Arkadaslar merhaba, AOS paketimi hazırladım, salı günü göndereceğim bir aksilik olmazsa. Emin olmak adına bir iki sorum olacaktı. Öncelikle AOS paketim içinde I-485, I-765 ve I-131 olduğu için 6 adet foto koyuyoruz ( her form için 2 adet) değil mi?
Diğer sorum ise, AOS paketinin içine talep ettikleri destekleyici belgeleri birer adet koyuyoruz? Yani I-765 için de ayrıca passport copy, visa page koymam gerekmiyor değil mi zaten I-485 içinde dosyada hepsi mevcut? İzlediğim bazı videolarda koymuşlar, bazılarında gerek yok demişler o nedenle teyit etmek istedim.
Bir de en önemli sorun şu ki, eşim için turist vizesini uzatmıştık. Kabul edildi elimde Approval Notice var. Ve gelen Approval Notice’de I-94 kaydı da var. Belgede valid tarihi June 11, 2025 yazıyor. Fakat elektronik olarak I-94 u actıgımda yıl yanlıs girilmiş valid tarihi June 11, 2024 yazıyor. Bu durumda extensionın approval notice kopyasını koymam yeterli olur mu?
I-864 formunda takıldığım bir soru hariç her şeyi tamamladım gibi görünüyor (sponsorluk baslıgı altında sordum dönüş bekliyorum)