Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @deebee evet durumum biraz karmaşık , vatandaşlığım yok üniversite de eğitim gördüğüm süre boyunca oturma iznim vardı ve şuanda iptal olmuş durumda yani dediğiniz gibi over stay yaptım ülkeden çıkınca 1 seneden erken giriş yapamıyorum. Mezun olana kadar ankara bu şekilde ilerlemeye devam ederse dosyamı taşıyacaktım zaten ancak şimdi mecbur 1 ay içerisinde gitmem gerekiyor. Ayrıca türkmenistan vatandaşıyım , Aşgabatın erken tarihe mülakat verme olasılığı yüksek ama askerlik durumumdan dolayı ülkemede giriş yapamam şimdilik.
    Durumlar zor ama hallederim diye düşünüyorum, ilginiz için teşekkürler 🙂

• @dehaningizemi merhaba. Video nuzu keyifle izledik. Yalnız söylediğiniz birşey kafa da soru işareti oluşturdu. Aslında bu soruyu bilenler var ise forumu da aydınlatırsa memnun oluruz. Videonuz da dediniz ki mülakata tek kişi giren biri 24 bin USD göstermesine rağmen finansal yeterliliği sağlayamadığından dolayı AP ye kaldı dediniz. Bahsettiğiniz rakam biraz yüksek değilmi? yani 2 kişilik bir başvuruda 28 bin USD civarında onay alındığına dair tecrübeler okuduk. O arkadaşın finansal değil de başka bir sebepten dolayı AP ye kalmış olma durumu olabilir mi acaba?

Teşekkürler

• @dkerim geçen ay yaşandı bu durum malesef bazı kişilerden sponsor istendi.

• @Mehmet-ynd o zaman desenize millet hapı yuttu 🙂 birde ben 5 kişilik bir aileyim :)Allh yardımcımız olsun

• Herkese selamlar bu pazar Hong Kong'a uçuşumuz var 4 martta da mülakatımız kısmetse. Bütün evrakları toparladık fakat e-nabızdan covid aşı kartı alamıyoruz sürekli hata veriyor bu durumu yaşayan oldu mu acaba hiç günlerdir uğraşıyorum alamadım bir türlü.

• @dkerim öyle düşünmeyin bence ev arsa ne varsa gösterin. Bende bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun diyorum

• @dkerim bu durum Ankara'da yaşandı,biz Viyana da 4 kişilik aile 36k gösterdik evi arabayı ve ekstradan başka bir banka dökümü daha vardi verelim dedik gerek yok bu yeterli diye almadılar
    Yani miktarla ilgili şimdiye kadar gozlemledigim kadarıyla tek sorun çıkaran yine maalesef Ankara oldu

• Merhaba, mülakat mektubumda yararlanıcılar kısmında, eşim yazmıyor, GC süreci başladıktan sonra evlendiğimiz için ds formunu açtırıp evli olarka işaretledim 5 gün önce, burası güncellenmedi, Ama dv charts 'ta case no mu yazdığım zaman ready kısmında 2 kişi var eşim ve ben gözüküyoruz. Bu mektubu güncellemek için konsolosluğa ve kcc ye mail atmalı mıyım?

• @boredeng elimizde çocukluk aşı kartı varsa yinede e-devlete işletmemize gerek var mı sizce ?

• @RuhunGemisi evet ilçe sağlıkta ilk sorulan şey o oluyor. Benimki kaybolduğu için, sistem de 2008de başladığı için kayıtlarda bulunamadigi için KKK tekrar olmak zorunda kaldım. Su çiçeği için de direkt yapmıyorlar, (bu dediğim durum aşı kartınız yoksa) KKKdan önce titre testi negatif ise su çiçeği aşısı yaptırıyorsunuz. KKK canlı aşı olduğu için bu testi KKKdan sonraya birakmamanizi öneririm

• @RuhunGemisi bi önceki yorumumda ve ana yazımda belirttiğim bilgilere ek olarak aşılamayla ilgili daha detaylı açıklamaların bulunduğu hükümetin resmi sitesini de aşağıya bırakıyorum.

• Herkese tekrar merhaba. Maalesef yoğunluğumuz devam etmekle birlikte gelişen durumlar neticesinde bizim bugün Hong Kong'dan Amerika'ya uçuşumuz var. Kaldığımız yeri bu ay sonuna kadar tutmuştuk. Yani ücretini ödedik. Burası Hong Kong'un Tsim Sha Tsui'nin merkezinde. İlginen olursa lütfen özelden iletişime geçsin.

• @39TEKIRDAG22 Konuyla alakasız ama sanırım imzanızda sağlık muayenesi için sonuçları aldığınız tarih yazıyor, muayeneye girdiğiniz tarihi belirtebilirseniz daha yararlı olacaktır. Vizeniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda başarılar! 🙂

• @vixo Düzelteceğim. İyi dilekleriniz için de teşekkürler.

• Banka hesap dökümünün türkçe olması problem teşkil eder mi dostlar? (Ankara)

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugurbocegi bu tür belgelerin resmi bir şablonu yok.
    önemli olan yetkili yerler tarafıdan tastik edilmiş olması.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@merlin hayır etmez.
    sonuçta imza sirkülerini de türkçe alacaksınız ilgili banka çalışanlarından.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cptmuzaffer oradaki bilginin güncellenmeyeceğini zannediyorum ki yüzlerce kere yazdım forumda 🙂
    resmi olarak evliyseniz, eşinizi de alıp gidin mülakata.
    yapmanız gereken tek şey bu..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@alikazl bulunduğunuz il sağlık müdürlüğüne gidip talep edin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@rovshenatanıyaz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee yanıtınız için teşekkür ederim, pasaportumun süresi az (1-2yıl) ama bazı sebeplerden dolayı yenileyemiyorum. Durum şöyle aslında türkiyede üniversite eğitimi görüyorum ve bahar döneminde 1 dersim kaldı mezun olabilmem için ilk dönemde güz döneminde dersim olmadığından kayıt yenileme gereği duymamıştım ve sistemde pasif olarak görünmüşüm bu sebeple oturma iznimi iptal olmuş , yaklaşık 3-4 aydır bu durmdaymış yeni öğrendim ve dosyamı kabul ederlerse HK a taşıyarak 1 ay içerisinde ülkeden çıkmayı düşünüyorum. Ancak çıkış yaparken giriş yasağı damgası vuracaklar ve bunun vize almamda olumsuz etki yaratacağını düşünmekteyim. Daha önce bu durumda olan kimse de yok sanırım formda paylaşılan geçmiş deneyimler arasında denk gelemedim.

bana özelden ulaşın lütfen.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

142

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |