Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @minnesota eğer kota dolmasa mesela asya bölgesinde boşluk varsa vize aktarılabiliyor ab bölgesine yani son ana kadar şans var biz ona tanrının eli diyoruz, Doğal seçiliminin içinde kotada kalmalıyız umarım hevesi olmayanlar gitmez

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin forumda aslında daha öncede yazmıştık bunla alakalı evet güncel fotoğrafla katılmak her zaman en iyisi çünkü sonuçlar açıklanana kadar bu sefer acaba elencem mi ve nedeni bu mu olacak diye düşüncelere sokuyor. Ancak eski fotoğrafla katılıp kazanan bir çok kişi var bunlardan biride benim

• ⭐⭐

@istalin korkmak iyidir şayet bende öyle yapıyorum her başvurumda yeni fotoğraf çekiniyorum ve fotoğrafçımı değiştiriyorum 🙂

• @istalin hocam anlamadım ne dediğinizi kusura bakmayın 🙂

• günaydin 🙂

• ⭐⭐

günaydın herkese bu sene count down yok mu? ben mi göremiyorum arkadaşlar

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Dün denk geldim bu video'ya sizinle paylaşmak istedim

Hemen Master programları için niyet mektupları, referans mektupları ve TOEFL çalışmalarına başlayalım. Keşke sözünde duracağına güvenebilsem 🥲

• Selam herkese bizde ikincide yeni fotoğraf çektirdik bakalım kurallara uyup şansı arttırıyoruzdur umarım şurada Mayıs a ne kaldı ...

• ⭐⭐

@hashirama sözünde durur durmaz bilemem sadece trump böyle düşünmesi bile en azından kesinlikle göçmen istemiyoruz düşüncesi için olmadığını kanıtlıyor trump yasa dışı göçmenlere karşı olduğunu kanıtlar niteliğinde bir hareket

• 4 aydan da düştük sonunda, kaldı 114 gün. Sabır sabır sabır

• ⭐⭐

Los angeles orman yangını kontrole alamıyorlar.

Allah yardımcıları olsun inşallah biran önce söner

• good bye!

• ⭐⭐

@yasinyasa inan evler yada arabalardan daha çok üzüldüğüm ormanlardaki ağaçlara hayvanlara daha çok üzülüyorum manavgat yangınında ağaç dikmek için gönüllü gitmiştim onlarca hayvan ölülerini görünce çok kötü oldum

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

Gg14x95aMAEBzN3.jpg

• Merhabalar Herkese.
    herkes için hayırlısı olur umarım.

• @debbieLA77 siz vize için başvurmuştunuz yanlış hatırlamıyorsam sonuç ne oldu

• Merhabalar, güzel bir haftamız olsun.
    beklenen güne 3 ay 20 gün kaldı, bu sefer bize çıkar yüzümüz güler umarım

• ⭐⭐

@zakaria bak 3 ay diyince gözüme biran çok göründü 😃 15hafta kaldı demek kulağa daha iyi geliyor 🙂

• ⭐⭐

@Atlantis00 çok üzücü bir fotoğraf 😞 youtube güncel durumla ilgili bilgi edinmek için haber yayınlarını izliyorum alttaki yorumlar o kadar üzücü geliyor ki herkes bayram havasında yazıyorlar acaba milletimiz mi böyle diyerek amerikada canlı yayınlanan haber kanallarına baktığım bir çok dilde sevinç mesajları atanları görüyorum şaşırıyorum felaketin dini dili ırkı olmaz orada canlı canlı telef olan milyonlarca hayvanlar var daha kötüsü atmosfere salınan gaz ekolojik dengeye verdiği zarar bunları düşünen yok herkes yansın daha çok yansın diye dua eder olmuş ruhsuz bir insan ırkına doğru dönüşüyoruz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

128

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |