Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@minnesota CDC aşı gereksinimlerini değiştirmediyse kural geçerliliğini devam ettiriyordur. İsterseniz CDC'in web sitesindeni kontrol edin.

Siz bu endişe nedeniyle dosya transferi konusunda tereddütlüyseniz nicolson'a da e-mail ile sorabilirsiniz.

• Arkadaşlar merhabalar mülakatıma 12 gün kaldı şimdiden e devlet ve diğer tüm evrakları hesap dökümü dahil hazırlasam bi problem olur mu yardım olabilirseniz sizler zahmet

• @brkkrmz27
    Öncelikle hayırlı olsun hocam. Evet hazırlayabilirsiniz 30 gün geçerli evraklar var bazılarında 30 günden fazla olsaydı mülakatınıza beklemeniz gerekirdi şimdi başlayabilirsiniz önünüzde 8 iş günü var resmi belgeler için biraz acele etmelisiniz 8 iş günü kısa bir süre.

• @cptmuzaffer hesap dökümü banka hesap hareketi ve bankadaki miktarı gösterdiğim bankadan alacağım belgede aradaki 12 gün bir problem olur mu şu an için evraklar arasında problem olabilirse en yüksek olan o çünkü diğerlerinin en az 15 gün geçerlilik süresi var

• @brkkrmz27 bizim de mülakat 12 Şubat. Dün mail geldi belgeler ile alakalı. Bence bu dakikadan itibaren sorun yok

• 31 Ocak itibariyle DV 2025 excel dosyasında ki verilere dayanarak hesaplanan, vize mülakat tarihi alan dosya sayısı 168 dir. (Ankara ve diğer konsolosluklar dahil). Excel listesinde ki dosya kayıt sayısı 654 tür. Yaklaşık %26 lık bir oranda bugüne kadar mülakat tarihi alınmış oldu.

• @minnesota Ankara şu ana kadarki kötü dağıtım istatistiklerine bakarak bile 5-6 bin arasını görecek gibi gözüküyor ki Ankara geçen yıl ikinci yarıda yaklaşık % 50 performans artışı mülakat dağıttı. bu CN ile taşımak için biraz daha değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

• Merhaba haftaya viyanada mülakatım var sağlık muayenesinde gösterebileceğim bir yeni yapmış olduğum kan testi var e nabızda da sadece 2021 yılında yaptırmış olduğum covid aşıları gözüküyor fakat sistemsel bir hatadan dolayı aşı kartını indiremiyorum sadece orda healthy pass uygulamasından gösterebilirim bir sorun olur mu ?teşekkür ederim…

• @fahriakc Biz 4400 lerle taşıyoruz. %80 Tiran, %20 Hong Kong

• @cptmuzaffer çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler ışığında az önce bütün e-Devlet belgelerinin ciktisini aldım bütün evraklarım hazır sadece fotoğraf ve banka hesap bilgileri kaldı onu da pazartesi halletmeyi planlıyorum bir problem olmaz inşallah hepimiz sorunsuz bu aşamayı da atlatmış oluruz

• @lesnarhomie Selam 1 inch 2,54cm= bu doğrultuda 2,54cmX3,81cm yapıyor bu doğrultuda ayarlayıp halledebilir aslında

• @fahriakc forumun geçmiş yıl süreçlerine ve excel tablolarına biraz bile bakarsanız bu dediğiniz istatistiğin imkansız olduğunu fark edersiniz 🙂

• Merhaba ben asıl talihliyim. Evli ve çocukluyum. Eşimin işi iyi o yüzden ABD’ye gitmekte ikilemde kaldı. Mülakat sonrası ABD’ye sadece ben giriş yapsam ve 5 yılı ben tek doldursam sonra vatandaşlığa başvuru yapsam ve eğer vatandaşlığı alırsam, eşim de vatandaşlık alabilir mi? Yoksa boşanıp, vatandaşlıktan sonra tekrar evlensek o şekilde alabilir mi?

• @furqi Hocam bu mail gerçekten çok uzun olmuş. Size naçizane tavsiyem maili daha kisa tutmanız.Şöyle yapabilirsiniz ; Dosyami Ankaradan viyanaya taşımak istiyorum..Şu adreste kalmayi düşünüyorum...isim soyisim, doğum tarihi , Dv case number. Yazıp gönderebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@furqi
    Viyana sizin navigator kullanmanızı isteyecek. Navigatöre girip ilgili şıkları seçtiğinizde olması gereken mail şablonun aşağıdaki gibi olmasını isteyecek.

Hiç vakit kaybetmemeniz için size e-posta yazarken nasıl olması gerektiğini iletiyorum:

Current olduktan sonra Viyana'ya transfer e-postası nasıl yazılır?

E-posta adresi: [email protected]

Konu satırı: M77 - NON-RESIDENT TRANSFER - ad soyad (asıl talihlinin adı soyadı)

e-postanın içerik kısmına

Last Name
    First Name
    Visa Case Number
    Country of citizenship
    Country of residence
    Description of your situation (Sayın @bthn ın önerdiği gibi kısa bir cümle)

yazıp yollayın. Kolay gelsin.

• @furqi
    Selamlar, emailiniz gayet yerinde, sadece ikinci paragrafinizi kisaltabilirsiniz. Mulakata tam hazir oldugunuz kismindan oncesinde ki detaylari vermenize gerek yok, sadece herhangi bir vize sorunu ya da herhangi bir seyahat kisitlamaniz olmadigini soylemeniz yeterli, bol sanslar.

• @evrentnrkl, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum size.

Hongkong ile Bangkok arasında bir fark var mı?

Bunu sorma nedenim Bangkok HK'ya göre daha ucuz olmasına rağmen forumdakilerin çoğu HK tercih etmiş. Bangkok seçmeme nedeni önemli bir eksi yanının olması mı?

Hong Kong'un olumlu deneyim ve referansları Bangkok'a göre daha fazla diyebilirim.Bangkok'un özellikle geçen yıldan sonra popülaritesi arttı ancak Hong Kong'un olumlu tecrübeleri uzun süredir biliniyor,daha garantici biriyseniz tercih edilebilir,tabi bu Bangkok da olumsuz tecrübeler fazla demek değil 🙂

• @mehmetgreen merhaba rotavirüs aşısını Türkiye’de mi orada mı oldunuz acaba?

• Merhaba, GreenCard aldıktan sonra eşim ABD’ye girmese dahi ileride benim üzerinden vatandaşlığı alabilir mi? Asıl talihli benim

• Merhaba 6 şubatta viyanada mülakatım var sağlık muayenesi için yaptırdığı kan testimde yaptırdığım 2 aşı gözüküyor fakat e nabız sistemine kayıtlı aşım olmadığı için aşı karnesi çıkaramadım bir de 2021 yılında yaptırdığım covid aşılarını healty pass uygulamasında görebiliyorum bu bana sorun teşkil eder mi yardımcı olursanız sevinirim.!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |