Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Mehmet-ynd, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar Bangkok için lise transkripti olmak zorundamı 2003 te böyle bir şey yoktu nereden bulurum

Size şurda cevap vermiştim; https://yesilkartforum.com/forum/topic/672/lise-diploması/25?_=1739467414534#

• Arkadaşlar merhaba. Kcc ye mail attım. Mulakat tarihim Viyana'da 24 Nisan olarak belirlenmiş. Hepimizin yolu açık olsun.

• @Mehmet-ynd diploma için bilmiyorum, forumda aynı konudan müzdarip birçok kişi var, onlar sanırım il milli eğitime gidip aslı gibidir belgesi aldılar, yalnız hiç ama hiç emin değilim, deneyimleri okuyun 😃 ben şahsen il milli eğitime gidip İngilizce olarak lise transkriptimi aldım geçen hafta (benim okulum da kapanmıştı).

• ⭐⭐⭐

Sevgili dostlar......3 Nisan 2025 Viyana mülakat tarihimizi öğrenmiş bulunmaktayım.... Herkesin bu güzel duyguyu yaşamasını canı gönülden isterim

• @Flight101 umarım her şey gönlünce olur abi su gibi akıp geçti vallahi daha dün schengen vizesini konuşuyordum

• @Flight101 tebrikler. Her şey gönlünüzce olsun. Nereden öğrenebiliriz biz de mülakat tarihi bekliyoruz.

• @ugurbocegi mezuniyetiniz 2008 sonrasımıydı?

• @Flight101 deneyimlerinizi merakla bekliyoruz, vizelerinize sağ salim kavuşmanız dileğiyle 🙏

• @erenas sağ salim vizenizi almanız dileğiyle iyi haberlerinizi bekliyoruz 🙏

• Sevgili arkadaşlar İzmir den Dallas'a uçak bileti almaya çalışıyorum. Lufthansa ile ucuza bilet buldum fakat Frankfurt üstünden Dallas'a gidiyor. Green card la giderken schengen vizesi yok diye sorun çıkar mı. Var mı bunu tecrübe eden.

• ⭐⭐⭐

@yasavul teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsun

• @erttas Hayir cikmaz. Ayni sekilde lufthanza ile frankfurt aktarmali abd ye gittik. Hic bir problem ile karsilasmadik.

• @Flight101 2NL'i 13 Subat'ta mi aldiniz?

• @Gs1905 peki frankfurt hava limanı için minimum kaç saat bekleme öneriyorsunuz?

• KCC'ye mail atarak mülakat tarihimi sordum, 13XXX için 29 Nisan Viyana.

• KCC ye attığım maile hemen cevap verdiler ve 17 Nisan’da Viyana’da randevu planlandığını söylediler. Herkese iyi akşamlar dilerim.

• @gucarslan telefondan yapamadım. Bilgisayara şimdi geçebildim düzeltiyorum hemen

• ⭐⭐⭐

@Stoic-Turk Henüz 2nl almadık daha KCC ile yazıştım 20:00 TSİ de...

• Merhaba arkadaşlar bir mülakat haberide benden. 29 Nisan için mülakatım planlandı. Destekleriniz için çok teşekkür ederim ☺

• ⭐⭐⭐⭐

@erttas

Göçmen vizeniz olması nedeniyle bağlantı havalimanlarında vize ihtiyacınız olmayacak.

Doğru konu başlığını incelemeniz, sorularınız için ve daha detaylı tecrübeler için Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti başlığını inceleyebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |