DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@fahriakc Biz 4400 lerle taşıyoruz. %80 Tiran, %20 Hong Kong
-
@cptmuzaffer çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ışığında az önce bütün e-Devlet belgelerinin ciktisini aldım bütün evraklarım hazır sadece fotoğraf ve banka hesap bilgileri kaldı onu da pazartesi halletmeyi planlıyorum bir problem olmaz inşallah hepimiz sorunsuz bu aşamayı da atlatmış oluruz
-
@lesnarhomie Selam 1 inch 2,54cm= bu doğrultuda 2,54cmX3,81cm yapıyor bu doğrultuda ayarlayıp halledebilir aslında
-
@fahriakc forumun geçmiş yıl süreçlerine ve excel tablolarına biraz bile bakarsanız bu dediğiniz istatistiğin imkansız olduğunu fark edersiniz

-
Merhaba ben asıl talihliyim. Evli ve çocukluyum. Eşimin işi iyi o yüzden ABD’ye gitmekte ikilemde kaldı. Mülakat sonrası ABD’ye sadece ben giriş yapsam ve 5 yılı ben tek doldursam sonra vatandaşlığa başvuru yapsam ve eğer vatandaşlığı alırsam, eşim de vatandaşlık alabilir mi? Yoksa boşanıp, vatandaşlıktan sonra tekrar evlensek o şekilde alabilir mi?
-
@furqi Hocam bu mail gerçekten çok uzun olmuş. Size naçizane tavsiyem maili daha kisa tutmanız.Şöyle yapabilirsiniz ; Dosyami Ankaradan viyanaya taşımak istiyorum..Şu adreste kalmayi düşünüyorum...isim soyisim, doğum tarihi , Dv case number. Yazıp gönderebilirsiniz.
-
@furqi
Viyana sizin navigator kullanmanızı isteyecek. Navigatöre girip ilgili şıkları seçtiğinizde olması gereken mail şablonun aşağıdaki gibi olmasını isteyecek.Hiç vakit kaybetmemeniz için size e-posta yazarken nasıl olması gerektiğini iletiyorum:
Current olduktan sonra Viyana'ya transfer e-postası nasıl yazılır?
E-posta adresi: [email protected]
Konu satırı: M77 - NON-RESIDENT TRANSFER - ad soyad (asıl talihlinin adı soyadı)
e-postanın içerik kısmına
Last Name
First Name
Visa Case Number
Country of citizenship
Country of residence
Description of your situation (Sayın @bthn ın önerdiği gibi kısa bir cümle)yazıp yollayın. Kolay gelsin.
-
@furqi
Selamlar, emailiniz gayet yerinde, sadece ikinci paragrafinizi kisaltabilirsiniz. Mulakata tam hazir oldugunuz kismindan oncesinde ki detaylari vermenize gerek yok, sadece herhangi bir vize sorunu ya da herhangi bir seyahat kisitlamaniz olmadigini soylemeniz yeterli, bol sanslar. -
@evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size.
Hongkong ile Bangkok arasında bir fark var mı?
Bunu sorma nedenim Bangkok HK'ya göre daha ucuz olmasına rağmen forumdakilerin çoğu HK tercih etmiş. Bangkok seçmeme nedeni önemli bir eksi yanının olması mı?
Hong Kong'un olumlu deneyim ve referansları Bangkok'a göre daha fazla diyebilirim.Bangkok'un özellikle geçen yıldan sonra popülaritesi arttı ancak Hong Kong'un olumlu tecrübeleri uzun süredir biliniyor,daha garantici biriyseniz tercih edilebilir,tabi bu Bangkok da olumsuz tecrübeler fazla demek değil

-
@mehmetgreen merhaba rotavirüs aşısını Türkiye’de mi orada mı oldunuz acaba?
-
Merhaba, GreenCard aldıktan sonra eşim ABD’ye girmese dahi ileride benim üzerinden vatandaşlığı alabilir mi? Asıl talihli benim
-
Merhaba 6 şubatta viyanada mülakatım var sağlık muayenesi için yaptırdığı kan testimde yaptırdığım 2 aşı gözüküyor fakat e nabız sistemine kayıtlı aşım olmadığı için aşı karnesi çıkaramadım bir de 2021 yılında yaptırdığım covid aşılarını healty pass uygulamasında görebiliyorum bu bana sorun teşkil eder mi yardımcı olursanız sevinirim.!
-
Adli sicil dokumunu e-devletten 10 ocakta cikarmistim,,mulakat gorusmesi 25 subatta,,dokumani yeni tarihli tekrar çıkarmalimiyim?
-
merhabalar
dosyamı Hong Kong'a taşımak için visa navigator'u kullanarak mail atıyordum, navigator'de şöyle bir yazı var: ATTACH: Photocopy of Hong Kong ID/Macau card or landing strip. (Hong Kong kimlik kartınızın/Makao kartınızın veya iniş pistinizin fotokopisi.)
benden hong kong kimlik kartı yada iniş pisti fotokopisi istiyor ne yapmalıyım?
-
Dr. Nicolson bana dönüş yaptı, güncelleme:
- Yetişkinler için Tetraxim (DTaP+IPV) aşısını kabul etmeyeceğini, bu aşının çocuklar için olduğunu söyledi. Tdap+IPV olmalıymışım. Birazdan Boostrix marka Tdap aşısı olmaya gideceğim, Polio'yu Dr. Nicolson'da olacağım.
- TR'de sadece kızamık aşısını bulabilirsen üçlü karma yerine onu yaptırabilirsin dedi (kızamıkçık ve kabakulak antikor testim pozitif olduğu için).
- e-Nabız yerine sadece aşı kartı kabul ediyor musunuz diye sordum doktor imzalı kaşeli olsun dedi, yani kabul ediyorlarmış. Neyse ki özel hastanede yaptırdığım aşılar hemen e-Nabız'a işlendi, dolayısıyla hem e-Nabız çıktısını hem aşı kartını götüreceğim.
@ugurbocegi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhabalar, Dr. Nicolson;
- aşı geçmişi olarak yalnızca e-Nabız çıktısını mı kabul ediyor yoksa doktor imzalı & kaşeli aşı kartını da kabul ediyor mu?
- bir de çocukluk aşısı olarak geçen Tetraxim (DTaP+IPV polio) aşısını zar zor bulabildim, acaba bu aşıyı kabul ediyorlar mı yoksa bu çocukluk aşısı diyip sıkıntı ederler mi?
- MMR antikor testi yaptırdığımda mumps ve rubella değerim pozitif çıkarken yalnızca measles (kızamık) değerim pozitif çıkmıştı. MMR üçlü karma aşı vurdurmak yerine yalnızca kızamık aşısı vurdursam kabul ederler mi?
Forumdaki diğer deneyimleri okudum, sanırım bu üç sorunun cevabı da "kabul ederler, sorun etmezler" olacak ama Dr. Nicolson'da mülakata girenlerin ve bu sorduklarım gibi yapanların yine de teyit etmesi beni çok mutlu edecek.

-
@Serapp hanım bende dosyamı taşımak istiyorum fakat benim cn daha current olmadı ben mailimi kcc ye atıcam kcc ye mail atarkendemi aynen bu dediklerinizi yazmalıyım cevaplarsanız çok teşekkürler
-
Selamlar.
Tdap, DTaP'dan daha düşük dozda aşı içerir. Bunun nedeni, Tdap'ın sadece bağışıklığı artırmak için kullanılması, bağışıklığı oluşturmak için kullanılmamasıdır.
DTap ise bağışıklığı oluşturmak için uygulanır.
Ülkemizde de bebeklikte DTaP ile bağışıklık oluşturulur, Tdap ile bağışıklığın yerleşmesi sağlanır...
Dolayısıyla ikinci aşıyı olmanız size negatif etki yapmaz.Hong Kong bildiğim kadarıyla Tdap+Polio kombinasyonu için Adacel Polio uygulaması yapıyor.
Eğer Bu Adacel Polio ile tekil Polio aşısı arasında fiyat farkı yoksa gidip Boostrix e ekstra ücret ödeyip uygulatmayın. -
@Flight101 hocam çok teşekkürler bilgi birikiminizi paylaştığınız için. Dr. Nicolson'da Tdap 790 HKD, yalnızca Polio 160 HKD imiş. Bir de doktor Tetraxim çocukluk aşısı olduğundan belki e-Nabız'a işlemede problem çıkarabilir demişti. Doktorlar çocukluk aşısı Tetraxim'in yetişkinlere de vurulabileceğini söyledi ama yine de erişkin Tdap aşısını vurunmayı tavsiye ederim herkese, zaten benim vurulacağım Boostrix veya Adacel Tdap aşılarının prospektüsünde de yetişkinler için olduğu yazıyor. HK'ye gidince orada Polio'yu vurunuruz.
Dr. Nicolson'da Tdap+Polio'ya (Adacel Polio) alternatif olarak yalnızca Polio aşısı da vurulabiliyormuş, @gizemctr Hanım'a sormuştum teyit etmişti. -
Herkese merhabalar özellike bu forum için emek vermiş yetkili kişiler başta olmak üzere cümle yazan herkese teşekkür ederim, en doğru ve güvenilir bilgiyi hep burda aldım ve almaya devam ediyorum. Dosyamı taşımak istiyorum 22xxx sıralamam japonya yada jakarta'ya düşündüm bu iki konsolosluk hakkında bilgisi tavsiyesi olan herkesi dinlerim şimdiden çok teşekkür ederim
-
@nimetullah2727 Email spam klasörünü kontrol et.. Orada da yoksa KCC'ye bana email gelmedi hala bekliyorum, bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz yaz.
İyi günler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.