DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@erenas sağ salim vizenizi almanız dileğiyle iyi haberlerinizi bekliyoruz :folded_hands:
-
Sevgili arkadaşlar İzmir den Dallas'a uçak bileti almaya çalışıyorum. Lufthansa ile ucuza bilet buldum fakat Frankfurt üstünden Dallas'a gidiyor. Green card la giderken schengen vizesi yok diye sorun çıkar mı. Var mı bunu tecrübe eden.
-
@yasavul teşekkürler hepimizin gönlüne göre olsun
-
@erttas Hayir cikmaz. Ayni sekilde lufthanza ile frankfurt aktarmali abd ye gittik. Hic bir problem ile karsilasmadik.
-
@Flight101 2NL'i 13 Subat'ta mi aldiniz?
-
@Gs1905 peki frankfurt hava limanı için minimum kaç saat bekleme öneriyorsunuz?
-
KCC'ye mail atarak mülakat tarihimi sordum, 13XXX için 29 Nisan Viyana.
-
KCC ye attığım maile hemen cevap verdiler ve 17 Nisan’da Viyana’da randevu planlandığını söylediler. Herkese iyi akşamlar dilerim.
-
@gucarslan telefondan yapamadım. Bilgisayara şimdi geçebildim düzeltiyorum hemen
-
@Stoic-Turk Henüz 2nl almadık daha KCC ile yazıştım 20:00 TSİ de...
-
Merhaba arkadaşlar bir mülakat haberide benden. 29 Nisan için mülakatım planlandı. Destekleriniz için çok teşekkür ederim ☺️
-
Göçmen vizeniz olması nedeniyle bağlantı havalimanlarında vize ihtiyacınız olmayacak.
Doğru konu başlığını incelemeniz, sorularınız için ve daha detaylı tecrübeler için Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti başlığını inceleyebilirsiniz.
-
Bilet alımı öncesinde ilgili havayolunun çağrı merkeziyle teyit etmenizde de fayda var. Bir diğer önemli olan da tüm uçuşları tek PNR altında almanız gerekiyor.
Daha detaylı tecrübeler için Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti başlığını inceleyebilirsiniz.
-
@pnarr birde doğru cevaplar almak için dosyanızı taşıdıginiz konsolosluk bilgisini de imzaniza eklemeniz yararınıza olacaktır.
-
@Mehmet-ynd evet çok daha sonrası hatta :D
-
@lesnarhomie merhabalar hayır istemediler, problem çıkacağını sanmıyorum.
-
@kinghaze35 marina yani asian medical’den de alabilirsiniz. Satın alma işlemini online yapıp, ödeme ekranının ekran görüntüsünü whatsapptan kendilerine iletin ve seçmiş olduğunuz gün için hangi saat geleyim diye sormayı unutmayın. Kolaylıklar dilerim.
-
Merhabalar exxel tablosuna bilgilerimi ekleyemiyorum uzun zamandır uğraştım ama yapmadım henüz 3binlerde CN ama bir türlü exxel tablosuna bilgilerimi ekleyemedim lütfen biri yardımcı olabilirmi acaba
-
@Ongn maalesef ilk harfı Ö ile yazınca direkt O olarak çevirdi bende soyismimi küçük harfler ile yazdım karışıklık olmaması adına.Başka bir bilgisayardan da denedim aynı şekilde düzeltiyor
-
@ATS16 teşekkür ederim imzamı güncelledim ama dosyamı taşımadığım için konsolosluğu belirtmedim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum