 24 haziran görüşme var bi beceremedim kayı işini ds 260 onay numarası yazıyor giriyorum kabul etmiyor

• @gucarslan merhaba
    24.06.2025 tarihinde green kart mülakatım var yalnız pasaport teslim alma yerini eski sistemde denedim zamanı geçtiği içi yapamadın yeni sistemde de kayı yapamıyorum. Gelen mailde böyle bir ibare var
    New System Registration: Create a profile at ustraveldocs.com at least 2 days before your visa interview.
    Legacy Applicants: If you previously registered at ais.usvisa-info.com, follow the legacy applicant instructions on the new platform. anladığım kadarıyle görüşmeye gitmeden 2 gün önce kayıt yaptırmış olmamız gerekiyor. ama yapamadım bir türlü

• @ismailipek merhaba
    ds 260 onay numarasına ne yazıyoruz aa ile başlayan kodu yazıyorum onaylamıyor

• @nazmi4343 Selamlar evet. Vize memuruyla sohbet ederken de sormuştum. Biz vizenizi hazırlıyoruz yarın gün içinde basılmış ve vfs'ye teslim edilmiş olur ancak teslimat işini vfs yaptığı için onların bilgilendirmelerini takip edin demişti. bir aksilik çıkmazsa randevunuzdan sonraki gün akşam 5 gibi vfs ofisini ziyaret edin derim eğer vaktiniz oursa.

• @ismailipek MERHABA
    24.06.2024 tarihinde Ankara da green kart vize mülakatım var. Yalnız bu bahsedilen pasaport teslim alma yeri vb şeyleri eski sistemde yapmadım yeni sistemde nasıl yapacağım. Mesela vize ücretini konsoloslukta mı ödeyeceğim yoksa yeni ustraveldocs sitesinde mi. ustraveldocs sitesine girdiğimde ds260 onay numarası istiyor yazıyorum kabul etmiyor.Yardım edebilecek biri olursa sevinirim.

• @İrem-Cuarto bizim basvurudada cocuklara aynı c53 kodlu vize turu cıktı case actım sız cıkınca bılgı verirseniz sevinirim bizim randevu 27 haziranda

• Ödemeyi yaptım ama mevcut tarih yoktur diyor ne zaman açılır sürekli kontrol mü etmem gerekiyor?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

129

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |