Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!

  • Bu ileti silindi!

  • @alikazl ilçe sağlık müdürlüğü yardımcı oluyor anında.

  • ⭐⭐

    @merlin bundan büyük problemin olmasın sıkıntı olmaz


  • Merhaba, mükakatta göstermemiz gereken parayı tek seferde hesaba transfer etmiş olmak sıkıntı yaratır mı? 20 küsür bin dolar göstereceğim. Mülakattan yaklaşık bi 2 hafta önce bu tutar babam tarafından hesabıma aktarılacak ama sorun olur mu 🤔


  • Merhaba, ais kaydı yaparken kendimi ekleyip yanlışlıkla çıkış yaptım, şimdi diğer aile üyelerini ayrı olarak ekleyebiliyorum düzeltemedim. Bu büyük bir problem mi?


  • Herkese merhaba, foruma ilk defa bir şey yazıyorum çok fazla yazı var ve biraz içinde kayboldum açıkcası. Öncelikle hiçbir ülkede oturum/çalışma izni veya vizem yok. Anladığım kadarıylada bu durumda olanlar için kcc ile değil (direkt turum/çalışma izni veya vize istiyor diye anladım) de case numberım aktif olduktan sonra direkt konsolosluklar ile iletişime geçip dosya taşıması yapmam gerekiyor. Vize bültenine baktığımda eu için şubat ayı 12.000 mart için ise 13.000 ler gördüm. Sıralamam 13xxx benim durumum için mart ayından sonra mı konsolosluklar ile iletişime geçilmeli? Geç kalmamışımdır umarım.


  • @ilaydadoganay, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba, mükakatta göstermemiz gereken parayı tek seferde hesaba transfer etmiş olmak sıkıntı yaratır mı? 20 küsür bin dolar göstereceğim. Mülakattan yaklaşık bi 2 hafta önce bu tutar babam tarafından hesabıma aktarılacak ama sorun olur mu 🤔

    Hayır sıkıntı yaratmaz, babanızın size ABD’de başlangıç için verdiğini söylersiniz. İmzanızdan anladığım, mülakata Napoli’de gireceksiniz sanırım. Napoli mülakatta finansal belge istemeyebilir, ilgili evrakları Konsolosluğun ilgili sayfalarından takip edebilirsiniz.


  • @finn_ numaranız aktif olmadıysa kcc ye mail atıp istediğiniz konsolosluğu belirterek taşıma yapabilirsiniz, ancak yakın zamanda visa bulletin açıklanır acele etmelisiniz ,aktif olduğunuzda taşımak istediğiniz konsolosluğa mail atıp taşıma talep etmeniz gerekir kcc ile değil
    Yani aktifseniz konsolosluğa,aktif değilseniz Kcc ye mail atıp tasiyorsunuz


  • @finn_ şuan kcc ile iletişime geçip dosyanızı taşıyabilirsiniz current olmasını beklemenize gerek yok zaten mart ayı 13.000 nisan ayında mülakat alırsınız eğer taşırsanız. Hongkok bangkok muscat gibi vizesiz ülkeleri tercih edebilirsiniz

  • ⭐⭐⭐⭐

    @finn_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese merhaba, foruma ilk defa bir şey yazıyorum çok fazla yazı var ve biraz içinde kayboldum açıkcası. Öncelikle hiçbir ülkede oturum/çalışma izni veya vizem yok. Anladığım kadarıylada bu durumda olanlar için kcc ile değil (direkt turum/çalışma izni veya vize istiyor diye anladım) de case numberım aktif olduktan sonra direkt konsolosluklar ile iletişime geçip dosya taşıması yapmam gerekiyor. Vize bültenine baktığımda eu için şubat ayı 12.000 mart için ise 13.000 ler gördüm. Sıralamam 13xxx benim durumum için mart ayından sonra mı konsolosluklar ile iletişime geçilmeli? Geç kalmamışımdır umarım.

    Merhaba. Geç kalmışsınız, nerdeyse aktif olmak üzeresiniz. Hemen şimdi KCC'ye e-posta göndermenizi öneririm.
    Benim şu iletimdeki gibi bir e-posta hazırlayıp gönderin.
    Schengen vizeniz varsa Viyana, yoksa Hong Kong veya Bangkok'u tercih etmeniz iyi olur.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @muratch Talihliye yaptığınız Muscat tavsiyesinden emin misiniz?

    DV2025 sürecinde EU’dan kaç kişiye mülakat dağıtmış MST, dikkatle incelemenizi tavsiye ederim. @finn_


  • @bahar_aydin Hayırlı olsun sizler için. Darısı başımıza 🙂 Molnar'a sağlık muayenesi için nereye ve nasıl bir mail attınız acaba?

  • ⭐⭐⭐

    @melisa-ay
    Selamlar ...

    Bucketlist..

    1. Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
    2. DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
    3. DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
    4. DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi

    Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀


  • @boredeng çok teşekkürler. Bu arada başka birilerinin daha başına gelirse E-nabız çağrı merkezini arayıp bildirebilir sistemsel bir sorun varmış çözüyorlar hemen


  • Arkadaşlar merhabalar,aklıma takılan bir soruyu sizinle paylaşmak istiyorum. Mülakat için hesap dökümü sunarken sadece dolar hesabı mı gösterdiniz? Benim euro olarak biraz birikimim var, ancak bunu dolara çevirip dolar hesabında mı göstermem daha doğru olur? Aynı şekilde, TL hesabımda da maaşım duruyor. Hesap dökümünü euro, TL ve dolar olarak mı sunmalıyım yoksa tek hesap olarak mı ? Ve tek hesapta toplamak sorun yaratır mı? Siz nasıl yaptınız? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @pnarr para sizinse türünün önemi yok.
    isterseniz devlet tahvili gösterin.. para birimi önemsiz.


  • 2.doz aşıları olmadan amerikaya girmekte bir sorun yaşarmıyız

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Cemal-Sefa-ÖZCAN abd'ye girişte aşı sormuyorlar


  • Çok teşekkür ederim. (@ATS16, @muratch, @Uzuzi, @Serapp ) Hong Kong, Muscat ve Bangkok'a dvcharts.xarthisius.xyz dan bakıp kontrol ettiğimde en mantıklısı Hong Kong gibi duruyor kcc ye mail atıp dosyamı taşicam sanırım ufak bir maliyet araştırması yapıyorum.


Benzer Başlıklar

  • 11427
  • 153
  • 12173
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum