DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@finn_, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba, foruma ilk defa bir şey yazıyorum çok fazla yazı var ve biraz içinde kayboldum açıkcası. Öncelikle hiçbir ülkede oturum/çalışma izni veya vizem yok. Anladığım kadarıylada bu durumda olanlar için kcc ile değil (direkt turum/çalışma izni veya vize istiyor diye anladım) de case numberım aktif olduktan sonra direkt konsolosluklar ile iletişime geçip dosya taşıması yapmam gerekiyor. Vize bültenine baktığımda eu için şubat ayı 12.000 mart için ise 13.000 ler gördüm. Sıralamam 13xxx benim durumum için mart ayından sonra mı konsolosluklar ile iletişime geçilmeli? Geç kalmamışımdır umarım.
Merhaba. Geç kalmışsınız, nerdeyse aktif olmak üzeresiniz. Hemen şimdi KCC'ye e-posta göndermenizi öneririm.
Benim şu iletimdeki gibi bir e-posta hazırlayıp gönderin.
Schengen vizeniz varsa Viyana, yoksa Hong Kong veya Bangkok'u tercih etmeniz iyi olur. -
-
@bahar_aydin Hayırlı olsun sizler için. Darısı başımıza :) Molnar'a sağlık muayenesi için nereye ve nasıl bir mail attınız acaba?
-
@melisa-ay
Selamlar ...Bucketlist..
- Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
- DV2025 excel tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
- DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
- DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar...🍀 -
@boredeng çok teşekkürler. Bu arada başka birilerinin daha başına gelirse E-nabız çağrı merkezini arayıp bildirebilir sistemsel bir sorun varmış çözüyorlar hemen
-
Arkadaşlar merhabalar,aklıma takılan bir soruyu sizinle paylaşmak istiyorum. Mülakat için hesap dökümü sunarken sadece dolar hesabı mı gösterdiniz? Benim euro olarak biraz birikimim var, ancak bunu dolara çevirip dolar hesabında mı göstermem daha doğru olur? Aynı şekilde, TL hesabımda da maaşım duruyor. Hesap dökümünü euro, TL ve dolar olarak mı sunmalıyım yoksa tek hesap olarak mı ? Ve tek hesapta toplamak sorun yaratır mı? Siz nasıl yaptınız? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
-
@pnarr para sizinse türünün önemi yok.
isterseniz devlet tahvili gösterin.. para birimi önemsiz. -
2.doz aşıları olmadan amerikaya girmekte bir sorun yaşarmıyız
-
@Cemal-Sefa-ÖZCAN abd'ye girişte aşı sormuyorlar
-
-
@Berkay-Algül
Merhaba, dosyanızı taşıdınız mı? Eğer taşımadıysanız örnek mail gönderebilirim. -
Herkese merhaba, dosyamı Hong Kong'a taşımak için KCC'ye mail attım. Otomatik mailden sonra gelen mail içeriği şu şekilde:
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.Sanırım mülakat süresi boyunca bulunacağım bir adresi belirtmem isteniyor. Benzer maili alanlar nasıl bir yanıt maili gönderdiler acaba içeriği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
-
@Santiago98 Selamlar, mülakat zamanı kalacağınız otel adresini (Otel adını yazmadan) yazabilirisiniz...
-
Merhaba, suan Amerikada F-1 statusunde ogrenci olarak yasiyorum. DV-2025 kazandigimda Fransa’da yasiyorum, DV letter’imda post Paris. Fransa’dan hala oturum kartim var (Agustos 2025’e kadar gecerli). Case number’im yuksek (EU21XXX) oldugu icin Amerika’da AOS mi yoksa Fransa’dan mulakat mi almaliyim tavsiye rica ediyorum. Paris elciligi hizli ve iyi calistigi icin orayi onerdiler. Ne yapacagimi bilmedigim icin DS-260 henuz doldurmadim. Tesekkurler.
Dosya Numarasi: 2025EU21XXX
ABD Ilk Giris: 16/08/2024 -
Merhabalar, ben esc üzerinden mülakat tarihi belli olmuş mu diye kontrol ettim, belli olmuş fakat tarih inanılmaz erken. 3 Mart yazıyor fakat ben daha hiç bir belgeyi, aşıyı vs. olmadım bu tarihi ileri tarihe erteleyebilir miyim acaba?
Daha Dr.Nicolson'a mail bile atmadım yani tarih belli olmadığı için.
-
Merhabalar Ankara’daki konsolosluğa yakın bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz otel var mıdır acaba acil biraz lütfen
-
Bu ileti silindi! -
@brkkrmz27 Yakınında yürüme mesafesi ( pahalı JW Marriott , ( pahalı Mövenpick var. Araçla 10 dakika mesafede ( uygun -Gazipark ve Uygun- Ataköşk otel var.
-
@fahriakc eyvallah üstadım çok çok teşekkür ederim soalasın
-
Check out these lodging options in Çukurambar Mahallesi, Ankara, Ankara, Türkiye I found on Expedia: https://expe.app.link/YDc8SnAfUQb
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum